Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eltaláltam és tényleg nyertem egy sört? Köszi nem kellet volna, de ha muszáj!
Szeva!
nemkellett semmit sufnizni rajta... max 2 helyen megfúrni a farokidomot...Sajnos már nicsen meg mert azzal adtam el a gépet...
Jól mondta Skyro valami 2004 feletti évjáratú RM-Z farokidom lehetett...
Hali ! Tudom már eladtad a géped de esetleg még emlékszel hogy hogy oldottad meg az RM-Z faridomot? Nagyon kell sufnyázni hozzá? HA esetleg még megvan a faridom akkor valami korrekt áron akár átvenném....
Láttad élőbe?Menniyre kell hozááá sufnyázni?Meg ha árakban képben vagy akkor azt is megmondhatnád......
Sziasztok!Azt mondjátok már meg nekem légyszi hogy berúgókart honnan lehetne venni a 125ts er(még léghűtéses)-hez.A racsnis rész még az előző tulajnál elkopott.Esetleg valamilyen más motoré megfelelő lenne hozzá?
Köszke!
vagyis
TS-R200 é volt ez a motor
Nagysápon van egy motor most meg nem mondom, hogy kinek
de "TS-R200" nak volt ilyen a motorja
Oh.. köszi az infót ! Azt még megtudnád mondnai hogy a toládsnál mennyire tért el? tudod ott ahol bemegy az üllés alá...vagy sufnyázni kellene? Esetleg ha láttál már iet neten akkor tudnál dobni 1 linket? én nem találtam....
Másik
Hátsó teleszkóp adatait valaki letudná írni a 125ös TS-Rnek?
enyém úgy van kicsit "megegyenesítve", hogy egykerékből buktak
nah de komolyra fordítva a szót
Suzuki RM-Z 04+ fölötti farokidom az jó lesz a tiedére!
hali hali....
NA következő lenne a kérdésem! Nem-e tud valaki információt szólgááltatni arról hogy ami van hátsó idom a TSR-eken(farok idom) abból azt a csúnya ferdeséget hogy tudnám én kiegyenesíteni? Valami másik mocinak a farokidoma rámegy? Vagy műanyagos?
elnézést!
Hölgyeknek és Uraknak
Az Uraknak/Hölgyeknek véleményük erről az alakításról?
Okostojás akkor írjál te valamit !
MIért ki itt a sykro az atyaúristen:D
Valóban halott a fórum! Skyro dobhatna pár ötletet :)
Ez a fórum tiszta halotttttttt
vagyis Csunya!
Cyunya!
hali segitsetek mijen suzuki ez
Hellotok!
Ha valaki tud nekem 1 SUZUKI TSR 200 Power szelepet akkor szóljon! SÜRGŐSEN!
NAAA! Hát akkor most én is hozzászólhatok a poweres témához... Szétszedtem és meg is nézhetitek milyen borzalmak fogadtak : (kép) HA VKI TUD ILYEN ALKATRÉSZEKET AZ AZONNAL ÍRJON!
(volt már vkinek ilyen problémája?)
JT -t ajánlok
nekem az van és most van 3as után 1 foggal
kenni kell