Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

először az első gyári volt ,a hátsó 43 as Imrufo tanácsára, érezhetően jobban megy így már sokszor elkönnyül az eleje, de még így sem volt lehetőségem elforgatni 6. -ban tiltásig
most elöl 1 el kisebb van mint a gyári, de mióta feltettem vagy az eső esik, vagy idegen rendőrök vannak nálunk és slick el nem akarok kockáztatni, de már nagyon kipróbálnám
Ők gyártanak is persze
Helló! Ez nem friss (az alján van) de egy telefont megérhet hátha megvan még Idom
Sziasztok. Egy jóideje keresek a gépre pùpot de nincs egy bontóban sem. Valaki ajánlhatna nekem egy utángyártott idomkészítős csapatot. Kellene nekem undertail meg hasidom is.
Előre is köszönöm.
Erről majd írj légyszíves, én most akarom megváltoztatni az áttételeim, mert kellene még egy kis erő.. A lánc hosszúsága miatt elfér a 4 el nagyobb;
lachazan a benzinkuton beszeltem 1 chopperessel oda ment a talira de akkor meg nem esett csak 11 fele es azota is
Én elmentem kocsival, de szerncsétleneket szétverte az eső elég durván. Volt kb. 6db chopper meg egy kawa....
Kár érte pedig biztos kemény buli lett volna
esik az eso nem mentem a bulira de majd bepotojuk
2 motor volt, csak a szemem sarkából láttam, így már nem tudtam dudálni:(
de a tl-t felismertem
Hello!

Ha volt még egy gsx-r is az utánfutón akkor az enyém volt. Apa kb akkor ment haza. Gyári áttételem van. Nem a legjobb pályára,de vagy motorozok,vagy áttételt módosítok.
Hy Uram. A belépő mi pénz lesz tudod?
holnap 10 ora kiskunlachaza benyakut onnan tovabb soltvadkert
Köszönöm. Holnap dobok egy telefont ide is oda is....
THX
nem erdekel hogy zugoritod kalapaccsal vagy szalmabalaval,csak legyszi zsugoritsd ossze
ha sok az 5 centi nyujtani tudod 2 cm ert?
tesokam i jo szomszedok lennenk
BerikZ

téged láttalak ma délután az M3 -on kb 5 óra fele?
milyen volt?
gyári áttétellel mész?
nekem most elöl 1 -el kisebb hátul 4 -el nagyobb lánckerék van
ma raktam össze szar idő volt nem tudtam kipróbálni
Küldem mail-t!
dollak1@vipmail.hu
(igazából nincs vele gondom, de azért írj vagy a telszámom: 307192955)
Jacis!
A váz poblémádra lehet tudok orvosságot!
Dobj 1 elérhetőséget!
Ba..ódj bele egy szalmabálába 130-al.
nagyon jo hogy elkaptam a leveled,legyszi segits
az en tlr em tul hosszu zugoritani kell
5cm robidebre akarom a tengelytavot
Az alapvető különbség hogy az enyémet az új tulaja törte össze, aki tőlem már megvette. A váz be lett méretve lézeresen, 2 centivel rövidült a tengelytáv, ennyit rogyott a villanyak, de ezt repedés nélkül elviselte. Spéci huzatópadon vissza lett húzatva 2 hét alatt lassan fokozatosan hogy az anyag ne repedjen, megjegyzem én ezzel sem értek egyet, sérült vázat cserélni kell és pont.
Attól, hogy a váz nem törött, még sérülhetett, pl. deformálódott, akkor a tiéd sem futhat valami szépen, és a jóisten, aki betudja neked azt mérni.
Egy biztos,az Al ötvözetet nagyon nehéz jól hegeszteni. Én a volt törött vázamnál ezért nem is gondolkoztam a javításon. Pedig az a hegesztésnél ment szét.