Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zolipapi ha leírod a számod felhívlak és megdumálnánk.
segítség kéne skacok power szelep kéne hol kapok tsr125?
szia a minap tönkre ment a power szelepem fele(eltört az egyik dugó)tsr125.és kajtatok alkatrészt nem sok sikerrel,és érdeklődnék neked sikerült e szerezni illetve a tiedböl mi maradt?köszi
Szia!
Van kipufogó szelep szervó motorom, komplett, elektronikával is.
Zoltán
Remélem jó lesz!
Ha kell jobb minőségbe,akkor szólj!
Megnézzük mit tehetünk!
Oké!
Kössz a jótanácsot de van tűgörgőm.
Szeva!
TSR árakban nem vagyok jártas,de te is nyugodtan hívd fel a pinkmotorst és már mondják is hogy mi,mennyibe kerül!
Neked is egy jótanács: ha dugó csere van,akkor rendelj hozzá egyből tűgörgős kosarat a hajtókarba,mert nem szett tartozék ma már! kb 2500ft!
Szeva!
Hali!
TSR 200-ba van ez a dugó vagy 125-be?
Halihó. a régi tsr-ről raktam fel pár képet.nézzétek meg, várom a kommenteket

www.sportmotor.hu/motoros_kepe...
Sziasztok. Eladnám TSR200-as motoromat. 70/9783244
Hali!
YAMAHA FZR600 eladó! Jó állapotban olcsón!
http://www.hasznaltauto.hu/2993907_yamaha_fzr_
1990
sziasztok nemtud vki tsr200-hoz powert? motor,bowden minden az enyémet úgy vásároltam, hogy nemvolt meg.
Nézd meg,hogy power motorja működik-e... Amikor gyűjtásra rakod meghúzza először az 1-ik majd a másik bóvdent, lekapod a kipufot, és úgy meg tudod nézni amikor gyújtásra rakosgatod,hogy mikor van lennt és mikor vannak fennt a szelepek.
nah én most beletörtem
Értem.
Én is csavargattam de nemsokminden történt:S
vannak bowdenek azokon kell csavargatni
én beállítottam, hogy 2esbe emelje az elejét hogy a rákba azt én se tudom
Üdv mindenkinek!Van egy suzuki tsr-em és szarul nyit a power!Tudnátok segiteni hogy hogyan kell beállitani?A szelepek ujjak a poermotor müködik csak éppen rosszul nyit:SVálaszotokat elöre is köszönöm.
csaj bunyó
Hello
Tudna vki linkelni vagy képet berakni a tsx 125 kapcsolási rajzáról?
Előre is köszi
Elég lesz a fikából, leverlek a bringádról!
valaki meg azzal jön hogy nem ad szikrát a motorja
Jaja mehetnénk már 1 karikát de VKI azzal jön 3 hete h nincs benzin..nahát de nagy válság van :):):)
Előzményeket olvastad?
Sztem nem egy motorról beszélünk... Én a sajátomat fényezem!
Lefesteni akárki letudja. Lehet h csak ez is geci jól néz ki de menni meg nem megy semmit