Köszönöm....
látom kecsói vagy egyszer összefuthatnánk a közeljövőben egy gurulásra meg eszmecserére ....azért is mert nem tudom ,hogy most az enyém folytott változat vagy nem (még nem rángattam meg)..ha igen akkor hová tettek folytást és hol szedik ki?
Sziasztok TLes kollegák!
Fél napja boldog tulajdonosa vagyok egy teljesen gyári 97.-es TL1000s.-nek
Nagyon várom ,hogy megtapasztaljam milyen is egy V2 essel róni a km.-eket...
Ez a modell is mint a ZX7rr.- em is régi vágyállmaim között szerepelt...ami persze mai napig megállja a helyét a motoros társadalomban...
mar unalmas lehet de jol esik irni az enyime gyari mar mint ugy gyari ahogy az elozo tulajtol vettem en raktam ra mar a gyari attetelt uj lancot tavaly es 1 ben azonnal fel ugrik 2 ben pedig ha 6,,,7....ezerrol ranto oda neki
Nekem pályán majdnem másfél kör kell,hogy bemelegedjen. Utcán tuti nem éri el a megfelelő üzemi hőmérsékletet. Én azért veszek slicket pályára mert olcsóbb mint a mintás. Amúgy meg ha pl a Kispatakinak az 1.51-52höz ,meg a magyar mezőny 98%-ának jó a mintás gumi,akkor utcára nehogy az kelljen már...
nem én csináltam.
2,5 hónapig nem volt benne a főbizti és mikor visszatettem 0-ról kezdet a totalja.
Más ezért 15 rugót fizet... , eladni nem fogom, nem zavar,csak kicsit összekeveri az intervallumokat.
...ha bemelegszik, ami valljuk be: utcai használat mellett nem mindig sikerül tökéletesen.
A legtöbb utcán motorozó motorosnak simán elég lenne egy jó túra gumi, még azt sem motorozza ki...
Nekem a TL-en Metzeler Z6 volt. A videómon látszik, hogy simán be lehetett feküdni vele a kanyarba. És mellette ősszel a vízen is tökéletes volt.
(Az Aprilián már nem az van...de ez már más kategória. )
látom kecsói vagy egyszer összefuthatnánk a közeljövőben egy gurulásra meg eszmecserére ....azért is mert nem tudom ,hogy most az enyém folytott változat vagy nem (még nem rángattam meg)..ha igen akkor hová tettek folytást és hol szedik ki?
Fél napja boldog tulajdonosa vagyok egy teljesen gyári 97.-es TL1000s.-nek
Nagyon várom ,hogy megtapasztaljam milyen is egy V2 essel róni a km.-eket...
Ez a modell is mint a ZX7rr.- em is régi vágyállmaim között szerepelt...ami persze mai napig megállja a helyét a motoros társadalomban...
Válaszokat előre is köszönöm.
idén nem sokat akarok közúton motorozni, azért is vettem
2,5 hónapig nem volt benne a főbizti és mikor visszatettem 0-ról kezdet a totalja.
Más ezért 15 rugót fizet... , eladni nem fogom, nem zavar,csak kicsit összekeveri az intervallumokat.
Amúgy 25000.
Egész jól nyomtad az öreg TL komával
RSV-ben mennyi km van már?
A legtöbb utcán motorozó motorosnak simán elég lenne egy jó túra gumi, még azt sem motorozza ki...
Nekem a TL-en Metzeler Z6 volt. A videómon látszik, hogy simán be lehetett feküdni vele a kanyarba. És mellette ősszel a vízen is tökéletes volt.
(Az Aprilián már nem az van...de ez már más kategória. )
néha muszáj menni kicsit nem bírom ki