A lényeg,hogy rajta van!!Majd megbillentem a fejem mikor mögéd érek,és akkó egyenesnek láccik.Amúgy a legtöbb motoros meg el se tudja majd olvasni,úgy állva hagynak.
Lássa a többi kollega,hogy vadmotorossal van dolga !
Na nehogymá a te bőröd kopjon az aszfalton,majd Papi (rock) megkeresi ottkint a lóvét.Neked csak el kell költeni.
Mi már bizonyítottunk ,Tornyi is jöhetne a czetkás különszámával ,te meg légy óvatos !!!
És engem itthon hagynátok? Még nem próbáltam, de biztos nekem is menne, ha nagyon megerőltetném
magam! Bár még rutinon, nagyon régen kb. 2-vel mentem, és elesett szegény gsx, de én állva maradtam!
Szijja Niki!
Ha előbb olvasom kérdésed azt írtam volna:ne rendelj,viszek neked a zegi talira.Én már rendeltem küldtem Ancsikának is,vittem volna neked is.Ha még nem rendeltél írj,viszek.(ha nem szakad az eső )
Mert itt minálunk elég sz@r idő van.Voltam b.füreden:7 ágra sütött a nap.Na,ez a Bakony sajna.
Erőt-Egészséget!Előre!
Csak tesztmotorral lehet felmenni......... mekkora buziság! Ha már kibérelték felengedhetnék az embert! no meg jogsival. ami nekem Ak... azzal nem sok motorot próbálhatok ki
Sajnálom a dolgot. Hidd el átérzem, márciusig nekem is kérdéses volt,hogy motorra tudok e ülni. Mondjuk nálam a a motor sérült jobban,ő totálkáros lett. De ha jó ügyvéded van nem lesz gond,csak sajnos el fog húzódni a dolog. Nekem aránylag gyorsan ment, így is 7 hónap volt.Úgyhogy sok kitartást a dologhoz!
Igen,a rendörök velünk most nemigazán szimpatizálnak ráadásul a taxisokkal meg bratyiznak.Mi is probálunk résen lenni.Még egy kis érdekesség az ügyemben:Szonda az nem volt.Erre akkor sajnos nem figyeltem mert elfoglalt a mentö és azt hittem majd bennt a korházban ugyis vesznek vért.Viszont a helyszinen a tanuk elmondása alapján a másik felet nem szondáztatták és ezt ö is elismerte de utolag természetesen nem fogyasztott piát.Meg az is érdekes volt,hogy a meghallgatásomon kellett a rendörök figyelmét felhivni arra az aprocska tényre,hogy van tanu az ügyben akinek az adatait ök a helyszinen rögzitették.
Gamby!
Hát nem vagy irigylésre méltó helyzetbe! De reméljük, hamar megoldódik az ügyed, és a lábad is mielőbb rendbe jön! A rendőrökre + érdemes odafigyelni, nagy az elfogultság, most az a sláger, hogy mindenért okoljuk a motorosokat!
Lássa a többi kollega,hogy vadmotorossal van dolga !