helló mindenkinek!
az lenne a prolémám hogy a kuplung hidegen csúszik melegen meg jó,
a kuplungba minden új! nemrég lett lamellázva és nem tudom mi lehet a baj, ha valakinek volt ilyen akk szoljon :) előre is köszönöm!
üdv
Nagyon szépen köszönöm a képeket, ezzel meg is győztél, következő fizunál már rendelem én is a párt.Most sajnos nem fér bele mert az átíratás nem volt olcsó, meg matt fekete fék, és kuplungkart rendeltem
Mielőtt elfelejteném:
Az undertaillel vigyázz, mert nekem ma nem engedték át miatta a gépet műszakin .Mert:
Nincs benne E betű, meg nincs külön fehér rendszámvilágítás benne.Marha jó hogy nekem meg nincs meg a gyári.Mondták hogy tegyek fel valami kismotorról ideiglenesen a vizsgára valamit, és azzal akkor átmegy.
Viszont a végleges megoldás érdekel majd engem is.
az lenne a prolémám hogy a kuplung hidegen csúszik melegen meg jó,
a kuplungba minden új! nemrég lett lamellázva és nem tudom mi lehet a baj, ha valakinek volt ilyen akk szoljon :) előre is köszönöm!
üdv
Mielőtt elfelejteném:
Az undertaillel vigyázz, mert nekem ma nem engedték át miatta a gépet műszakin .Mert:
Nincs benne E betű, meg nincs külön fehér rendszámvilágítás benne.Marha jó hogy nekem meg nincs meg a gyári.Mondták hogy tegyek fel valami kismotorról ideiglenesen a vizsgára valamit, és azzal akkor átmegy.
vagy hagyd rajta azokat is és kösd be helyzetjelzőnek,természetesen xenonnal, tiszta amerika
tankbőr
nekem spec k1 gixeré van, az nem jó?