így szoktuk cserélni a telóolajat, szimmeringeket, légkulccsal simán szét lehet szedni az esetek 90%ában, hacsak nincs nagyon berohadva.
budapest szentendre környékén szoktam előfordulni.
és akkor mennyivel mész? vagy mérföldbe mér? én akkor akaodtam ki h 160 előtt villog jobban tedd tele.... most a 220at egy tankal "120szal" tettem meg choppszis cimbikkel mentünk egyet néha kell ilyen is na
Én 220at nyomtam bele vasárnap úgy h párszor majdnem eldobtam az agyam a lakott területeken mikor leállt. Majdnem meg áztam de úgy összességében oké volt...
Mint az összes többit is, vagy célszerszám kell amivel a túlvégéről megakasztod, vagy parasztból légkulccsal simán kinyitható, akkor nem forog el. Vidd el egy gumisműhelybe ahol van légkulcs.
Segítség! S-es szakemberek, az első teleszkóp szétszedésében kéne segítség! A teleszkópszár alján lévő csavart hiába tekerem elforog a bele a cuccnak!
Hogyan szedjem így szét?
Fú hát mit is mondjak KELL!
Ma is szívatott a szemétje hol ment hol nem városba persze ha jól bemelegedett akkor már el is ment az alapjárat lefulladt csuklott kis fordulaton motorosok fagyiztak nézték "kiez a motorozni nem tudó barom"
budapest szentendre környékén szoktam előfordulni.
Nekem 140km után elkezd villogni a üzemanyag lámpám.
Te merre szoktál felbukkanni az országban?
Hogyan szedjem így szét?
http://cgi.ebay.co.uk/suzuki-9...
Ma is szívatott a szemétje hol ment hol nem városba persze ha jól bemelegedett akkor már el is ment az alapjárat lefulladt csuklott kis fordulaton motorosok fagyiztak nézték "kiez a motorozni nem tudó barom"