Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom hogy ma mi volt de háromszor is megállítottak a rendőrök ellenőrizni.Kicsit idegesítő volt a harmadiknál.Mondom az embernek hogy már 2X megállítottak de k@rvára nem érdekelte
Van otthon nekem. Jóárban viheted... Jóáron mondjuk 5000?
jobb oldalira va kellene nekem ez a balos szama
lampa alat t a levego cso oldalrol letakaro burkolata
motoros barataim segtstek hol talalok ilyet
segitseg !kedves motoros barataim ilyen burkplar ra van szuksegem jobb oldali,
köszönöm
Ha benne van az IAP sensor kimérésének a módja akkor igen.....keresd meg benne ha nincs akkor egy bővebbet kell szerezni...
netes service manualom van az jó?
Van manual-od?......abban le van írva a helyes érték és a kimérés módja.....
látom kened vágod ezt a témát ha kiszedem és rámérünk mit kellene látnunk ha jó e ohm? vagy feszkót mérjünk beindítva?
THX
köszi
amúgy van mégegy ideiglenes megoldás az alapjáratra.....húzd le a csatit......lesz alapjárat, de lehet, hogy az FI világítani fog...
Az tényleg gáz.....takarítás lehet a megoldás bár ha már ennyire rossz akkor csere.....általában alapjárat ingadozással kezdődik, de azt még meg lehet fogni néha......nem tudom mennyiért jutnál hozzá bontóban, de a Súgóékat próbáld meg....
na ez az nem jó. a hibakód feltűnése előtt ha magasabb fordulatszámon közlekedek és megállok vagy kuplung be akkor leáll körforgalmaknál elég gáz
Én kérek elnénézést....igazad van.....viszont a manőver nem nagy dolog, de ha nem hatásos sajnos új vagy bontott......amúgy ha az alapjáratod jó addig ne foglalkozz vele...
bocs ha megbántónak érezted vagy valami de a lehet vele valamit kezdeni az kicsit tág fogalom nekem. A kiszerelem megpucolomtól egészen a fejszével szétveremig tart, csak akkor ugye kell egy másik de az tán 60péz és az most nekem nem jön be.
Sorry
nem mondom....
A légszűrő házban van ez a sensor? Mit lehet vele ilyenkor kezdeni?
Nem mondod..... és ez milyen hibát produkál nekem? Vagyis a menetteljesítményekben vagy fogyasztásba vagy miben nyilvánul meg?
Lehet vele valamit kezdeni, de ha az nem segít akkor csere.....kb 60 rugó az új ára...
Nos megtörtént a nyelezés rövidre zárt hibakódcsatival. Akkor jött elő amikor elvettem 9-10 környékén de 200 fölött csak C13 a köcsögje.
"intake air pressure sensor" (IAP sensor) ha jól olvastam.
Akkor ez mi is pontosan? És mi a teendő?
Köszi
Pedig csak most kezd "normális idő" lenni. Mi lesz ezután?
nekem az nagyobb baj lenne, ha köztük lennék....
16 motoros halt meg eddig az iden,ez nagy baj