Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerbia mindenki!
Dino: 4mm -rel ne indulj sehova,de ha 0,4mm akkor szerintem nyugodtan,én autókat javítok ,ott is először kicsit nagyobb hézagot kell hagyni szelepezés után,mert a szelep javítás után beül 1picit, aztán ha kicsi a hézag akkor nem zár és beég!Oszt annyi!!!
Ancsika:ne haragudj,hogy nem mentünk,de du.2-ig szakadt az eső kisebb-nagyobb megszakításokkal.
Kaptam a zegi taliról előzetes képet,téged nem látlak rajta!cCsak nem a csónak ztán úszol?Ott is olyan sz@r idő volt?
No akkor most mi vala????
H lehet beállítani a szelephézagot??????
El merjek így indulni a light TL tali túrára??????
Sajnálom h a Zegi bulit eső áztatja, a Villányit is sajnálatos módon ez baszta el, de a Blues Companyn őrült jót mulattunk, Bleró egy Isten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tanácsokat várom!!!!!!!!!!!!!!

Üdv: Dinó
Szép napot mindenkinek, eső nélkül!!!

Dino: Gratu a motorodnak, végre elkészült a vasad! Örülök neki!!!!
A zegi tali nem jó, elmaradt majdnem minden - felvonulás, street fighter show stb...
Ja és 3000 FT-ot akarnak elkérni a belépőért! Na neeeeee!!!
Este állítólag lesz Blues Company koncert 1500 Ft-ért! Na arra megyünk, kocsival. :(
Nagyon remélem jövő hétvégén TL talin szép időnk lesz!!!!!!!
Mindenkinek jó pihenést és ha motorozik szép időt és természetesen széles utat!!!!!
a szívó korrigálva 0.1-0.2mm a helyes érték!
Dinó barátom! Igen nagy szarban lennél azzal a 4 mm-el.
A TL-nél a szelephézagértékek a következők:
Szívó: 0.1-0.1mm
kipufogó 0.2-0.3 mm
Szevasztok Földieim!!!!!!!

Most értem haza Pirosszkámmal!!!!! A feleségem szerint több mint 5 évet fiatalodtam....
Úgy néz ki minden okés a gépsárkánnyal, csaka kipuffogó szelep hézag nem biztos h teljesen jó. A szerelő srác kb 4 mm hagyott neki, és van egy kis hangja is. Kérdésem a következő lenne: nem csesz szét így semmit a gépezet?????? Kicsit fosok így neki lendülni a Bük kanyarnak, ezért minden hozzá kicsit is értő kollega válaszát várom!!!!!!

Sziasztok!

Látom zajlik az élet (Ancsa kontra Tarka), csak igy tovább!
Sajna ha igy folytatja az idö, akkor nem tudunk menni holnap a talira.
További szép estét!
Szia Tarka!

Most már értem miért nem mersz eljönni a zegi talira, de hidd el mi így is szeretünk, legfejebb nem veszed le a sisakot! Vigyázz a fogad be ne akadjon mikor fölveszed a bukót!
Tasi!
Neked ilyen súlyos víziszonyod van???
sziasztok mindenki
Ancsa:megjött a suzukihoz az új motorod,annyira örülök neki!!!!
Nemtudom mikor tudod átvenni,biztos már nagyon türelmetlen vagy!
Küldök neked róla képet,kitartás,pár nap és száguldozhatsz vele!!! :
Jó választás volt,igazi női vas
Nem tom mé hittem,hogy most lesz a tali.Nekem már egybefolynak az itthoni vergödésben a napok.
Tornyi:Már van egy-két hozzászolásom de tényleg csak pár napja ismerem a forumot.Mennénk mi csak jelenleg motor helyett egy bokagéppel járok .Egy pár lappal ezelött irtam róla,hogy törtem össze tavaly októberben szeretett TL-em.
Ancsa:Mama most csak motorozna de jelenleg nincs mivel.De papa megoldja .A képen látható gép amin párom ül az elözö motorom volt és amig nem kelt el addig egy párszor ment vele.Utólag bánjuk,hogy nem tartottuk meg neki csak a terhesség miatt ugyse használta volna meg aztán az anyagiak...
Üdv TL nek és Gambynak a csapatban!!!!!
Hát ha ilyen idő marad akkor nagyon úgy néz ki h komppal kell mennem Pirosszkámért!!!!! Széjjel vet az ideg...
Aki a Zalaegerszegi buliba megy annak jó szórakozást és alkohol és benzingőzzel teli jó kedvet kívánok, persze jó idővel együtt!!!!!!!!!
Jövő 7végén TL tali!!!!!!

Hali!
Én benne vagyok pfvari egy euroringbe is csak egy gsxr-es haverom mondta, hogy elég lassú és teknikás.Azért mehetünk
Gamby!
A nejed is motorozik?
Megjött apuka a melóból austriából!
Kissé szarrá ázott megint mint minden pénteken.
Viszont azt mondja, ennek ellenére qrva jót motorozott!
qambi:Üdözöllek e nagyszerű, virtuális csapatban!
Vagy már régi vagy? Eddig nem láttalak itt! A TL tali jövő hétvégén lesz! Gyertek ti is!
Sziasztok!

Mindenkinek jó szorakozást kívánok a hétvégi TL-talira!!!
Remélem nemsokára már én is düböröghetek veletek.
Nem tudok róla. meg trabink sincs...csak egy Vaz.
akkó ti költözködtetek???

Na jó,most nyertél,de csak azért mert megint belevetem magam a melóba.
astalaviszta béjbi,állbíbekk
kikapcs!
Bazzzzeeeeee ez Miskolc
Tarka, miért nem szóltál, hogy költözködtök, segítettem volna....
Sajna TE nem látszol,mert pont az utánfutóban matatsz.
Azért szép nap volt!nem?
Kár,hogy jött ez a tábla és nem tudtunk továbbmenni:
Azta, micsoda low rider-ed van!
Látom észrevettél mikor fotóztalak, azért integetsz?
nekem meg az új hörcsögöm+ az új motorja: