Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dodor ismét kapott lét az őrült bemutatóért,
csak most nem az eladott DVD-k után és nem
az SBK.magazintól! Minket(hétköznapi motorosokat)
meg egyre jobban úúútálnak
Nem láttátok tegnap este a Fókuszt? Ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg.
Az rtlklub oldalán, tv online, rtl klub videó, riportok, fókusz.
Jóvan Tasi, szóval az enyém vinnyog? Na, csak találkozzunk! Lesz ne mulass! -de az igazat megvallva, tényleg vinnyog. Szerintem az összes 400-as vinnyog, bár az enyémen sportdob van, ígyhát mélyebb hangon vinnyog, na eztetet jól megaszontam.
Vanni helyett venni!!!
Köszi tasi az elismerő szavakat !
szasz berik!
Annyira elvonási tüneteid vannak,hogy kihagytál pár betűt.
Azé értem,amúgy ma én is takartottam ,a mocit.
Szerinted hol érdemes láncszettet vanni???Várom más hozzászólását is.Tarka.
Egyébként tarka vagyok,csak kovik gépéről írogatok,nincs kedvem újra belépni.
Ne lepődj meg,lehet,hogy mögötted én is ordítottam volna!!!!
Ma még nem. De tegnap igen!
Ja,ja,ja,szedi a kis lábait,ha kell.
Szasztok!

Hogy itten hogy zajlik az élet!!

Üdvözlet az új fiúnak,aki mellesleg egyidős velem...ha jól látom!

Rock-nak:-Akkor most kezdek parázni,pedig azt hittem te meg az imrufó fogtok rögtönözni nekünk valami bemutatót streetfighter módon!!!

De szerintem BiBi-s térdel is megcsináljuk...nem?!?

Tarká-nak:-Én mióta a fényezőtől hoztam haza Elenort és szakadó esőben keresztbe csúszva amolyan Rossi-san(csak ő kanyarban szokta) hol jobbra hol balra szitálva majdnem elnyaltam...kb.20métert jöttem így ja és nyoma sem volt kanyarnak...Hóha!!!

Azóta semmi nemű nedűn nem vagyok hajlandó motorozni!!!

Sem sörön,sem boron,sem szörpön sem esőben!!!

Úgyhogy le a kalappal...Tarka elött!!!

Ja és mellesleg k@pja be a főnök az enyém pont ilyen!

Utálom hogy egyedül leszek TL-es a Su-csa-mo-ta-n!

Én akkor is kimegyek!!!

Mindenkinek jó dörömbölést!
Ja meg vinnyogást! (Sor4) esetében!

Tasi
Szép jó napot mindenkinek!

Berik!
Nálunk meg kell vadulni a melegtől, nem süt a nap, de qrva fülledt az idő, sztem mi délután gurulunk 1-et.
Majd gondolunk rád....+ megkérem az isteneket, hogy adjon felétek is jó időt!
Niki!
Sajnálom, ami veletek történt!
Jó reggelt!

Hát nem tudom másfelé milyen idő van de én ma se motorozok. Már tegnap is szinte remegetem amikor takartottam. Sztem megint marad a takartás.
Jó reggelt mindenkinek!
Nekem nem annyira jó, valami köcsög azzal élte ki vágyait, hogy letörte a visszapillantó tükröt az autónkról. (nem előszőr). Azt kivánom neki, hogy ez legyen a legnagyobb élvezeti forrás az életében.
Sziasztok!
Kicsit bekukucska. Most voltunk a Tarkával az asszonykámnál egy kicsit(mert szegény a sárgáknál robotolt) oszt gurultunk a parton egy röpkét. Lassan óvatossan! De megint pont elöttünk fordult vissza egy köcs.g-b.zi földmüves a négysávos uton,dupla zárovonalon. Jól ledudáltuk onnan.

További szép estét

ÜDV.MINDENKINEK!
Sziasztok!
Láthattad Tarkát, mert fontos dolga akadt a szakadó esöben a parton! És a drága bunkó fönökünk baszott neki autót adni! Pedig céges ügyben ment.
További szép napot mindenkinek!
Lejárt a munkaidőm megyek haza.
A Tornyiné ma volt nálam. Tegnap elfelejtették megmutatni a pólójukat.
Állítólag nagyon jó lett.
Azért azt meghallgatttam volna ahogy ordít mint az állat.
Nagyon jókat röhögtem volna.
Ja ,én írtam az előbbi hozzászólást,csak megint elfelejtettem belépni a saját nevemmel!
Van bajom...
Niki!

Én bizony motoroztam, bár ne tettem volna! Apám megkért, hogy vigyem ki a következő faluba , valami névnapra bulizni, és végigordította az egészet, aminek én hál isten csak a töredékét hallottam.
80-al kellett mennem 1 olyan úton, ahol máskor minimum 130-al szoktam.Kiabált mint állat, hogy lassíts , lassíts.Végig be volt szarva, hát asszem akármennyire is szeretem az öreget, többet föl nem ül mögém!
Az a röhej, hogy ment már az én motorommal, és Rock motorjával is, egyedül....hát ki érti ezt?
A tegnapi eleseméy nagyon meghatározó élmény volt az életemben pedig nem az első ilyen volt .
Én innentől már csak akkor fogok motorra ülni ha elakarok jutni a-ból b-re v. ha szólnak a haverok hogy guruljunk egyet vagy ha találkozóra kellmenni vagy hakedvem támad motorozni meg száguldozni mint az
állat .
A gravitáció meg bekaphatja !!!!!
Én nem vagyok itt hanem a kertben partra szállok ja nem szart kapákok!
Én itt vagyok.
Na mi van senki nem fórumozik?
Motoroztok mi? Csak én melózok állandóan hétvégén
Tarka: Láthattalak én ma téged füreden?? szépet ugrott a TL-ed :)
Baranyában is aktiválódnak a motoros talik!!!!!