Valaki szedett már szét gyári kormánylengés csillapítót szimering csere miatt? Oldalról belestem, és eléggé el van már öregedve szegény, jó lenne cserélni.
Ja értem, a gyárinál nagyobb van nálad. Hát az már lehet tényleg nagyon hosszú lehet.
ÉN vezetési stilusomhoz jobban illik egy rövidebb áttételezés. Inkább a kanyargást, kigyorsítgatásokat keresem, mintsem a tartósan nagy tempóban haladást.
Nekem meg pont fordítanom kell az arányon, ha eljön a lánccsere ideje.. brutál hosszú az áttétele. Mondjuk erőből megoldja a dolgot csak városban ha betartom a KRESZ-t, márpedig miért ne tartanám be ugye, akkor 1be meglendítem a nagysasszonyt, 2be épphogy felrakom és már 50 km/h-val száguldok
Meg, hálisten'.. én voltam a buta . De olyan jót mentem vele az 5-6 fok ellenére is 300 km alatt 4 motorossal találkoztam Nem sok ilyen állat van mint én
Volt olyan is hogy bemelegedett mentem vele mondjuk 50 km-et rárántottam a gázt és egy pillanatra megtorpant. 200 km után rárántottam ugyan abban a fordulaton és semmi. Illetve mikor bemelegedett mentem vele sokat és megnéztem hogy ilyenkor mit csinál szivatóval akkor meg szépen 2500 rpm köré emelkedett a fordulat.
Szerintetek?
Na megnéztem mert pont ma kerültem vele.Ha ráhúzom teljesen akkor kezd el emelkedni de akkor se számottevően. Holtjátékot beállítottam és akkor se változott más.
eladó csak a kplung alsó munkahenger?
és ha igen,mit kóstálna?
tudom van teló szám is de inkább így értekezek.
ÉN vezetési stilusomhoz jobban illik egy rövidebb áttételezés. Inkább a kanyargást, kigyorsítgatásokat keresem, mintsem a tartósan nagy tempóban haladást.
Szerintetek?