Tervezek egy három napos Horvátországi túrát.Ha valakit érdekel az szóljon.Az a terv hogy egyik péntek reggel indulnánk lemennénk egy kiválasztott településre, 2-éjszakát lent lennénk majd vasárnap vissza.
igy kezdik el lopni a szabadalmat,lehurrogjak milyen baromsag aztan par nap mulva bejegyeztek a szabadalmat mas neven.
most a zuzodasait apolna rossi es holnap indulhatna ha a csuszas pillanataban kieresztodott volna a levego a gumibol te jancsika,probalj pattogni biringaval lapos gumival
de szivesen gyorsulok veled barhol barmikor es kavezni is szivsen meghivlak ha talizunk a kiskorei tuzivizi tarhozonal
Lemostam a paripát csili-vili és ez esedékes fékellenőrzést is megejtettem. kézzel teljesen vissza lehet minden munka hengert nyomni egyforma erővel és jó kemény ha vissza pumpálom, bár fél évente karbantartás.
baski nem ertem mi mani amit koltenem kell hogy xenon legyen a motorban,?es latni fogok 240km/h nel fektavon is tul/
mert most 160 km/h a biztonsagos este maximum menni mert nem latok rendesen messzire,
a kavamon is xar volt a vill markafuggetlen a szar vill
Köszi ez most jól jött!
Már beszéltem is a sráccal.
Vagy holnap vagy hétfőn megyek hozzá.
Nem is tudtam hogy vna kecson még egy TLS.
Na majd lehaverkodunk a sráccal.
most a zuzodasait apolna rossi es holnap indulhatna ha a csuszas pillanataban kieresztodott volna a levego a gumibol te jancsika,probalj pattogni biringaval lapos gumival
de szivesen gyorsulok veled barhol barmikor es kavezni is szivsen meghivlak ha talizunk a kiskorei tuzivizi tarhozonal
Jó utat nektek.
Holnap Mátra és Eger+Szilvásvárad egy szerény kör.
Most kezd bebizonyosodni előttem, hogy tényleg nem játszod meg magad
mert most 160 km/h a biztonsagos este maximum menni mert nem latok rendesen messzire,
a kavamon is xar volt a vill markafuggetlen a szar vill
http://youtu.be/MoalOaQQGX0
Már beszéltem is a sráccal.
Vagy holnap vagy hétfőn megyek hozzá.
Nem is tudtam hogy vna kecson még egy TLS.
Na majd lehaverkodunk a sráccal.
Megveszem tőle a vázat ha minden ok vele. Az enyémet heggeszteni kellett aztán télen kicserélem úgy is.