Na halihó mindenkinek!
Végre,eltelt a mai nap is,egy nappal még közelebb kerűltünk a TL talihoz!
Tasi!Mindenképp megyek,9.én dél körűl tudok startolni Szfvárról.
Tarka!Te mikorra tervezted az indulást,esetleg Veszprémtől mehetnénk együtt is!? Nehogy félreértse valaki(Ancsa!? ),de két sárga moci több mint egy!
Rég írtam ide sok volt a meló!
Asszem hamarosan megőrülök, mert már nagyon elegem van az ESŐBŐL! Vasárnap dél óta esik itt zalában! Na meg ráadásul hétvégére megint esőt jósolnak! És ugye itt Zalaegerszegen akkor lesz a motoros találkozó!! Hát ez kész! Tököm ki van!!!
Hát ez van!!!!
Azért aki tud motorozzon!
Ja és széles utat, vigyázzatok magatokra!
Tasi Mester!
Légyszi foglalj nekem is szobát,9.-én megyünk de csak este ,melóból nem tudok elszakadni,kb.este 8 körül leszek várható,viszem magammal asszonyomat is.Köszönettel.
Ha vetted az adást írj vissza légyszi.
Bocsi, hogy itt zavarok, de gondoltam beteszem ide is.
Van egy eladó SV1000S mocim. Sötétkék, 2005-ös, 1 év garival, 9500 km-el. A gép teljesen karc és sérülésmentes. Bódis dobok vannak rajta, K&N szűrő, kis rendszámtartó, ledes index, bukógomba, új metzeler sportech m3 gumik, wilbers progresszív rugó szett(még nincs beszerelve).
Szia Rock&Roll!Vannak videók,majd elviszem a TL talira magammal!
Tényleg!!!! Tasi kollega:9.-én tudnék menni(elengedtek melóból ),picit időjárás függő is,de azt nagyjából lesz...om!Szóval,az áttétel,elöl 15fog,hátul gyári,oda már készül a 56 fogas!Egyenlőre így még használható közúton is,bár nagy tempót így sem kell erőltetni huzamosabb ideig vele+a lánckerék cserével egyidőben a kitámasztót is meg kell csinálni,mert nem akarok tanksapka lenyomatot az arcomba !
Karell: miután megnéztem az adatlapod, kiderült, hogy jó helyen laksz, ugyanis egy haverom Pomázra jár csajozni, szóval vele elküldöm... (semmi kedvem tökölni a postával )
Csak jövőhéten lesz belőle valami, mer hétvégén talizok a sráccal...
e-mailre küldj egy telszámot, és felhívlak, ha megy a srác Pomázra...
Ancsa: Kijelenthetem, hogy nagy a károm!
De komolyan, beleszaladok minimum egy százasba, és mivel nyilván nem volt betervezve, máshonnan kell a lóvét elvonni... a motortól... Sajnos pont ezt a lóvét kellett volna még a gépre költenem, hogy egyáltalán elindulhassak itthonról...
Sebaj, a következő TL talin ott leszek!
Hálás volnék, ha valaki meg tudná adni Uri Geller telefonszámát, kísérletezhetne a fékpedálom kiegyenesítésén. Ha jól emlékszem , neki ez a mutatvány kanállal cefetül jól megy!
Boborján!
Konkrét mit gyakoroltok, elesni? Megnéznék TL-t akcióba, van videótok?
Milyen az áttátel a bringán?
Imrufo!
Hát ezek nem jó hírek... , tuti nem jön össze a Tl-es buli? Mekkora lett a károd?
B@ssszus!
Pedig már azt hittük, végre megismerhetünk téged és presszófájtert .
Szeva Imrufo!
Előre is köszönöm a segítséged, hát postai úton nekem tökéletes lenne, ha neked nem jelent gondot. A posta költséget természetesen utánvétel kifizetem. A kormánysúlyra valamit árat azért talizz ki.
hehehe
Sajna nem IFA-val voltam, hanem egy Opel Corsa-val...
Tiszta cobra11 volt a jelenet, 4 autó full egymás mellett, ment a lökdösődés a jobb helyezésért...
De szerencsére csak az autók zúzódtak, emberek nem... Gyorsan megírtuk a papírokat, aztán tűz tovább...
én 1/2 5-ig nyomom,ha a főnökség nem enged el akkor utána.
