Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még fel sem tettem..majd ha már jó idő lesz..ma nem értem rá, mert koriztam. Ha fent lesz, majd mondom, h milyen. :)
Neked akciósan kilóra
Arról írhatnál majd, hogy a tükrök mennyire vállnak be, mert pont ezt a fajtát néztem én is.
ngem édek. menny adód?
Krumplee nem érdekelne? Csak mert az van pár tonna eladó
Kicsit cigányos de jó lesz
Újat senki nem tart otthon talomban...ezt megveszi az ember ha kell..
keresek tudom lehet boltban venni is de ha olcsobban van valakinel elfekvo also kuplunk munkahenger uj es elso feknyereg gumi karmantyu keszlet megvennem
Hi Imrufo!

Küldtem neked mailt!
Alakulnak a cuccok.
Örülök, hogy jó lett.
Akkor én tudok egy jó alapot. Megint
hali!

megjött a tökös már fent is a gépen!miliméterre az a mérete mint az RF tükörnek

köszönök szépen mindent!
Krisz
na akkor az nem kevés. de párja nem lesz az tuti.
mentem annyit motorral, hogy egy-két év szünetet csak kibírok valahogy. Nem mondom hogy nem hiányzik, de majd bepótolom én ezt a kihagyást!
sokat gondolkodni nem kell ezen ritka az a motor amit evek utan haszonnal lehet eladni ezt le kell nyelni ez a helyzet,de engem nem is erdekel menjen a vas 300km/h korul eztan csa imrufo hogyan birod ki motorozas nelkul,2het utan mar ha nem motorozok magamhoz nyulok
nem vészes, kb egy másik motor ára...
Hát nekem az RF600on amikor le volt rohadva a láncom (3évet állt a gép mielőtt megvettem), ott fújkodhattam, azon nem segített semmi .
hihető, tudván, hogy a superbike angol....
mondjuk, ha le van rohadva a láncod, akkor egy sprayzés tuti plusz tized lóerőket dob rá...
saccoltál már milyen összeget kellene rálocsolni?....ha publikus.
Nevetni fogsz, de tavaly az egyik superbikeban volt egy láncspray a cuccok között, amiről azt írták, hogy helyes használat mellett akár a teljesítményt is növelheti.....?!?!
az a szándékom hogy őszre össze legyen rakva, de ha máshogy alakul, akkor se dőlök késbe. majd egyszercsak kész lesz...
iden ossze rakod?tudom a gempa a lenyeg de megis
lefujtam a lancot mar is nyertem par le t
Hát először legyen meg a gép, aztán majd utána jöhet a power commander meg a többi .Igazából csak érdekelt a dolog, mert eddig erről nem hallottam a TLRel kapcsolatban.De egy fokozatkijelző valóban elegánsabb megoldás, mint szétgányolni a vezetékeket.