Szia! link
A pinkmotorsnál én 17.000ft -ért kaptam dugót. +ha kell futár,akkor kb 1000ft-ért kiviszik akárhova.
Kb 5e a fúrás. Szal hívjátok fel őket és mondjátok el,hogy mit szeretnétek. Segítenek meglátod!
Még egy jó tanács: Ha úgy látjátok,hogy oválra kopott,vagy nagyon gány,akkor inkább vegyetek egyel nagyobb túlméretet!
Sokan belefutottak már ebbe!
Ha van még kéredés,akkor írj nyugodtan!
Szeva!
Én powert esztergáltattam nem olyan rég. Annyi a gáz h az összekötő rúd nem olyan patentos és 1 kicsit lötyög az egész, ettől csörög a motor és olyan mintha újításra szorulna.. pedig sztem még nem,, csak k*rva idegesítő!
Heló mindenki!
Volna egy olyan kérdésem, hogy 125ös gépembe bele lehetne e rakni egy 200as blokkot vagy mekkora átalakítás kéne, hogy beférjen?A vázat nem szívesen vágnám meg mert nem rizikózom hátha rossz lesz a hegesztésem.
Elöre is köszönöm a válaszokat!
Suzuki tsr125 blkokk eladó. A dugattyú hiányzik belőle. de egyébként komplett,és nagyon jó állapotú.Karbi,gyújtás rajta van.semmi nem lóg benne! Ára 40000ft. Csak egyben adom el! Érdeklődni:motorsokk@citromail.hu 06307101501
hátsó rugós tag TS-R -re Suzuki TS-R 200 átalakítás (250es CR kipufogó dob pl)
SUZUKI TS125R
1990 on, 124cc w/c t/s single,
12hp, 70mph, 65mpg, 245lb
Neat enough trailster, okay both on and off road. Strong, durable engine in 12hp form, can double power with new pipe and derestricted engine – when piston and bore begin to wear rapidly if thrashed. Chain and rear suspension don’t last very well when neglected or used in muddy conditions. Quite easy to wheelie into oblivion and brilliant around city traffic. Beware of tuned bikes.
valaki szabad fordítást vállal? (Webfordítást én is használtam de érdekes dolgok jöttek ki )
Nem tom milyen a Wertex.
Úgyhallottam,hogy az is jó.
De én a Proxot ajánlanám inkább.
Még egy jó tanács!
Alapból rendeld vele együtt a tűgörgős kosarat is,mert bánni fogod,ha nem!
link
A pinkmotorsnál én 17.000ft -ért kaptam dugót. +ha kell futár,akkor kb 1000ft-ért kiviszik akárhova.
Kb 5e a fúrás. Szal hívjátok fel őket és mondjátok el,hogy mit szeretnétek. Segítenek meglátod!
Még egy jó tanács: Ha úgy látjátok,hogy oválra kopott,vagy nagyon gány,akkor inkább vegyetek egyel nagyobb túlméretet!
Sokan belefutottak már ebbe!
Ha van még kéredés,akkor írj nyugodtan!
Szeva!
"Walter mondja egy helyütt: Ami JÓ, azt ne sufnyázd! "
Volna egy olyan kérdésem, hogy 125ös gépembe bele lehetne e rakni egy 200as blokkot vagy mekkora átalakítás kéne, hogy beférjen?A vázat nem szívesen vágnám meg mert nem rizikózom hátha rossz lesz a hegesztésem.
Elöre is köszönöm a válaszokat!
de komolyan nem tud valaki eladót
Nem látogatjátok már megint a fórumot!
Össze kéne gyűlni megint nem?!?!?! DE
Skyro, a 200-ason rezó dob van? a 125-ön meg nem?
Suzuki TS-R 200 átalakítás (250es CR kipufogó dob pl)
SUZUKI TS125R
1990 on, 124cc w/c t/s single,
12hp, 70mph, 65mpg, 245lb
Neat enough trailster, okay both on and off road. Strong, durable engine in 12hp form, can double power with new pipe and derestricted engine – when piston and bore begin to wear rapidly if thrashed. Chain and rear suspension don’t last very well when neglected or used in muddy conditions. Quite easy to wheelie into oblivion and brilliant around city traffic. Beware of tuned bikes.
valaki szabad fordítást vállal? (Webfordítást én is használtam de érdekes dolgok jöttek ki )