Háááát....a napozás nem csak úgy konkrétan értve, inkább fűnyírással egybekötve, de ha jut idő akkor napozóágyon is, de még főznöm is kell.Van még hely a kertben...várunk Rockkal! Fürdőgatyát hozz!
Jól van Tasi, akkor csak magunkat visszük! Köszi az infót, édi vagy! Már nagyon várom!
Boborján!
Szerintem is dögös a vas, azt hiszem lesz közös témátok Rockkal.... + Tarkával is, tudod "sárga motor, sárga nyereg..." , végre nem csak az övé sárga, szegényt már húztuk is emiatt , de mint utóbb megdumáltuk, jól néz ki sárgába, és lilába is, mint Tasié!
Mindenkinek szép napot, vár a kerti munka, vagy napozás? vagy mindkettő!
Szeva !!!
Asszem ezek a biciklik soha sem készülnek el ,de ez nem baj és csak a kreativitásunkat és határtalan fantáziánkat bizonygatja . Mellesleg szépségünknél már csak szerénységünk nagyobb.
Szia Tasi!Már beadtam a folyamodványt a górénak,hogy legalább a pénteket kapjam meg szabinak,lehet összejön! Még jelzek,legkésőbb hétfőre kapom az áment!!!!
A TL-Tali Csütörtökre Péntekre és Szombaton jövünk haza...
Akkor csak hogy pontosítsuk:-Csütörtökön,csak a BerikZ,Pfvári és a Tasi+ a tasiné jön le,Szreg sem tudjönni?!?
Péntekről szombatra virradóra pedig kell szoba Ancsikának+Rock-nak,Imrufónak+Elbandi-nak,Dinonak+Tornyi+torn yiné indigó-nak,Boborján3-nak,Bagyipetyával mi van? Matyesz sem jön?
És az a sok sok TL-s a fórumról,egyetlen egy napra sem?
Bocsi Rockandroll!Megnéztem a Te paripádat is,hát NEM ROSSZ !Gondolom dolgoztál rajta Te is pár éjszakát !A levegő beömlős kérdésedre válaszolva,semmi extra nincs,egyszerű cső van ráhúzva,de ha leveszem sincs nagy eltérés,nem szoktam vele 1000000 száguldani!Gondolom hasonló mint a RAM AIR,de erről inkább pvári tudna többet mondani!Azért nekem is lenne pár kérdésem a gépeddel kapcsolatban,de majd személyesen,lehet én is megyek zegire !
Szia Rockandroll!Köszi szépen a dícséretet,bár még csak félkész a bringa,majd teszek még fel képet v.mikor!Legkésőbb a TL talin tudunk eszmét,tapasztalatot cserélni a gépek technikai megoldásairól! Sajnos kevés időm van netezni,ilyenkor is a melóhelyemről nyomom a billentyűket!
Ja!
Tarkának:én is szervízben gályázom,mint raktáros-munkafelvevő!Igaz,ez csak a MI AUTÓNK szervíze ,nem olasz LÓERŐGYÁRBAN dolgozom (sajnos )
Mindenkinek szép napot kívánok!
U.i.:a reklám után(16-17h)körűl vísszajövök a fórumra,de most mennem kell
Szia Tornyiné!
Én+kovik egy nagyon-nagyon-nagy olasz autó márkaszervízben dolgozunk itt Veszprémben.
Napközben munkafelvevő vagyok,délután + autószerelőként maszekolunk a legjobb jóbarátommal .Néha azért túlóra is előfordul
Szasz boborján !
Jól kinéz a biciklid ,már 1szer láttam ittnagyon régen a fórumon , tolhatnál mégfel egy két képet érdekelne egy két
megoldás pl bukógomba , lég beömlő .......... volna miről konzultálnunk. Láttad már az enyémet ?
Mi a véleményed?
Motoros Üdv :ROCK AND ROLL
Inassal, avagy anélkül?