Szeva Karell! Nekem éppen van itthon elfekvőben egy kormánysúly(gyári,1-2 kis karc), csavarral együtt...
Ha van ötleted, hogyan jusson el hozzád, odaadom ajándékba...
Hali havekák!
ugyanúgy mint Berik kolléga, én is olvasgatom a fórumot, de nem sok közölni való volt idáig, szal nem volt miről írnom...
Most viszont van, de csak rossz hírekkel szolgálhatok... 7végén sikerült egy f@sza sávváltással egyszerre 4! autót összetörnöm(ebből egy az enyém)...
Szóval eléggé zsebbenyúlós mutatványnak tűnik a dolog, a motoromra se költhetek egy darabig, éppen ezért valszeg ki kell hagynom a várvavárt TL-talit is... Bocsi Tasi
Húzzátok a gázt helyettem is!
Béke!
Szerbusz Berik!
Kisgyereknek kiskorában helye az iskolában!Anyukád tudja,hogy tanulás helyett ma motoroztál???
gyongyi:Nézd meg az én mocimat is Az is szép!!!
Ancsa!
Itt vagyok minden napolvasom a fórumot,de ha érdemben nem tudok hozzászólni akkor inkább csöndbe maradok.
Ma viszont akkorát motoroztam,hogy csak na. A michelin emberke kapott az arcocskájába aszfaltot rendesen. Autó is alig volt a szerpentinen,úgyhogy minden adott volt. És jól is sikerült.
Tegnap meg úgy lesikáltam (köszönhetően a jó időnek ), majdnem mintha a szalonból toltam volna ki.
Ha van ötleted, hogyan jusson el hozzád, odaadom ajándékba...