Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én amióta slikkel megyek azóta tudok kanyarodni.. a lábtartók végei már elkoptak, utcán..
Köszönöm....
látom kecsói vagy egyszer összefuthatnánk a közeljövőben egy gurulásra meg eszmecserére ....azért is mert nem tudom ,hogy most az enyém folytott változat vagy nem (még nem rángattam meg)..ha igen akkor hová tettek folytást és hol szedik ki?
vasarnap hova ?
Gratulálok. Sok örömet kivánok hozzá.
Sziasztok TLes kollegák!
Fél napja boldog tulajdonosa vagyok egy teljesen gyári 97.-es TL1000s.-nek
Nagyon várom ,hogy megtapasztaljam milyen is egy V2 essel róni a km.-eket...
Ez a modell is mint a ZX7rr.- em is régi vágyállmaim között szerepelt...ami persze mai napig megállja a helyét a motoros társadalomban...
Értem. Akkor nagyon figyelj vele oda.
Bocs srácok a sok kérdés miatt, de jól tudom hogy az R 6 dugós féknyerge felszerelhető az S-re is?
Válaszokat előre is köszönöm.
Nekem is vennem kellene már láncot meg fogaskereket. Én ùgy terveztem hogy hátra 2-vel nagyobbat teszek. Kiváncs leszek milyen lesz.
tudom de sajnos ez van,
idén nem sokat akarok közúton motorozni, azért is vettem
mar unalmas lehet de jol esik irni az enyime gyari mar mint ugy gyari ahogy az elozo tulajtol vettem en raktam ra mar a gyari attetelt uj lancot tavaly es 1 ben azonnal fel ugrik 2 ben pedig ha 6,,,7....ezerrol ranto oda neki
De ha amiatt töröd össze magad,akkor többszörösen drágább
a slick fele annyiba kerül mint az utcai:(
Nekem pályán majdnem másfél kör kell,hogy bemelegedjen. Utcán tuti nem éri el a megfelelő üzemi hőmérsékletet. Én azért veszek slicket pályára mert olcsóbb mint a mintás. Amúgy meg ha pl a Kispatakinak az 1.51-52höz ,meg a magyar mezőny 98%-ának jó a mintás gumi,akkor utcára nehogy az kelljen már...
1500? az elég karcsú-és gazdaságtalan is.
nem én csináltam.
2,5 hónapig nem volt benne a főbizti és mikor visszatettem 0-ról kezdet a totalja.
Más ezért 15 rugót fizet... , eladni nem fogom, nem zavar,csak kicsit összekeveri az intervallumokat.
Azt hallottam hogy ilyet pedig nem szabad csinálni....
miután a téli pihi után nullázódott a km órája kb 1200.

Amúgy 25000.
Nem is láttam még a videóidat....
Egész jól nyomtad az öreg TL komával
RSV-ben mennyi km van már?
dunlop kr 108 van most elöl kr106 1500 at ment el az előző
...ha bemelegszik, ami valljuk be: utcai használat mellett nem mindig sikerül tökéletesen.

A legtöbb utcán motorozó motorosnak simán elég lenne egy jó túra gumi, még azt sem motorozza ki...
Nekem a TL-en Metzeler Z6 volt. A videómon látszik, hogy simán be lehetett feküdni vele a kanyarba. És mellette ősszel a vízen is tökéletes volt.
(Az Aprilián már nem az van...de ez már más kategória. )
Ha bemelegszik akkor nagyon jó, sztem, összehasonlíthatatlanul jobb a normálnál..
Én is jövő héten akarok másik áttételeket felrakni. Neked meddig bírja a slikk háttul? Nekem a michelin pilot 900 km után megadta magát.. :(
eddig nincs rossz tapasztalatom vele
néha muszáj menni kicsit nem bírom ki
slickkel sztem ne nagyon motorozz utcán...és nem a rendőrök miatt.
Köszönöm!