Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én sem csak volt kimaradt anyag és felhasználtam. Éjszaka nem motorozok szóval "elvileg" nem vakítok el senki annyira h ne lásson.
Csak azért tettem bele mert így nem előznek rám annyian szemből...
Ezt jól megfogalmaztam (csak)
Nekem a gixxerben 8000-es volt de ebbe már csak egy 6000-es lesz csak. Nagyon frankó. Bár nekem csak a tompítottban lesz. A fényszórót szinte soha nem használom.
Ilyen fajta a cucc autóba való mivel ez a legolcsóbb a trafó(k)nak lehet találni helyet. A tompított 6000 kelvines a refi 8000k azért mert az itthoni autókban ha tönkrement valami vettünk új szettet mert nem drága Két éve is 15-16 volt itt. És kimaradt égőfejekből és trafókból legóztam össze. A linkelt oldalon a H1es szett 13 péz. Kb 1 évig bírja autóban baj nélkül egy ilyen szett gondolok itt arra h világítással nem kell indítani...
Van még...
igen
Mi pénz volt?
Milyen típus?
MEsél-mesélj!
Nagyon frankó!
Jacis ilyesmin töröd a fejed?
oké igaz....
Az 50-es évektől használják a szintezőt de sok törött autóban nem foglalkoznak vele.
tök automatának kell lennie, legalábbis autoban
az nkh -sok ezzel szivatják a kisautosokat
nagyokat meg a koronggal
ettől még a lámpa test nem lesz "xenonraszabott" (szabványjel)
Mindenre van megoldás
Hali jacis.
A közeg fejébe azt verték bele hogy a lámpába beleillő izzó a jó, de a lényeg az hogy a xenon össze van kötve a futóművel hogy rugózásnál és terhelésnél ne vakítsa el a szembe jövőt. Ebből létezik mechanikus és elektronikus.
motoros még nem,autós már igen.
Thanks a lot!
H1
Xenon miatt volt már valakinek büntetése?
Lehet hogy hülyén hangzik, de nem tudom hogy milyen foglalatù égő való a motoromba (h7 vagy h4). Valaki tud nekem ebben segíteni?
most jottem vissza 40 perc is eleg volt itt nem esett 4ora ota semmi
esőben?
szaradjon le a pocse aki ma nem gurult
Ez tényleg Taszár!De szép is volt az a hat hónap!
Én is Már nagyon várom
Nem mentem még a mocival 150km-nél többet
Nagyon kell már egy nagy kanyar (250-300km legalább)
Az biztos.Vasárnap megyek is egy nagy kört
Hétvégén már jó idő lesz (állítólag) .