Sziasztok, egy S hűtőre lenne szükségem, meg tudna valaki segíteni?
És szintén az S első telószimering méretére (típusára) és az ideális beszerzési helyére is szükségem lenne!
Köszönettel a bukott Sipi
Sziasztok. Szombatom pestre megyek suliba és arra gondoltam hogy motorral megyek (200km kb. 40 km városi közlekedés). Az a kérdés hogy 130-as tempónál mekkora fogyasztásra lehet számolni? Autóval meguszom 6-7 literből.
Lehet h baromságot mondok de ma kipróbáltam hogy hátul összezártam a hibakiolvasós cuccot és c00-lával el lehet indítani na most ez csak gyújtáskor ellenőriz vagy így tudhat folyamatosan is checkolni? Mert akkor így hagyom és lehet menni nyelezni h előjöjjön valami habiüzi.... Javítsatok ki ha baromságot írtam.
Konkrétan 5 euroring kör után le kellett jönnöm az első menetben mert azt hittem meghalok úgy fájt kezem lábam
Viszont a második körtől térden fordultam és fékkel eresztettem be a motort a kanyar közepéig. Szóval borzasztó bizalomkeltő és stabil, csak kellene némi erőnlét meg tudás mellé
Rendszámos Factory pályagép és szuper, már csak fel kellene nőni hozzá
Hogy miért pont az egyes henger na az jó kérdés... Viszont kivétel nélkül az összes TLS hengerfej letiltózásnál szállt el.
állíttólag akkor lett kész és kb annyi km volt benne amíg lejött t.bányáról zegre....és ott kb 3 tiltás...azért az elég kevés,nem? sztem repedt volt a csésze mikor már visszarakták...
minnyá csekkolom...de valahogy olyan érzésem van, hogy busa lesz a képek között....
Na várjál taresz, azért az említsük meg hogy üresben letiltózás volt a közvetlen előidézés. Az elméletem: A TLS blokkban alulméretezettek a szeleprugók és a tiltási fordulatszámon már fellép a szelepek lobogása, ami azt jelenti hogy a szeleprugó még nem emelte vissza a szelepet, de a bütyköstengely már nyitná megint, vagyis a felfelé emelkedő szelep frontálisan ütközik a vezérműtengely bütykével, ami hosszú távon elrepeszti a szelepcsészét.
Amúgy csekkold a profilképeim tarka ;)
És szintén az S első telószimering méretére (típusára) és az ideális beszerzési helyére is szükségem lenne!
Köszönettel a bukott Sipi