Üdv TL-esek!.....lenne egy kérdésem, most van nálam egy TL blokk és személyesen még nem találkoztam a szelep leszakadás okozójával, de mintha már olvastam volna itt erről. Nem szeretném úgy összerakni, hogy nem ellenőrzöm le azt az alkatrészt ami okozhatja és szétesne párezer után tehát ha lenne valaki aki megosztaná velem melyik az a bizonyos alkatrész és milyen jelek vannak rajta ha már elkezdődik a gond azt nagyon megköszönném.
Üdv, Sanyi
Ez tegnap volt nem bolygattuk tovább Csak furcsa h főrelé meg minden bizti ok és gyújtáskpcsoló elfordít és nem történik semmi. Na majd jól megmutatom neki ezt a képet. Köszi
Ez e itt a nyílnál.A jelenség lefojtás után önindítózás közben minden elment gyújtás ráadva akksi összes bizti jó ebbe a micsodába bemegy az áram de ki már nem.
Nem vettem annak, ott valami sumák van, vagy a km nem annyi vagy valamit elszúrtak....én is hallottam 20000km-es sv-nél, hogy hajtókaros lett sőt az én 99'-es SV-mnek ketté is tört a főtengelye "22000"km-nél, de annak is megvolt az oka ami szétszedéskor ki is derült....
Nem fikázásból írtam mert kicserélték akkor elvileg új a bele azért is mondtam neki h vágjon bele. Sport szűrő nem volt benne viszont gyári "fekete igen" Ha már benéztetek a biztosíték tábla melletti relé az ülés alatt az micsoda egy 4 lábas akármi?
Szomszéd srácnak is sv650 van, de az a motor ha nincs szétforgatva akkor szerintem egy örök élet. Kiváncsi lennék hogy 11ezer km-nél milyen tùlkopást találhattak.
40ig volt vezetve a szervízkönyve az első tulajnál aztán volt kb 10 ezre a köztes tagnál. Szokásos baromságokon kívül nem volt más belefirkálva. Viszont nemrég vett egy cimbi 650sv-t és 11ezernél teljes motorgenerál "túlkopás" jelzővel. Érdekes
a fluxuskondenzátor vagy a gravimeghajtó hangja...
amúgy pontosan nem tudom, de azt hiszem akkor lehet még hallani, amikor harmadikban feljön kerékre...
gondolom azért, mert 100 köbcentivel meg két hengerrel kevesebb, ezért nem hat rá a gravitáció annyira. ebből következik, hogy a légellenállása is kisebb, mivel kevésbé nyomódik a földre. tehát sokkal jobban kell húzni a féket, hogy megállj. tök egyszerű...
Üdv, Sanyi
Esetleg a dőlésérzékelő de szerintem a másik.
23 SKU: 38740-24X50
RELAY ASSY, FUEL PUMP
Hogy mitől megy azt passz de megy és sokat.
Elég kell hogy legyen a 11e Km.
amúgy pontosan nem tudom, de azt hiszem akkor lehet még hallani, amikor harmadikban feljön kerékre...
az enyémben most csak 40 van de kiváncsi leszek mennyit megy majd el a blokk hiba nélkül.
(Amúgy idén kb 2-3000)
Igazából mióta áll a motorod?
Mi az ami hiányzik még ahhoz hogy elkészüljön?