Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez csak természetes......
ezert ne egyel spenotot
gyere gurulni
gyorsulunk?
Kívánom neked Roccoval, síkporral és egy huszas pakk tojással
Akár esőben, vagy anélkül
essobe gumi nelkul
is lehet
Most!
nezem az idodet ,es eszembe maradt a kis ferdeszemu kinai 1:20 at ment a Hringen a renault f1 el a vasarnap
debrecenbol jon a gummi
mikor gurulunk te en
varom a postast
190/50ZR17 (73W) TL Sportmax Qualifier Dunlop
lett a valastas vengen az olcsosag dontott es hogy benne van a tl tipus nev is
ugy is 3000 alatt elkopik
akkor mar ne a 50ezres kopjon
Én nyertem! Hol vagytok már?!
Most!
mikor gyorsulunk?
Ügyes vagy nagyon!
Mi tudjuk ám te a fiukat szereted, megtűrünk nincs diszkrimináció itt a fórumon,úgy hogy csak nyugisan viselkedjél
Miért nem tiltottak már ki innen még?
Mindig az agyadat játszod...(vagy ténylag ilyen gyökér vagy?)
mire jo ez a valami?tobbet megy a vas es kevesebbet eszik?
A SpeedoHealer kifejezetten a kilóméterórák kalibrálására és/vagy átváltására km/h és mph között.

Alapból két különböző kalibrálási értékkel tud dolgozni, ami egy gomb megnyomásával átváltható.
tartozik még hozzá egy nyomógomb is, amivel előcsalható a legnagyobb sebesség, amivel mentél az utolsó kinullázás óta.
beszerelése egyszerű, a sebesség jeladó után kell bekötni a hozzá való motorspecifikus kábelszettel (SH-S01).
Mivel a jeladóra kell kötni, ezért természetesen a digitkijelzőn is módosítja a dolgokat...
SH
190/50ZR17 (73W) TL Sportmax Qualifier Dunlop
velmeny?
imprufo beletud
Üdv!
Azt olvastam a busa fórumon róla hogy belenyúl abba is. Itt olvass bele 5059es hsz.
Sziasztok.
Imprufo: SpeedoHealer vagy más elektronika a digit-km számlálóba is belenyúl? bele tud?
Közben találtam 18 pézé az AGO-éknál még várunk...
Hogy mik vannak... köszi a felhomályosítást Amúgy aranyárba mérik? ( Van olyan kütyü ami nem járt a motorodban? )