Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért akarod a csillapítást kiszedni belőle? Olaj meg szimering cseréhez nem kell...
így szoktuk cserélni a telóolajat, szimmeringeket, légkulccsal simán szét lehet szedni az esetek 90%ában, hacsak nincs nagyon berohadva.
budapest szentendre környékén szoktam előfordulni.
150es temponál 180 km körül szokott felvillanni a sárga nálam
kemény és még az hittem h azenyém eszik sokat a többiekéhez képest.... de akkor most nagyon normát mentem.... főleg hozzád képest
150-es tempóval jön ez az eredmény.
és akkor mennyivel mész? vagy mérföldbe mér? én akkor akaodtam ki h 160 előtt villog jobban tedd tele.... most a 220at egy tankal "120szal" tettem meg choppszis cimbikkel mentünk egyet néha kell ilyen is na
Neked mekkora fogyasztásod?
Nekem 140km után elkezd villogni a üzemanyag lámpám.
Én 220at nyomtam bele vasárnap úgy h párszor majdnem eldobtam az agyam a lakott területeken mikor leállt. Majdnem meg áztam de úgy összességében oké volt...
csá Pfvari, rólad már hallottam hogy nagy guru vagy, köszi az infót, és neked ez már volt hogy bejött?
Te merre szoktál felbukkanni az országban?
Mint az összes többit is, vagy célszerszám kell amivel a túlvégéről megakasztod, vagy parasztból légkulccsal simán kinyitható, akkor nem forog el. Vidd el egy gumisműhelybe ahol van légkulcs.
Segítség! S-es szakemberek, az első teleszkóp szétszedésében kéne segítség! A teleszkópszár alján lévő csavart hiába tekerem elforog a bele a cuccnak!
Hogyan szedjem így szét?
Aznap mennyi km csúszott bele a vasba?
Szekszárd,Pécs,Szigetvár
koszi ha nincs mas megoldi ez lesz
Ment a mail
cowling inner lh.
Oké. Előtúrom neked. Dobj egy mail-t rám...
Fú hát mit is mondjak KELL!
Ma is szívatott a szemétje hol ment hol nem városba persze ha jól bemelegedett akkor már el is ment az alapjárat lefulladt csuklott kis fordulaton motorosok fagyiztak nézték "kiez a motorozni nem tudó barom"
ne izgass itt lachazan a tesconal 30 kb motoros randizott reggel azt huztak valamerre
Az IAP szenzort írtam 5000-ért...
jobbos tuti?tlr-hez?2000ft-ot kaptam erre a burkolatra anyucitol
merre?zaklattak