lehetne 900ezer is az ara mer szerintem igy lenne jo alkatreszek arabol ossze rakva a vasat beszarsz ,erted mit akarok mondani nincs aruk a motoroknak aki venni akar annak jo aki eladni annak rossz talan a dekompresszor nem all vissza hamar azert kell sokaig inditozni nekem meg lazak a rugok amik vissza huzzak a dekot es alaxsony inditozasnal mar meg van a kompresszio
elvileg nem szabadna összefolyjon.
nekem a tengely jó csak az olaj felöl a tömszelence nem az igazi, a szerelő azt mondta hogy járassam kicsit mert beállhat, jobb is lett valamivel, de még jön kicsit, majd látom ha nem lesz jó kicserélem.
annyiért jó vétel volt
Összement az olaj a vízzel. A töm szelence volt szar meg a tengely is bemaródott. Így komplett Vizpumpa kellet. 70000 ezerbe állt meg.
Így vettem a motort 350000 Ft-ért. Szerencsém volt mert nem tudtuk mi a baj. csak szétszedéskor derült ki.
Az aksi jól teker. Tavaly volt szerelőnél, mert vizpumpás vollt.Ő át nézte rendesen és azt mondta hogy mivel nyitott leovinci dobok
vannak rajta az a baj hogy nincs hozzá állítva a motor.
De sokan azt mondják hogy hülyeség,mert az idulásnak semmi köze hozzá. Kb egy percet kel tekertetni mire beröffen.
bakker tul ti szta az lehet a baj,de komolyan,teker rendesen az onindito mert ha 1 kicsit is gyengen teker mar nem indu,en ugy inditottam ma kitoltam a garagebol es szivato semmi gazkar rangatas es par masodperc mulva indult bar en heti 1 kort mindig megyek ha nem esik az eso szoval azt akarom mondani friss a benzin az is jo.oke nem fosok tobbet ...
Én is veszek egyet...............................
Gratula a vashoz. A galériád utolsó hozzászólója egész okos ember..... (valami led a neve)
Teli van jóindulattal.
Ezt nem gondoltam volna lesz még TL-em! :)
Három éve valami tizenpárezerért vettem komplett javítószettet mindenestül, egy órás munka volt a csere.
kell hozzá spec szerszám?
csinálta már valaki?
nekem a tengely jó csak az olaj felöl a tömszelence nem az igazi, a szerelő azt mondta hogy járassam kicsit mert beállhat, jobb is lett valamivel, de még jön kicsit, majd látom ha nem lesz jó kicserélem.
annyiért jó vétel volt
Ha napi szinten használva van 2.-ra is indúl.
Így vettem a motort 350000 Ft-ért. Szerencsém volt mert nem tudtuk mi a baj. csak szétszedéskor derült ki.
1. tekertetem semmi...
2. böffen kettőt
3. beindul
mi volt a baja a vízpumpádnak?
nekem kicsit ereszti az olajat
vannak rajta az a baj hogy nincs hozzá állítva a motor.
De sokan azt mondják hogy hülyeség,mert az idulásnak semmi köze hozzá. Kb egy percet kel tekertetni mire beröffen.
Nézzél szelephézagot, benzinszűrőt, légszűrőt.
Amúgy ezek így indulnak. :D
Fiuk ha valaki tud segítsen!
A tl 1000 r em nagyon nehezen indul hidegen,Utána
már nincs vele gond szépen megy.
Előre is köszi