Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva Karell! Nekem éppen van itthon elfekvőben egy kormánysúly(gyári,1-2 kis karc), csavarral együtt...
Ha van ötleted, hogyan jusson el hozzád, odaadom ajándékba...
Hali havekák!
ugyanúgy mint Berik kolléga, én is olvasgatom a fórumot, de nem sok közölni való volt idáig, szal nem volt miről írnom...
Most viszont van, de csak rossz hírekkel szolgálhatok... 7végén sikerült egy f@sza sávváltással egyszerre 4! autót összetörnöm(ebből egy az enyém)...
Szóval eléggé zsebbenyúlós mutatványnak tűnik a dolog, a motoromra se költhetek egy darabig, éppen ezért valszeg ki kell hagynom a várvavárt TL-talit is... Bocsi Tasi
Húzzátok a gázt helyettem is!
Béke!
Ok. Szia
Na most mennem kell. Szia!
köszi
Értem. Múltkor benéztem ide, láttam a kis tesód képét. Olyan édes.
Még lehet,hogy belefér mind a kettő. Nem tudom. De nem bánnám,ha mehetnék Kunmadárra is.
Értem. A helyedben én is a TL találkozóra mennék.
Még nem tudom...mivel utána lévő héten van a TL tali is ami nekem nem a szomszédban van
Nem megyek, mert Salgótarjánban motoros találkozó lesz, és szerintem oda megyek. Te mész Kunmadarasra?
Ja most 3án is banzáj..... Kunmadáron
Berik, arra emlékszem. Akkor helyesbítek, rövid ismeretség után
Sziasztok!

Gyöngyi köszi szépen. Egyébként "beszéltünk" már az üzenőfalon,én ajánlottam Neked,hogy menj Kunmadarasra.

tarka!

Egyetemista lennék. (bár már nem sokáig ) Úgyhogy meg van engedve,hogy motorozzak.
Ok. Jó munkát. Majd máskor is jövök. szia

Na megyek még 1 picit melózok,megkeresem a mindennapi betevő benzinre valót!
Gyongyi máskor is benézhetnél ide!
Igen A barátom mindig berúgta nekem. Csak vigyázni kellett, nehogy lefulladjak vele valahol. Mert akkor lehetett telefonálni segítségért
Én is jó régen rúgtam már be,de most könnyű lenne!
Volt rá embered aki berúgta?
Hát, sajnos már nincs meg. Sikerült kivégeznem a blokkját. Nem nagy, csak nehéz berúgni.
kÖSZI,A TIED SE KUTYA!
Motorozni is szoktál vele???Ilyen pici lány ekkora géppel!?
Tarka, tényleg szép!
Szerbusz Berik!
Kisgyereknek kiskorában helye az iskolában!Anyukád tudja,hogy tanulás helyett ma motoroztál???
gyongyi:Nézd meg az én mocimat is Az is szép!!!
Szia. Bocs, hogy csak így bármilyen ismeretség nélkül írok, de nagyon szép a motorod.
Hello!

Ancsa!
Itt vagyok minden napolvasom a fórumot,de ha érdemben nem tudok hozzászólni akkor inkább csöndbe maradok.
Ma viszont akkorát motoroztam,hogy csak na. A michelin emberke kapott az arcocskájába aszfaltot rendesen. Autó is alig volt a szerpentinen,úgyhogy minden adott volt. És jól is sikerült.
Tegnap meg úgy lesikáltam (köszönhetően a jó időnek ), majdnem mintha a szalonból toltam volna ki.
Írd majd meg,hogy esni fog-e szombaton!