Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen igen!Ez így van!Dehát mit tehet a gyarló részeg ember!
Jut eszembe!Keresek 2db 20-25cm-es bódis dobot!2 Finstert adnék helyette!
Hát igen.... a szabályzásig rángatástól szokott a baj lenni a tleknél "szelepemelőtőkéből letört egy darab(hengerfej szelepek vez.tengely kuka)" így már érthető
na csak sikerült!
Persze mindezt teljesen "józanul"csináltuk
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Nem illeszti be a videót!
na ja!Alsóörsöt ne is emlegesd!Mostmár úgy vagyok vele hogy inkább motorozok a barátokkal,túrázunk meg ilyenek és csak néhány találkozó!Amúgy is ártalmas a motorokra a találkozó!
Hát szerintem jó pörgés volt és mi nagyon kicsi zséből kihoztuk!
Alsóörs, na az szól a oézről inkább
Sirokra nem járok mert eléggé a pénzről szól minden!(sajnos)
Idénn voltam:Jászboldogháza,Balatonkenese,Tápiószele,Albertirsa)Nem sok!Ennyire futotta!Meg jónéhány csapatás itt ott!
Hát igen nekem meg ér ennyit még mindig de az R-esek se voltak eddig 650é mostanában. Idén voltál Sirokon? Láttam ott egy ilyet mint a tied asszem
Bocsi!TUONO!
Ja!Amúgy én RSV párti vagyok!De a Touno is odabaszós!
Értem!Hát nekem kezdte azzal hogy elszállt az AC vezérlésem aztánn szelepemelőtőkéből letört egy darab(hengerfej szelepek vez.tengely kuka)most a kuplung csúszik!De ha megy és minden jó éppen akkor semmi pénzért nem adnám el!Nem tömegmotor és a hangját mindenki irigyli!Elhiszem hogy nem ment el 500ért!650ért vannak R-esek amik nem gyengénn néznek ki!ló..sz kilóméterrel!
Hali szórakozik a netem. Őszintén szólva bejön, próbléma idáig nem sok volt vele (egy hőgomba és egy IAP szenzor) árulgattam 500é se kellett senkinek, annyi baja van hogy melegen nem nagyon akarja megtalálni vele az ember az üreset itt azt mondták a tőlem rutinosabb tlesek hogy a váltócsillaggal van bibi azt kellene cserélni, mondjuk engem nem nagyon zavar mert nem szeretek sehol járó motorral álldogálni ha tavasszal sem megy el akkor szerintem megmarad (amúgy a távolabbi terv egy rsv vagy tuono lenne majd...)
ok!kiváncsi vagyok
van kedvetek mehetunk megint vissza talalok aztan este dizsi
akcios cuccok olcsobbak,ramszolt az elado ne fenykepezzek,de lekaptam par rucit mindjart iktatom,
Szekka!Neked hogy vált be az S-es modell?van egy cimbim akinek S-es van és ő 100%ban elégedett vele!Nekem az R-es el elég sok gondom volt,van!:-(
Nem vagy valami bőbeszédű!
louis -ban voltam
Helló csaplarzs!Miket vettél?TLhez vetted?Kint milyenek az árak az itthonoakhoz képest?
Kicsit bővebben?
Mit és mennyiért?
Cső mindenkinek!
voltam becsben motoros cuccokat venni
A manualban benne van, ezen a gépemen nincs rajta.....