Szeva!
nemkellett semmit sufnizni rajta... max 2 helyen megfúrni a farokidomot...Sajnos már nicsen meg mert azzal adtam el a gépet...
Jól mondta Skyro valami 2004 feletti évjáratú RM-Z farokidom lehetett...
Hali ! Tudom már eladtad a géped de esetleg még emlékszel hogy hogy oldottad meg az RM-Z faridomot? Nagyon kell sufnyázni hozzá? HA esetleg még megvan a faridom akkor valami korrekt áron akár átvenném....
Sziasztok!Azt mondjátok már meg nekem légyszi hogy berúgókart honnan lehetne venni a 125ts er(még léghűtéses)-hez.A racsnis rész még az előző tulajnál elkopott.Esetleg valamilyen más motoré megfelelő lenne hozzá?
Köszke!
Oh.. köszi az infót ! Azt még megtudnád mondnai hogy a toládsnál mennyire tért el? tudod ott ahol bemegy az üllés alá...vagy sufnyázni kellene? Esetleg ha láttál már iet neten akkor tudnál dobni 1 linket? én nem találtam....
hali hali....
NA következő lenne a kérdésem! Nem-e tud valaki információt szólgááltatni arról hogy ami van hátsó idom a TSR-eken(farok idom) abból azt a csúnya ferdeséget hogy tudnám én kiegyenesíteni? Valami másik mocinak a farokidoma rámegy? Vagy műanyagos?
NAAA! Hát akkor most én is hozzászólhatok a poweres témához... Szétszedtem és meg is nézhetitek milyen borzalmak fogadtak : (kép) HA VKI TUD ILYEN ALKATRÉSZEKET AZ AZONNAL ÍRJON!
(volt már vkinek ilyen problémája?)
nemkellett semmit sufnizni rajta... max 2 helyen megfúrni a farokidomot...Sajnos már nicsen meg mert azzal adtam el a gépet...
Jól mondta Skyro valami 2004 feletti évjáratú RM-Z farokidom lehetett...
Köszke!
TS-R200 é volt ez a motor
de "TS-R200" nak volt ilyen a motorja
Hátsó teleszkóp adatait valaki letudná írni a 125ös TS-Rnek?
nah de komolyra fordítva a szót
Suzuki RM-Z 04+ fölötti farokidom az jó lesz a tiedére!
NA következő lenne a kérdésem! Nem-e tud valaki információt szólgááltatni arról hogy ami van hátsó idom a TSR-eken(farok idom) abból azt a csúnya ferdeséget hogy tudnám én kiegyenesíteni? Valami másik mocinak a farokidoma rámegy? Vagy műanyagos?
Hölgyeknek és Uraknak
Ha valaki tud nekem 1 SUZUKI TSR 200 Power szelepet akkor szóljon! SÜRGŐSEN!
(volt már vkinek ilyen problémája?)
nekem az van és most van 3as után 1 foggal
kenni kell