szia a minap tönkre ment a power szelepem fele(eltört az egyik dugó)tsr125.és kajtatok alkatrészt nem sok sikerrel,és érdeklődnék neked sikerült e szerezni illetve a tiedböl mi maradt?köszi
Szeva!
TSR árakban nem vagyok jártas,de te is nyugodtan hívd fel a pinkmotorst és már mondják is hogy mi,mennyibe kerül!
Neked is egy jótanács: ha dugó csere van,akkor rendelj hozzá egyből tűgörgős kosarat a hajtókarba,mert nem szett tartozék ma már! kb 2500ft!
Szeva!
Nézd meg,hogy power motorja működik-e... Amikor gyűjtásra rakod meghúzza először az 1-ik majd a másik bóvdent, lekapod a kipufot, és úgy meg tudod nézni amikor gyújtásra rakosgatod,hogy mikor van lennt és mikor vannak fennt a szelepek.
Üdv mindenkinek!Van egy suzuki tsr-em és szarul nyit a power!Tudnátok segiteni hogy hogyan kell beállitani?A szelepek ujjak a poermotor müködik csak éppen rosszul nyit:SVálaszotokat elöre is köszönöm.
Van kipufogó szelep szervó motorom, komplett, elektronikával is.
Zoltán
Ha kell jobb minőségbe,akkor szólj!
Megnézzük mit tehetünk!
Kössz a jótanácsot de van tűgörgőm.
TSR árakban nem vagyok jártas,de te is nyugodtan hívd fel a pinkmotorst és már mondják is hogy mi,mennyibe kerül!
Neked is egy jótanács: ha dugó csere van,akkor rendelj hozzá egyből tűgörgős kosarat a hajtókarba,mert nem szett tartozék ma már! kb 2500ft!
Szeva!
TSR 200-ba van ez a dugó vagy 125-be?
www.sportmotor.hu/motoros_kepe...
YAMAHA FZR600 eladó! Jó állapotban olcsón!
http://www.hasznaltauto.hu/2993907_yamaha_fzr_
1990
Én is csavargattam de nemsokminden történt:S
én beállítottam, hogy 2esbe emelje az elejét hogy a rákba azt én se tudom
Tudna vki linkelni vagy képet berakni a tsx 125 kapcsolási rajzáról?
Előre is köszi