Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,
A mostani fehér gixxer-ek meg busák nagyon bejönnek és így döntöttem a fehér szín mellett.
Ma megjött a lemondott xenon szettem
Usse kő átvettem. Persze ahogy igérték 6000K-es izzóval.
Így van egy 6000K-s izzóm amire nincs szükségem és rendeltem egy 4300K-es izzót ami holnapra itt is van.
jussunk el oda ,elindultam a ringre 1x de nem ertem oda elfaradtam,es faszat motoroztam odaig ,iden talan ujra +prbaljuk
Szeva papa!
Szerintem semmi értelme, nem is hallottam még olyanról hogy kiberhelte volna bárki is (A TL-el ellentétben), de ha Te ki is buherálnád belőle, tuti hogy a közúton hasznos középtartományból vesztenél, és a magas tartományban nyernél olyan fél lóerőt.
Szóval én nem nyúlnék hozzá, épp elég erős egy úgy ahogy van, ha akarsz még egy kis mókafaktort, áttételezd rövidebbre, ha így is kevés az adrenalin, próbáld ki a bekötött szemmel való motorozást
Haló!

Te döntöd el mit is akarsz... Én csak javasoltam + én olyat tennék bele nekem is 6000res van de azt könyen kiszúrható szerintem. Itt is érdeklődj esetleg... A géphez gratula, honnan jött a gondolat a fehér színhez?
hát ha mindent beleszámolok 2 fölött
ez van! ha lesz rávaló idén is megyek ott sokkal jobb motorozni mint közúton
Szia,
Szombaton megrendeletem a xenon-om erre ma írják a levelet, hogy csak 6000K-es izzót tudnak mellé küldeni.
Gyorsba le is mondtam a rendelést.
Most meg nem találok sehol 4300K-es szettet
A hétvégén pedig össze akarom dobni a gépet fullra.
Egy kis izelítő :
haj tesó.
a másodlagos pillangószelepet próbáltad már kiiktatni az rsv-n-?
van értelme? Na nem mintha gyenge lenne...
köszike a segitséget :)
A felfogatás ugyanaz a 4 csavaros mint az SV esetén.
Talán a bilincset kell buherálni, de még azt sem biztos.....
Üdv.!

Először is B.U.É.K. Mindenkinek!

Érdeklődni szeretnék az után, hogy az SV-re fel lehet e szerelni TL-es kipufogót. különösebb macera nélkül... most kivételesen csak dobra gondoltam... mmint hogy.. a TL-eknek hány csavaros a dobjuk ?

Előre is köszi a válaszokat!
mennyibe lesz a h ringi korod?
kész a motor, már csak a próbakör van, meg a festés
buek
cold fuck!
Errefele is
a kocsikból én is, mostanság felénk 100.000 Ft + műszaki vizsgára beutalóval "jutalmaznak" érte.
Jaja H1
4300K-es izzóval kértem
Most rendelem a xenon-t. Ugye jól emlékszem arra, hogy H1-es kell bele?
Nekem is 6000res van azért javasoltam a 4300ast hátha nem szúrják a rend éber őrei. Ha vennék megint tuti 4300as lenne, de xenon hányom nem lesz mert az összes kocsinkból kiszedtem
Annyi kókányolás van hogy az izzót takaró gumasapit kell kivágni a xenon madzagjai miatt. Az izzó nekem simán helyre ment. A távfénynél van a bibi mert ott spéci foglalatba megy az izzó és azt rakod be egybe a helyére. Na azt mecerás xenonosítani.
Nem kell semmit kókányolni ahhoz, hogy az izzó a helyére kerüljön? Anno a gixxernél kellett.
A 4300 K-s az normál izzó színhőmérséklete, azaz a nappali fény.
A 6000 K-s a FEHÉR és ennél magasabb számúak egyre kékebbek... azaz egyre szarabbul látni velük.
Nekem 6000 K-s volt/van benne.... az a tuti
Szia. A 4300-as nagyon fehér nem? Lehet, hogy a törzsúr sem veszi észre olyan könnyen? :)