Sziasztok!
Elöször is köszönöm a szivélyes fogadtatást.
A gépen polir felnik vannak és a lengökar meg a váz egy része is az.Még az elözö tulaj müve de szerintem nagyon jól tette.Visszaolvasva a forumot ugy sejtem,hogy a gépem valamikor torroé lehetett.Legalábbis a második oldalra feltett exe alapján.A képekhez képest amit felraktam annyit változott,hogy kapott egy pár szép Gianelli karbon dobot meg fém fékcsövet.Ebböl az egyik dob most eléggé kukagyanus.
A balesetem története a következö:
Tavaly oktober 30.-án faterral egy év záro motorozásra készültünk.Fater elvarázsolta valahova gépének kulcsát igyhát egyedül indultam el.Már hazafelé tartottam amikor bekövetkezett a dolog.4 sávos úton külsö sávban mentem és szemböl egy merci taxis egyszercsak elkezdett visszafordulni.Már a sávom felét elfoglalta amikor észrevett de én már nem tudtam meguszni a dolgot.Félrehuztam a gépet elötte még sikerült valahogy elmennem de akkor már tudtam,ebböl esés lesz.Meg is történt a dolog és 80 méteres hempergés következett.Szerencsére elég jól megúsztam a dolgot hála a ruhának meg a sisaknak.Felálltam de akkor éreztem,hogy a bokám nem az igazi.Mentővel korházba.Ott elég lazán hazazavartak néhány vizsgálat után mondván nincs semmi komoly csak egy kis zuzódás.De egy pár nap után a bokám bevérzett és a fájdalom se szünt.Másik orvoshoz el az megállapitotta,hogy bokaszalag szakadt.Kezelések jöttek de boka nem javult igazán.Nemrég kiderült,hogy az ugrócsontból egy darab is lekéreckedett ami miatt nem használom rendesen és ezért a szalag se ok.Áprilisban szalagplasztika plusz a levált csontdarab eltávolitása.Még 2 hétig rajtam a bokarögzitö de legalább ma elfogy a trombozis elleni injekcio.
A rendörség csak pöc.söl az üggyel.2 hete jöttek rá,hogy akkor ez nem szabálysértés hanem közuti büncselekmény ugyhogy minden kezdödik elölröl.A taxis utólag mindenféle hülyeséget beszélt de a tanu azért naggyábol tisztázta a dolgokat.Idöközben viszont a taxis elhalálozott ugyhogy töle már nem fogják megtudni az igazságot.Sebességemmel tényleg nem volt gond.Nem mentem gyorsan mert épp arra a kútra akartam menni tankolni ami elött egy 50 méterrel történt a dolog.Most egy kicsit bizonytalan a dolog és arrol már lemondtam,hogy idén a géppel motorozni fogok.Ügyvédemmel most nagyon rajta vagyunk a dolgon,nehogy a rendörség valami hülyeséget hozzon ki.
Szoval jelenleg ennyi.Most zárom soraimat mert igy is elég hosszura sikeredett amiért boccs.
Azért ti nyomuljatok a gépekkel helyettem is!!!
Igen-igen bocs! Csak nem csináltam semmit az oldalon és nem frissítette magától! Mind1
A lényeg 13:00 kor indulunk Tatáról! Kb: 1óra az út! 14:00-14:15 körül Pilismarót innenső felén? Tudod mit inkább felveszlek MSN-be aztán megbeszéljük!
Szasztok fiúk!
Pálca: Szerintem már rájöttél, NOS az egy kiegyenlítő tartály!
Mindenki!
Köszönjük az eggyüttérzéseket, azért apukának egész éjjel sajgott a térde, + kicsit dagadt is.
Hát ez van...
Valamire jó volt ez az esés...előkerültek a srácok a fórumon!
Úgy látom a gumi helyett a bőrgatyád füstölt!
Lényeg,hogy minden Ok.Rá se ránts,hogy elgörbült a fékkar,legalább gyorsabban tudsz menni!!!
Hű gamby:te jobban megsínyletted,mint a motorod!Gyógyújjáááá!!!
