Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tervezek egy három napos Horvátországi túrát.Ha valakit érdekel az szóljon.Az a terv hogy egyik péntek reggel indulnánk lemennénk egy kiválasztott településre, 2-éjszakát lent lennénk majd vasárnap vissza.
Üresben neked milyen fordulattól áll egykerékre? Az enyém csak kuplunggal...
VALTSAL MAR 1 ET
igy kezdik el lopni a szabadalmat,lehurrogjak milyen baromsag aztan par nap mulva bejegyeztek a szabadalmat mas neven.
most a zuzodasait apolna rossi es holnap indulhatna ha a csuszas pillanataban kieresztodott volna a levego a gumibol te jancsika,probalj pattogni biringaval lapos gumival
de szivesen gyorsulok veled barhol barmikor es kavezni is szivsen meghivlak ha talizunk a kiskorei tuzivizi tarhozonal
Lemostam a paripát csili-vili és ez esedékes fékellenőrzést is megejtettem. kézzel teljesen vissza lehet minden munka hengert nyomni egyforma erővel és jó kemény ha vissza pumpálom, bár fél évente karbantartás.
Vasárnap Szolnokon a cora parkolóban motorbörze jó sok minden szokott lenni napsütésben.
Szia Mester. Az szép kanyar lesz ;)
Jó utat nektek.
Hali mindenki.
Holnap Mátra és Eger+Szilvásvárad egy szerény kör.
Rossi-s videó alá jó nagy ökörséget írtál!
Most kezd bebizonyosodni előttem, hogy tényleg nem játszod meg magad
baski nem ertem mi mani amit koltenem kell hogy xenon legyen a motorban,?es latni fogok 240km/h nel fektavon is tul/
mert most 160 km/h a biztonsagos este maximum menni mert nem latok rendesen messzire,
a kavamon is xar volt a vill markafuggetlen a szar vill
Amíg nem kell addig semmit
Amúgy tudja valaki mennyit érhe egy váz manapság?
De a városon 120-al átszágúldó BMW-s cigány csapatot nem tudják megállítani! (nem is merik)
Ja csak ha kimész vele az utcára akkor a rendőr lelő egyből
Jól szól a téma:
http://youtu.be/MoalOaQQGX0
Köszi ez most jól jött!
Már beszéltem is a sráccal.
Vagy holnap vagy hétfőn megyek hozzá.
Nem is tudtam hogy vna kecson még egy TLS.
Na majd lehaverkodunk a sráccal.
Oké sok sikert!
Holnap elmegyek hozzá ha visszaír
Megveszem tőle a vázat ha minden ok vele. Az enyémet heggeszteni kellett aztán télen kicserélem úgy is.
Nekem ez úgy jelentkezett hogy menet közben gyulladt ki az FI led és utána csinálta azt h nem volt alapjárat. Ha lehűlt utána megjavult. Egy ideig....
Ha jó az alapjárat valószinüleg jó a szenzor is...
Ebből lett neked közel van Nem nagy összegért...
Mennyi pénz volt? Új a szenzor?
Ki de még nem próbáltam ki. Most raktam össze. A hibát is menet közbe produkálta csak. Reménykedek
Mi van a motoroddal? Szenzor ki lett már cserélve?