"2 sárga motor több mint egy"
Ez már gyanús, Te kis hamis!
2 Szoba rendel!
Tarka+Tarkáné is...mi a szösz!!!
Na azért legalább nem fog unatkozni Tasi-né!
a Tasla
Végre,eltelt a mai nap is,egy nappal még közelebb kerűltünk a TL talihoz!
Tasi!Mindenképp megyek,9.én dél körűl tudok startolni Szfvárról.
Tarka!Te mikorra tervezted az indulást,esetleg Veszprémtől mehetnénk együtt is!? Nehogy félreértse valaki(Ancsa!? ),de két sárga moci több mint egy!
Mi is pénteken délután - este érünk oda az asszonykámmal (Tornyiné), és természetesen Rock és Ancsával!
Rég írtam ide sok volt a meló!
Asszem hamarosan megőrülök, mert már nagyon elegem van az ESŐBŐL! Vasárnap dél óta esik itt zalában! Na meg ráadásul hétvégére megint esőt jósolnak! És ugye itt Zalaegerszegen akkor lesz a motoros találkozó!! Hát ez kész! Tököm ki van!!!
Hát ez van!!!!
Azért aki tud motorozzon!
Ja és széles utat, vigyázzatok magatokra!
Légyszi foglalj nekem is szobát,9.-én megyünk de csak este ,melóból nem tudok elszakadni,kb.este 8 körül leszek várható,viszem magammal asszonyomat is.Köszönettel.
Ha vetted az adást írj vissza légyszi.
Bocsi, hogy itt zavarok, de gondoltam beteszem ide is.
Van egy eladó SV1000S mocim. Sötétkék, 2005-ös, 1 év garival, 9500 km-el. A gép teljesen karc és sérülésmentes. Bódis dobok vannak rajta, K&N szűrő, kis rendszámtartó, ledes index, bukógomba, új metzeler sportech m3 gumik, wilbers progresszív rugó szett(még nincs beszerelve).
Tel: 06-70-33-77-989
iá: 1 790 000
Boldog névnapot kívánok, legkisebb trónörökösödnek Jankának!
Légy rossz,hali
Tényleg!!!! Tasi kollega:9.-én tudnék menni(elengedtek melóból ),picit időjárás függő is,de azt nagyjából lesz...om!Szóval,az áttétel,elöl 15fog,hátul gyári,oda már készül a 56 fogas!Egyenlőre így még használható közúton is,bár nagy tempót így sem kell erőltetni huzamosabb ideig vele+a lánckerék cserével egyidőben a kitámasztót is meg kell csinálni,mert nem akarok tanksapka lenyomatot az arcomba !
Nagyon szépen köszi, ez nagyon fasza.
Cefetül érzem magam,pedig én már tudtam...csak azt hittem mégis eljön a presszófighter!
Sorry! A Tasla /Gyöngyi az enyém csúnya?! /
Csak jövőhéten lesz belőle valami, mer hétvégén talizok a sráccal...
e-mailre küldj egy telszámot, és felhívlak, ha megy a srác Pomázra...
Ancsa: Kijelenthetem, hogy nagy a károm!
De komolyan, beleszaladok minimum egy százasba, és mivel nyilván nem volt betervezve, máshonnan kell a lóvét elvonni... a motortól... Sajnos pont ezt a lóvét kellett volna még a gépre költenem, hogy egyáltalán elindulhassak itthonról...
Sebaj, a következő TL talin ott leszek!
Boborján!
Konkrét mit gyakoroltok, elesni? Megnéznék TL-t akcióba, van videótok?
Milyen az áttátel a bringán?
Hát ezek nem jó hírek... , tuti nem jön össze a Tl-es buli? Mekkora lett a károd?
B@ssszus!
Pedig már azt hittük, végre megismerhetünk téged és presszófájtert .
Előre is köszönöm a segítséged, hát postai úton nekem tökéletes lenne, ha neked nem jelent gondot. A posta költséget természetesen utánvétel kifizetem. A kormánysúlyra valamit árat azért talizz ki.
Sajna nem IFA-val voltam, hanem egy Opel Corsa-val...
Tiszta cobra11 volt a jelenet, 4 autó full egymás mellett, ment a lökdösődés a jobb helyezésért...
De szerencsére csak az autók zúzódtak, emberek nem... Gyorsan megírtuk a papírokat, aztán tűz tovább...