Gamby üdv a csapatban. Remélem mihamarabb felépültök!Mi történt? Rock ugyanezt kívánom Neked is! De látom,h nagyon komoly baj nem történt. Amikor hirtelen megláttam a képeket megijdetem.
Szombaton Su-Csa-Mo-Ta!!!! Imádkozzatok velem,hogy felmehessek a pályára. Mert ha nem akkó én lenni majd nagyon mérges !
Isten hozott ebben a jó kis TL-es csapatban! Én tiszteletbeli TL tag vagyok, de szerintem már úgyis beleolvastál a fórumba és így mindent tudsz!
Én és Rock kívánunk Neked mielőbbi felgyógyulást, és mihamarabbi visszatérést a motoros ( Tl-es) világba!
Ha gondolod kölcsön adom az epillátoromat!
Különben mi történt?
Szasztok!
Voltunk gumit füstölni, a motor elszaladt, a gumi megmaradt! Hát...csúnya 1 eset volt...
Nekem csak a térdem bánta, a motornak pedig egy-két apró tartozéka, de a legnagyobb csorba a lelkivilágomon esett. Többet ilyent nem csinálok, valaki nem tud véletlen olcsón bukógombát?
Beszéljenek helyettem a képek!Ja, és lesz videó csodás esésemről is!
Sziasztok TL-es társaim!
Most találtam rá erre az oldalra és miután láttam mennyire aktivak a TL tulajok gondoltam megprobálok közétek csatlakozni.Úgyis egész nap a gép elött ülök.Na nem jó dolgomban csak tavaly októberi balesetem következményeit nyögöm.És a motorom is sajna.Ugyhogy egy ideig még nem mutathatom meg nektek élöben a drágaságom de ha felépülünk és lesz valami TL összejövetel ránk számíthattok!
Üdvözlettel:G
Na szevasztok Zsiványok!
Mára ennyi volt a meló,úgyhogy a net is!
Mindenkinek eredményekben gazdag,boldog új hétvégét.
Ha máskor nem.majd hétfőn bekukkolok.
R&TL A:elfelejtettem mondani,feszített víztükrű uszodát szeretnék,valami ízléses kis berendezéssel. Ha jó lesz elhozom jövő szombaton.
Legyetek szobatiszták,hello leo.
A közlekedési táblákat figyelmesen olvassátok!
Szia Ancsa!Köszi szépen,már nem sokáig élvezhetitek a sárga színű mocim,mert tervbe van véve egy új fényezés,úgyhogy Tarka barátunk marad egyedül ilyen színben!
Ma végre kaptam egy jó hírt, a passzív napjaim közepedte. Jövő hét közepére elkészül Pirosszka drágám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megvan az eredendő hibája is, amiről már pár volt TL es tulajdonos is nyilatkozott: TL S és R modelleknél egyaránt. A hengerfejben a szelepházak nem bírják a terhelést, ami esetemben nem a kipuffogószelep alátétjének vándorútja volt, hanem a szelepház fala repedezett meg ill tört szét és indította útjára Pirosszkám kedélybetegségét. Jelenleg 34000 Km van a gépezetben, így figyeljetek ti is oda paripátok belső szerkezeti egységeire, nehéz a mai világban olcsón hozzájutni a drágaságok alaktrészeihez. Ami előzménye volt, h szinte minden induláskor fulladozott, ill soxor le is fulladt. Majd mielőtt végkifejletéhez ért a dolog, abszolut nem volt alapjárat. Előzménye volt még pár érdekes hang a blokkból melegítési stádiumban, ami reboot után meg is szűnt.
TL talira pénteki érkezéssel, szerény mennyiségű (kisker) alkohollal ünneplési hajlamomat elégíteném ki, természetesen Pirosszkám 2. születésnapja révén.
Szreg: mikorra derül ki h tudsz e jönni a Bükbe?????? Osonó tempóban felkerekedhetnél, velem együtt. Sajnos nekem is pénzügyi nehézségeim vannak, de ezt a buleeet nem hagyhatom ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ancsa Rock: ez igen medence ásás
No ellépek gyorsan sörért: Üdv Dinó
Nektek is mielöbbi felépülést!