Jut eszembe Rock, azonkívül, hogy belsőépítészként nyomja a melót, szakmája szerint szakács, és hosszú évek tapasztalata, barátai és ex főnökei szerint nem is akármilyen, ISTENI! Hátha Peti segítségére lehet majd azon a bizonyos pénteken!
Ez csak 1 5let!
Esetleg tudnád értesíteni Tasit a változásokról? Mármint akkor jó volna tudni, hogy lészen é szállás, mert akkor lerövidítjük a kinti tartózkodást és akkor tutkóra megyünk pénteken!
Túrázgatás?! Az tök jó, de az én gépem csak 400! Pici leszek mellettetek és védtelen , engem is megvártok majd?
Tornyi ! Te mindig megvársz, tudom, és köszönöm!
Ez csak 1 5let!
Nos a TL talival kapcsolatban nagy eséllyel én csak pénteken este érek oda, de azért remélem marad valami Peti főztjéből!!!!!!
Üdv: Dinó
Tasi nem tud írni,mindig...de olvasni igen!!!
Ancsa drága...el van intézve és köszönöm szépen!
Tarkának:-Heppi Börzdéj...lesz szállás egy szülinapos-nak ...ne viccelj!
Mégegyszer köszi nektek skacok!
A Tasla
Esetleg tudnád értesíteni Tasit a változásokról? Mármint akkor jó volna tudni, hogy lészen é szállás, mert akkor lerövidítjük a kinti tartózkodást és akkor tutkóra megyünk pénteken!
Amúgy mióta sokba került a húsvéti motorozás,azóta "lassabban járj,tovább élsz"
Meg a mama sem szeret nagyon spedelni a vendégülésen.
Én naon kedvellek Tikteket,Tégedet!
Túrázgatás?! Az tök jó, de az én gépem csak 400! Pici leszek mellettetek és védtelen , engem is megvártok majd?
Tornyi ! Te mindig megvársz, tudom, és köszönöm!
Húú f@sza lesz ez a buli. Rohadtul várom már. Túrázgatni majd el lehetne menni,az nem rossz 5let.
Az Angyalt megnéztem,biztos azért egy picit gyakorolt,mielőtt odament!
Rock:fel van adva a lecke,simoval megy már valami hasonló?
B@sszki!
Fennt vannak a kaposvári bajnokságról a videok!
http://stuntkaposvar.rulez.hu/index.php?m=videok&lan g=
2006 (Hungary) Pfeiffer 1.
2006 (Hungary) Angyal 2.
2006 (Hungary) Ribeiro 3.
Amúgy én is faiskolába jártam az alsó tagozatban.
Szerintem a fáradság teszi! Már két napja reggel 7-től este 9-ig melózok!
Hát van ez így!!!
Nem tanultad az iskolában,hogy a valamilyen az ellipszilonos jé????? Nagy EGGYES!
Nem,nem én vagyok magyartanár,hanem a NŐVÉREM!!!
Péntekre lehet nekünk is kéne szállás tasi! Max Ancsáékkal osztozunk!