Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lényeg,hogy rajta van!!Majd megbillentem a fejem mikor mögéd érek,és akkó egyenesnek láccik.Amúgy a legtöbb motoros meg el se tudja majd olvasni,úgy állva hagynak.
Lássa a többi kollega,hogy vadmotorossal van dolga !
Na nehogymá a te bőröd kopjon az aszfalton,majd Papi (rock) megkeresi ottkint a lóvét.Neked csak el kell költeni.
Mi már bizonyítottunk ,Tornyi is jöhetne a czetkás különszámával ,te meg légy óvatos !!!
Abba gondolj bele Tarka, hogy ketten csináltuk, de még így is ferde lett.
És engem itthon hagynátok? Még nem próbáltam, de biztos nekem is menne, ha nagyon megerőltetném
magam! Bár még rutinon, nagyon régen kb. 2-vel mentem, és elesett szegény gsx, de én állva maradtam!
Niki fogta a matricát,te meg rátolattál a fókszvágennel???
2 jegyet vegyen a repcsire:esni már én is tudok.Hátha meggazdagodnánk belőle!
ÓÓÓ Hollywood,filmek,sztárok,pezsgés,buli,élet,pénz......jhahhh.
Fáj neki a lelke! + 1 picit a térde.
Ezekután , úgy gondolja, elmegy Hollywoodba, szerencsét próbálni kaszkadőrnek, mert esni már qrva jól tud!
Viszek drága Ancsika!
Mi van a kis kaszkadőröddel? (rock)
Amit küldtél, az már rajt virít a verdámon! Nikivel ragasztottuk föl, tudod, két emberes meló volt!
Ja, 1-et én is rendeltem már pici okos fejemmel...
Én is így gondoltam!
Tarka bácsi!

Nekem is hozz lécccci, még kettő kb. kellene! Pusssz érte!
Köszi Tarka, de már rendeltem, nem gond ennyit megér.
Szijja Niki!
Ha előbb olvasom kérdésed azt írtam volna:ne rendelj,viszek neked a zegi talira.Én már rendeltem küldtem Ancsikának is,vittem volna neked is.Ha még nem rendeltél írj,viszek.(ha nem szakad az eső )
Mert itt minálunk elég sz@r idő van.Voltam b.füreden:7 ágra sütött a nap.Na,ez a Bakony sajna.
Erőt-Egészséget!Előre!
Csak tesztmotorral lehet felmenni......... mekkora buziság! Ha már kibérelték felengedhetnék az embert! no meg jogsival. ami nekem Ak... azzal nem sok motorot próbálhatok ki
Fel lehet menni a pályára, de csak a tesztmotorokkal!
És természetesen a megfelelő kategóriás jogsi birtokában!
BerikZ!
Ezt találtam most:

"A pályahasználat alpszabálya a zárt, protektoros motorosruha viselete!"

szóval szerintem fel lehet menni mégis a pályára de rájuk csörgök!
Köszönöm már rendelem is. Drágább a postaköltség mint a matrica? Hogy van ez?
Niki innen tudsz!
A balesetekről jut eszembe, hogyan lehet ilyen matricát szerezni? Ancsa segíts
Hello Gamby!

Sajnálom a dolgot. Hidd el átérzem, márciusig nekem is kérdéses volt,hogy motorra tudok e ülni. Mondjuk nálam a a motor sérült jobban,ő totálkáros lett. De ha jó ügyvéded van nem lesz gond,csak sajnos el fog húzódni a dolog. Nekem aránylag gyorsan ment, így is 7 hónap volt.Úgyhogy sok kitartást a dologhoz!
Köszönöm a sok jokívánságot magam és motorom nevében!
Sziasztok!

Olvastam Gamby az esetedet, mielöbbi felépülést kívánok. És kitartás a mindel bizonnyal hosszura nyúló tárgyaláshoz.
Igen,a rendörök velünk most nemigazán szimpatizálnak ráadásul a taxisokkal meg bratyiznak.Mi is probálunk résen lenni.Még egy kis érdekesség az ügyemben:Szonda az nem volt.Erre akkor sajnos nem figyeltem mert elfoglalt a mentö és azt hittem majd bennt a korházban ugyis vesznek vért.Viszont a helyszinen a tanuk elmondása alapján a másik felet nem szondáztatták és ezt ö is elismerte de utolag természetesen nem fogyasztott piát.Meg az is érdekes volt,hogy a meghallgatásomon kellett a rendörök figyelmét felhivni arra az aprocska tényre,hogy van tanu az ügyben akinek az adatait ök a helyszinen rögzitették.
Gamby!
Hát nem vagy irigylésre méltó helyzetbe! De reméljük, hamar megoldódik az ügyed, és a lábad is mielőbb rendbe jön! A rendőrökre + érdemes odafigyelni, nagy az elfogultság, most az a sláger, hogy mindenért okoljuk a motorosokat!