HA JOBBAN MEGNÉZITEK A KÉPET LÁTHATÓ,HOGY ANCSIKÁT HOGY MEGVISELTE A 900 KM AUTÓPÁLYÁZÁS!
RÖGTÖN LEHEVEREDETT MÖGÉM A JOBB OLDALRA ÉS---ILYET MÉG NEM LÁTTTAM---RÖGTÖN ELALUDT!!!
Voltunk a német állatkertben, s kivel találkoztam? Na kivel?
Hát persze! Tarka már messziről üdvözölt, bevallom jól esett! Csak azt nem értem , miért akarta elcsenni a mobiltelefonunkat??? Odajött Tarka gondozója, hogy vigyázni kell vele, mert szeret csórni, és ha nem kapja meg amit akar,akkor támad!
Kóma....még nem látok, hallok... Akko miko? hol? merre? meddig? jó, ottleszünk! De hol is?
Jó volt a hot kutya, egyszer kóstold meg te is!
Szóval várom pontos beszámolód, hogy mi lészen ma? Valszínü, nem várjuk + Tornyit sajnálatos okok miatt , imádom a" kis" Dickyt! , nagyon fáj a dolog, mert aki ismer, tudja, hogy nagy kutya..ás vagyok én is!És Ő 1 tündérmackó!
na ez van vazz.
Ja, éljen sokáig kisGamby, a dögös kis szőke herceg!
Szerbusz Filibusz!!!
Na végre,hogy hazaértetek a grose überalles dojcsland-dojcslandból.
Ha kinyitjátok kis szemeiteket,megírhatnátok,hogy merre kívánjátok megközelíteni a ojjektumot!
Ahogy néztem van 1 közös szakasz,ahol esetleg még 1ütt is mehetnénk. Ha térben és időben össze lehet hozni!
Komolyan hot-dog volt az esküvői menü?????Én biztos nem ettem volna meg,de hát Ti tudjátok kinek millen az ízlése:
Nekem még márciusban 2 kutyámat kérés nélkül elaltatta a szomszédom!!! 1-ik 9éves,a másik 2 éves volt,szintén családtagok. Pótlásként most van egy 3 hónapos kis németjuhász,nem is tudtam,hogy ez a betegségük.
Azóta nem sűrűn jön ki a házból,vagy ha igen futva közlekedik!
Én törni madzsar, nem tudni jól beszél! Kinn tartózkodásom alatt, sok felejteni szép madzsar beszéd!
Én látni sehr viel schöne ost deutsch trabant limuzin. Und schöne dagadt dojcse jányokat, s még rondáább szőke grosse melák man-okat.
Ettünk sok ízetlen kaját, és voltunk szebbnél szebb helyeken!
Holnap találkozunk TL-esek!
Szeva Tarka! Köszike a szépen csengő dallamos meghívót. szivesen mennénk csak sajna van már progi, majd a következő talin! jó csapatást mindnyájotoknak, vigyázni!!!!!
Tarka: Remélem a hangod is olyan jó, mint a szöveg!!
Nem tudom még, hogy hogy érünk oda, mert a kutyusom kezd lebénulni a hátsó lábára és lehet holnap délután el kell altatni! Majd csak később megyünk vagy nem megyünk!
Mi menni szeretnénk, de ez a kutya már családtag 12 éve! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Szombatra meg esőt mondanak!
Na pá!!
RÖGTÖN LEHEVEREDETT MÖGÉM A JOBB OLDALRA ÉS---ILYET MÉG NEM LÁTTTAM---RÖGTÖN ELALUDT!!!
Hát persze! Tarka már messziről üdvözölt, bevallom jól esett! Csak azt nem értem , miért akarta elcsenni a mobiltelefonunkat??? Odajött Tarka gondozója, hogy vigyázni kell vele, mert szeret csórni, és ha nem kapja meg amit akar,akkor támad!
De viccesen néztél ki!!!Jót nevettem!
Tornyiékkal mi lesz ,lehet hogy nem is........?
MAJD MEGYÜNK MI IS AKKÓ ÉS KÜLÖN AKKÓ!
AAA nektek nem jó? Meló mi?
Kóma....még nem látok, hallok... Akko miko? hol? merre? meddig? jó, ottleszünk! De hol is?
Jó volt a hot kutya, egyszer kóstold meg te is!
Szóval várom pontos beszámolód, hogy mi lészen ma? Valszínü, nem várjuk + Tornyit sajnálatos okok miatt , imádom a" kis" Dickyt! , nagyon fáj a dolog, mert aki ismer, tudja, hogy nagy kutya..ás vagyok én is!És Ő 1 tündérmackó!
na ez van vazz.
Ja, éljen sokáig kisGamby, a dögös kis szőke herceg!
Jó kis felvonulás lenne Rock& Ancsika!He???
Na végre,hogy hazaértetek a grose überalles dojcsland-dojcslandból.
Ha kinyitjátok kis szemeiteket,megírhatnátok,hogy merre kívánjátok megközelíteni a ojjektumot!
Ahogy néztem van 1 közös szakasz,ahol esetleg még 1ütt is mehetnénk. Ha térben és időben össze lehet hozni!
Komolyan hot-dog volt az esküvői menü?????Én biztos nem ettem volna meg,de hát Ti tudjátok kinek millen az ízlése:
Azóta nem sűrűn jön ki a házból,vagy ha igen futva közlekedik!
Én törni madzsar, nem tudni jól beszél! Kinn tartózkodásom alatt, sok felejteni szép madzsar beszéd!
Én látni sehr viel schöne ost deutsch trabant limuzin. Und schöne dagadt dojcse jányokat, s még rondáább szőke grosse melák man-okat.
Ettünk sok ízetlen kaját, és voltunk szebbnél szebb helyeken!
Holnap találkozunk TL-esek!
TL TL ÜBERALLES!!!
Nem az van neki, hanem tipikus fajbetegsége van szegénykémnek!
Németjuhász kutyám van és csontritkulása van és ez fajbetegség!
Szegény kutyus. Gerincsérve van? Mert a miénknek az van.
Tarka: Remélem a hangod is olyan jó, mint a szöveg!!
Nem tudom még, hogy hogy érünk oda, mert a kutyusom kezd lebénulni a hátsó lábára és lehet holnap délután el kell altatni! Majd csak később megyünk vagy nem megyünk!
Mi menni szeretnénk, de ez a kutya már családtag 12 éve! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Szombatra meg esőt mondanak!
Na pá!!
"egy ilyen vasnak,bükön van a helye
ahol a srácok dönteni hívják....."
Szép a gép!