Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tsr 125be keresek kompletten powerszelepet, mindennel , elektronikával meg ami kell.
Szia.Ha még elado hívj vagy külgy telefonszámot. Szabó Attila 06209107897
sziasztok!Eladó a suzuki tsr-em jó állapotú ! Mikor uj dugót kapott ez volt kb 4 hónapja 30.000 Ft volt bele aztán kéthónapot motorztam vele és már vagy kéthónapja előse vettem a gépet de most kezdtem el megint motorozni szóval nem sokat volt nyúzva!Fékbetétek nemrégiben lettekcserélve!Olaj nem csöpög nem csörög!Hátul krosszgumi!1997-es a gép!Nagyon jol megy nem zörög nem csörög!Csere esetleg nagyobb gépre ráfizetéssel is!
érd: 20/416-03-15 kép az adatlapomon
szedd szét
suzuki tsr gyujtáselektronika eladó:18eft
Hali

Segítsetek légyszii!
Tsr 125-nek beállt valszínű a dugattyúja és a berúgókar nem mozdul, ilyenkor mit tegyek?

Írjatok légyszi
KÖszi
Üdv Zsoli
Nem vagyok többé TS-R-es....Eladtam...
sziasztok szeretnék venni egy ts 125-öst és szeretném megkérdezni hogy mi a véleményetek róla. erő futómű ill. hogy alkatrészt lehet e kapni hozzá.ill.évjáratok közül melyik a legjobb?
jah azért!
Mikor fényképeztem akor volt rendelés alatt a dugo azért nem volt rajt,most már rajt van !
HÓLVAN A POWERHÁZ FEDÉL?!
Hello!

Suzuki TSR 125 hátsó kerékcsapágy méret és/vagy típus érdekelne, illetve, hogy hány darab kell bele. Köszi
Szevasztok!Elado lett Suzuki ts 200r-em!Uj gyári suzuki dugo van bent!Nagyon jo álapotban van, 96 évjárat!Nem csörög nem zörög,terepen nem használt!iá:210000ft
hello! Kérdésem lenne hogy 3000-es fordulaton megragad 1 kicsit a fordulat és nehezen akar visszaesni! mi lehet a gond? Elszeretném adni a motorom de csakis patent állapotban! Ez az egy gondja van csak! Kösy előre is
Am.:TSR 125
Szeva! Nyergesújfalu. Esztergomtól pár km.
Szeva! Nyergesújfalu. Esztergomtól pár km.
Hello!
Engem érdekelne a SUSZUKI TS-R 200 Melyik településen van?
hali nem tud valaki eladpo power szelepeket?
vagy h hol tudok venni koszi
egy kérdés és a csapágyok azok véletlenül nem zúzódnak be ugratáskormert nem túrázni akarok

és menyibe kerül?

és holvan?
Akkor?
Msn?
powerliqid@windowslive.com
hát az enyémbe nem csapágyal van megoldva hanem sima görgőkel de jó lene mert vagy 2 hónaplya keresek jót és sehol nem találok mivel a tengej az mindig 3* akkora
Szeva Gyapi!
Új cucc kellene? Mert akkor a pinkmotors-t hívd fel! ott vannak ilyen dolgok!
De a powertengely szerintem nincs. Azt meg a Gerecse motor-nál nézd meg, bontott van szerintem.
keress rá neten!
Üdv: Nono!
Miért kell esztergálni?
Ha nagyobb a te géped nyaka, akkor teszel bele nagyobb csapágyat és kész!
Én is csináltam már pár gépet így! Főleg akkor könnyű a dolog,ha kúpos benne a csapágy!
Ha kell,akkor szívesen segítek is megoldani!