Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

13 körül van
+utána a javítások
igen a le mennyi?is abbol nekem nincs sok csak sporolosan
ok menjünk:)
ha lesz rá lé akkor feltétlen
van kivel megyek a ringre tlr ek jo duborgo hangulatao csinalnanak
apu azt mondta integetos ismeretleneknek soha semmilyen korulmenyek kozott soha ne aljak meg,
Fitt! Várom a képeket!
Szia. Ma elkészült a moci fullra. (holnap felrakom a képeket)
Beraktam a xenont 4300K-es izzóval és nagyon köszönöm, hogy ezt ajánlottad. Nagyon szép fehéren világít. Nem is feltűnő, hogy xenon. (bár brutális fénye van :) )
photoshop-oltam délután
megcsinálom matricának. úgyis festés előtt vagyok
OFF!
honnan tudtad? biztos van rendőr ismerősöd.
De a móka kedvéért nekik mindíg behazudtad az ellenkezőjét
hál'istennek eddig én mindíg nyertem....
Ha megállít a rendőr ad egy kaparós sorsjegyet és ha nem nyertél akkor nagyon megbasszák a segged.
ki kapar?mit?
OK vigyázok majd
...és itt is kaparnak, plusz 100 rugó.
D-jelnek kell lennie.
sziasztok!a xenonnal óvatosan erre felénk Somogyban matricát kaparnak érte automata fényszóró szintező stb. Állítólag a lámpatesten az E betűk mellett kell egy jelzésnek lennie,ami a házilag szereltekbe nincs.Nekem is az van bent,de azt hiszem a szezonra kiszedem, marad valami nagyobb fényű H1.
azt nem figyeltem, hogy induláskor "pillangózik-e".
így hagyom, elég az energy.
A dinó gépében egy korábbi perec nyomán széthullott a factoryban a flepni, emiatt elég szar az indíthatósága meg a melegedési fázisban is herákol ha jól emlékszem.
abszolút nem kevés....sőt...
csak érdekelt,hogy szerinted dob-e akkorát, mint a tl-en.
bár ott sem volt lórúgás szerű a változás, de az érezhető kategóriába tartozott. abból én is kicsaptam, és a légszűrő házat is átberheltem picit.
9a 6000-es hófehér (az hullási állapotot véve.... ha azt kéknek láttad, akkor valaki nem mond igazat
:)
próbáld ki nagyon jó
Majd kipróbálom melyik a jobb.
Nekem anno 6000K-s volt és az enyhén kék volt.
Holnap megjön a 4300K-s is aztán eldöntöm mi lesz a jobb nekem.
Azért köszi.
A 4300K-es izzón is látszik hogy xenon, a legjobb fényereje a 6000 kelvinesnek van, az áll a legközelebb a fehér fényhez, a 4300as spektrumában már túl sok a vörös, 6000 fölött meg a kék, mindkét irányban csökken a látható fényerő.