Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Berik!

Szóval csak azt akartam írni az imént, hogy akkor most egyenletesen jár a motor!
Berik!
Elnéztem a rajzot, aztat hittem vót, hogy szelepállítás volt....bocsi, annyira nem vagyok ám szőke...
Kovik!
Miért lenne 1 bandita típusidegen a zegi talin?

Berik!
Jó pihenést, szép álmokat! Akkor most faszán jár a motor, nem zörög nem csörög!
Hello!

Mivel semmi értelmeset nem tudok írni csak beköszönök, üdvözlet mindenkinek! Hulla vagyok,lassan megyek aludni.
Jaaaa motorkám kapott fém fékcsöveket,meg szinkronizálást.

Na sziasztok!
Sziasztok!

Ancsa: megbeszéltem Tarkával,hogy megyek vele én is a zegi talira.
Persze a tipusidegen vasammal.+asszonykával. :-)
Indigó! (Tornyiné)!

Kit akarsz motozni? ....talán a Tornyit?
rock and roll :-)))) jön a Guns N" Roses !!!!!!! Máj 31.
Sziasztok!

Ancsa: De jó Nektek, most irigyellek, hogy motoroztatok! Én dolgoztam, aztán barátnőmnél voltam pletyizni, Gábor is dolgozott. Nagyon sok motorost láttam, és olyankor kész vagyok, hogy én nem motozhatok, pedig csak potyautas vagyok mindig. Most már nagyon sajnálom, hogy tavaly nyáron nem mentem mindig veletek, mennyi mindenből kimaradtam, bánhatom, bőven van mit bepótolnom. Láttam a programot, és naná, hogy ott leszünk a motoros talin!
Tarka: Te mit csinálsz és hol dolgozol, vagy túlóráztál ma?

Üdw Mindenkinek!
Jóccakát!
Tarka és a többiek!

Itt 1 kis infó:
Ahhhhhát! Megyünk 3 napig, mint a szél!
Miért?Sisak nélkül nyomtad?Vagy Méxíííkóban voltatok bogarakat enni?
amúgy most picit sárga vagyok én is az irigytől .Most megyek haza a melóból,sajna én nem motrozással töltöttem napom.De jó lenne,ha én is HTB-s tl-es lennék
Most akkor még 3 napig ez lesz??? BR---BRRR---BRRRRRRR---BRRRRŰŰŰŰÍÍÍÍÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
Tarka!

Nem alvással, hanem motorozással töltöttük a napot , azért nem voltam gépközelben!
Nagy királyság volt! Nem bogaras a fogam?
Fúúúú de nagy a csönd itt?Rockkal együtt húzzátok a lóbőrt,vagy mivan?
Valaki válaszoljon tremod ügyileg aki belevarázsolta,én megcsináltam de nem érzek semmi változást(najó,1picit )
Adidas!
Szia Tasi!Neharagudj,de nem tudok egész h.végén pihizni Veletek,majd elmondom miért,de MINDENKÉPPEN megyek(kivéve,ha addig életben maradunk a Kis Boborjanommal )!Holnap d.u.-án benézek a fórumra,hátha megy valaki valamerre mocizni,és össze tudunk futni!Nekem eddig úgy néz ki,szombaton Igalra kell menjek segíteni egy havernak,ha az idő is engedi motorral!
Mindenkinek minden jóságot kívánok,sziasztok
Úgylátom te is irányt tévesztettél mint énis anno... Nem szánt senki a Mátráig, mert Bük-re megyünk, nem a Bükk-be
Sziasztok!

Uhh.. kb. 2,5 órámba telt mire végigolvastam a fórumot, amióta nem jártam itt! Látom "termeltetek" rendessen! Csak így tovább!

Dinó: Nagyon jó volt a borzsongás, remélem jövőre ugyanott! Én úgy emlékszem hogy azt mondtad hogy azért nullára kijöttetek!? Ezt le se merem írni amit most fogok.. : A Tl tali nálam egyáltalán nem biztos, eléggé le vagyok égve, melom sincs, de hátha addig történik valami majd jelzek! Jó lenne együtt szántani a Mátráig!

Fuú.. Tasi: Ne haragudj ha tényleg nem jön össze a Tl tali nekem,az előbb leírtak miatt, bocs hogy csak most írok, csak nem jártam erre fele! Tényleg sorry!

Pfvari: sokat segitett az olaj, ritkán fordul elő csak csúszás! A láncsprét még nem próbáltam ki, de biztos jó lesz! Az új gumival (dragon supercorsa pro) mintha kicserélték volna! Sokkal jobban veszi az íveket és a szitálás is részben megszünt! Ebben nem tudom mennyit segített az azbeszt lap a csillapító elött!?

Üdv. a többieknek meg mindenkinek!!! Majd benézek ahogy tudok!
Jó reggelt!

Mi ez a punnyadás? Nem ismerek a TL fórumra!

Tasi!
Azt szeretném megkérdezni, hogy kell e valamit vinni, kaja, pia stb....má a TL bulira? Meg esetleg más egyéb valami...

További jó punnyadást! Ja , itthon van Rock-4 napig-csak még húzza a lóbőrt!
ÁÁÁÁ! Most nem, csak 1 picit maszekoltam,aztán futottam haza tortát zabálni!
Muchas gracias Sinora!
Sziasztok!

Tarka: Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok! Bocsika, hogy csak most írok, de az én munkahelyemen most nem tudok internetezni, meg időm sem lenne nagyon!
Már várom a TL talit, és remélem minél több motorost megismerhetünk személyesen is innen a fórumról!
De előbb a jövő heti zalaegerszegi motoros tali jön, csak legyen jó idő!

Szép estét mindenkinek!
Tarka!

Megint túlórázol?
KÖszi V2Bali!
Akkor ezek szerint te nem leszel ott?
pfvari!!! Persze!!! NAgyon NAgyon remélem, hogy jóidő lesz! Én úgy tudom szombaton 15:00 kor lesz a vonulás. Hol találkozzunk? Utána Héreg, Bajna felé gurulunk?????!???
Bali! Akkor a hétvégi marót felé gurulás műxik majd?
Hali Lali Papi!

Látom nagyon belelendült mindenki az irogatásba! Igaz is! Ilyen takony időbe úgysem lehet kint csinálni semmit!

Tarka!!! Ne hari, hogy így megkésve, de engedd +, h Sok Boldog Születésnapot kívánjak! Legyen még sok ilyen!

Mindenkinek kívánom!!! Érezzétek jól magatokat a találkozón. Remélem majd egyszer sikerül megismernem titeket!