Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy váltócserét megúszol 100e környékén de ha beszívsz egy kézközépcsont törést, a kezed sose lesz olyan már mint előtte, szóval szerintem azért jobb hogy megúsztad
csaplarzs

az idom nem vészes, festeni kell csak, a váltó na az a gáz!
inkább bevállatlam volna egy kéztörést csak a motornak ne legyen baja

pfvari

vagy közúton szalagkorlát mellett
legalabb autos nem volt a kozeledbn
Igen.
Óriási mázli. Képzeld el ha mondjuk hátul a gyors jobbosban áll be, 180al laprafektetve, vagy a célegyenes végén.
Remélhetőleg egy komplett váltócserével megúszhatod.
bubu bazdmeg ezt odaverted rendesen mindjart sirok
szerinted meggik lesz melekvaganyon,ha en szivtam volna meg ugye munkadij kiesne megcsinalnanam magam neked meg azert is fizetni kell ez fajni fog ahogy az a bajnai fasz mondja
de tudod milyen jó volt motorozni?
nem lehet összehasonlítani az utcai motorozással
a bajt leszámítva...
Üdv.
Az SV 1000 hasidomja télleg felmegy a TL1000 s -re ?
idaig ne jussak el soha,ha ezen mulik soha be nem teszem a kerekemet a ringre.tudtam en draga a belepo a ringre
kivancsi vagyok pontossan mi a pelo baja lett a blokknak?
pfvari

már éreztem hogy szarozik és gurultam le a kijárathoz, és megragadt

BerikZ

mennyi?

jacis

az első menet vége felé rántott hármat a hátsó egyenesben, de semmi hang, a második menetben csinálta újra a célegyenes után, aztán bukta
Az hogy beállt az mit jelent? Koppra megragadt és megfogta a kereket? Ez valami széria hiba az R-es verziónál?
Szia. Nem lett belőle semmi mert úgy néz ki az egyik cimborám megválik az SV 1000-es motorjától és eladja nekem róla a hasidomot. Teljesen megegyezik minden felfogatás stb...
deja vu...
Csak komplett motorom van. Látod mondtam én,hogy az enyém jó. Ez most már így alakult. Jobbulást nektek.
Mit csináltál te a 3. kanyarban 40-el?
esetleg van e valakinek R hez váltó alkatrésze

Imrufo?
BerikZ?
"jól" sikerült a ringezés
a 2. menetben beállt a váltóm és a 3. kanyarban kb 40 el gurulva megfogta a hátsó kereket és csatt
szerencsére nem tört semmi, az idomot festeni kell, a kipufogó is megúszta semmi karc nincs rajta
az 1. menetben 2:23-at sikerült összehoznom

az áttétel állat volt, 6. -at is kapcsoltam a célegyenesben:),csak szokni kell elég hamar elforog tiltásig
Szia Jacis! Miújság Majosházán?
BerikZ

igen gömbszél volt mindíg hátulról fújt

tarka

nincs, de megpróbálom hátra fele beindítani

tldani11

nem bántottam nagyon, mert szar volt az idő holnap megyek hringre és majd délután megírom hogy milyen volt

imrufo

van egy gyári mérertű első lánckerekem is majd utcára visszateszem
nekem is ez lett volna elméletileg a kedvenc áttételem, de előre azért nem raktam kisebb lánckereket, mert az összehúzza a láncot, ami megzabálja a láncvezető gumit... cseréltem már egyszer-kétszer, és nem tartozik a kedvenc szórakozásaim közé, az áráról nem is beszélve...
Amúgy biztos szórakoztató az áttétel...
mesélj kicsit bővebben! 3 ban is emeli az elejét? végsebesség sokkal csökkent?
van rajta "rükverc"?
Gömbszél volt. (mindig szemből fúj vagy hátulról )
de mindkét irányban jól ment az hogy lehet?
nefelejtsd el a hatszelet 120km/h olt a matraban