Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kár.
Venni akarok a gépemre egy R-es féknyeregszettet.
Úgy tudom, hogy van benne borulásérzékelő.
Akkor lehet hogy nálad is bele van piszkálva a kajába?
Ugyanez a jelenség volt egy másik S-es kollegánál
az r ben van az biztos imrufo mondta es fenykepet is mutatott tavaj itt fekete kutyu az ulles alatt,puntot lakatoltam jobb eleje es utanna nem indult ,persze hogy az a kutyu kioldott ahogy kalapaltam benyomtam azt indult
Ma megvolt. öntöttem még bele olajat mert nem volt a felső szintig.
De 9-10 nél megint bevilágított az orcámba....
Tempósabb haladás után beérek egy körforgalomba leváltogatok alapjáratra engednem és leáll. Ha nyugisan megyek akkor meg "jó minden".
Sziasztok, tudna nekem valaki magyarázatot adni arra a dologra hogy bukás után miért nem volt hajlandó a gépem megforgatni az önindító motort, betolás után 30km-t megtéve viszont pöccre röffent!? 99-es S-ben lenne borulásérzékelő?
És ha esetleg idomjavítás (csere?), és hűtő témában lenne valakinek pár jó ötlete az is jól jönne!
köszönöm!
nyelezd tovabb
Na megnéztem, 1 db van meg,de abból is ki vannak nyomva a dugattyúk. A jobbos kicsit elhajlott.
kb 3000 km van a motul 5100ba szint jó nem tudom. Azért köszi!
Szia. Legjobb tudomásom szerint ha az olajnyomással nincs renben valami akkor is kigyullad az FI hiba. Szerintem lehet olajnyomàs hiánya is. Az egyik haverom fazer 400-asának ment el az olajnyomása nagyobb fordulaton. A megoldás az lett hogy lecserélte az olajat.
lehet ne is lesz olyan vészes a javítás
30 körül van váltóbelső, és itt egy szerelő elég jó árban csinálja, lehet haveri alapon
Hali Urak!
Tegnap kis "nyelezés közben" kigyulladt a piros pilács FI kóddal az ugye a befecskendező gebaszt jelenti? Ha a gázt elveszem egyből elalszik és 8000alatt marad a fordulat akkor nem is jön elő újra a jelenség.
Segítsetek már egy kicsit mi lehet a bibi?
igen es lejart tejfolt is
Meglesem holnap,hogy milyen állapotban vannak. Vhol elvileg megvan.
Én találtam már a lacházi cba-ba sportszeletet
de jo neked nalunk nicsen csoki csak kenyer
sportszelet volt reggelire-ebédre-vacsorára.
mindenki helyettesítse be, mikor ette...
Tipikus okostojás.
Többet nem írok ebbe a topikba ígérem...
van elado bukom tl s-re 50euro{13000ft}
mire jo ez?
Béke!

Most amúgy nem értem mit fikázzátok egymást?
Mennyetek gurulni.... Legalább azoknak meg kellene érteni egymást akiknek van volt már köze TL hez
Azt hiszem felesleges vitáznunk, nem érted amit mondok, végső sorom nem csodálkozom, hiszen ha a helyesírás is gondot okoz...

Igazad van, hülye vagyok, sose láttam még TL-t, gőzöm sincs a befecskendező rendszerek működéséről sem, simsonom van és szeretnék egyszer olyan kemény lenni mint te
Drága segfej barátom,nézd meg a videómat és hallgasd meg a TL hangját. Lehet hogy Kivűlről gyárinak néz ki a dob de a belseje ki van szedve,kipufogós átalakitotta nyitottra. Gratulálok az okos fejednek,jó lenne ha befognád mára....

Senki nehigyjen Pfvarinak! Motorjasemnemvan!
Sose látott rendes képet. A netről csorja össze a fotókat,utánna meg különböző fórumokon villog vele!

Szerintem képes lenne vizet önteni egy gépbe benzin helyett