Sziasztok. Ma megnéztem a cimbi sv1000-sét és rájöttem hogy gyakorlatilag ugyanaz blokk benne mint az enyémben. Még a felfogatások is minden. Az SV-nél már a feszab oda van rakva az olajhűtő fölé. Én sem rakok ventilátort meg ilyenek szépen berakom én is az olajhűtő főlé/mögé.
Szia. Azért nem a feszab lesz a bibi mert ha nincs rajta akkor is megy a motor addig amíg az akksi bírj. Ezt a feszab dolgot jó alaposan körbejártam mire rájöttem hogy az a sz.r az én gépemben.
Nekünk kocsi csinálta ugyan ezt,akkor A/C pumpa lett a ludas.
Nem nyomott eleget,sok báron dolgoznak ezek a kütyük,és kiöregedett.
Nade nem találgatok,hátha tud valaki érdemben is segíteni.
Van egy kis problem. Ma Szegeden városban tötymörögtem és alapjáratron megállt a gép többször is pl lámpánál vagy körforgalomhoz araszoláskor és ha épp nem állt le hiába húztam a gázt össze vissza járt mintha fullákolt volna. Városon kívül semmi baj megy "mint állat". A fesszabályzó elég forró volt. Lehet e ez a gond?
Én is lenyomtam kb 1,5 évet jogsi nélkül,de aztán beütött a ménykü.
Egyirányú utcában a fa mögül kiugrott elém 2 yard és nem volt menekvés,max ha átmegyek rajtuk.
De rendesek voltak mert elengedtek,viszont felírták a rendszámot és azt mondta figyelni fognak ha mégegyszer megfognak annyi.
Szal nem kísértem a sorsom,jövőre majdcsak lesz valami...
Addig meg 4 kerék..ez van. Már csak 240 nap..
meg se próbálom összeadni, de nagyjából egy másik TL ára fog belefolyni...
de akkor már egy eredeti alkatrész sem lesz a motorban, minden át lesz alakítva valahogy
nincs mese válság van, de vikibá elhozza a kánaánt!
nem nagy vigasz, de azért nyugtat a tudat, hogy hat év alatt mentem annyit, mint más 60 év alatt...
ha más ok nem volt, ezért felesleges volt eladni...
én két évet motoroztam le jogsi nélkül, ami cirka 40ezer km...
mondjuk eleinte én is paráztam, de aztán belejön az ember, hogy hogy kell közlekedni okosan. nem is kaptak el egyszer sem..
Akkor lesz egy motornélküli szezonod neked is.
Tavaj én is lenyomtam egyet én májusban adtam el a gixxert.
Nagyon hiányzott nyáron a dög melegben haverok meg mentek minden nap .....
máj 13. -án nem mész véletlenül a hringre?
én akkor szeretnék
Nem nyomott eleget,sok báron dolgoznak ezek a kütyük,és kiöregedett.
Nade nem találgatok,hátha tud valaki érdemben is segíteni.
Van egy kis problem. Ma Szegeden városban tötymörögtem és alapjáratron megállt a gép többször is pl lámpánál vagy körforgalomhoz araszoláskor és ha épp nem állt le hiába húztam a gázt össze vissza járt mintha fullákolt volna. Városon kívül semmi baj megy "mint állat". A fesszabályzó elég forró volt. Lehet e ez a gond?
Egyirányú utcában a fa mögül kiugrott elém 2 yard és nem volt menekvés,max ha átmegyek rajtuk.
De rendesek voltak mert elengedtek,viszont felírták a rendszámot és azt mondta figyelni fognak ha mégegyszer megfognak annyi.
Szal nem kísértem a sorsom,jövőre majdcsak lesz valami...
Addig meg 4 kerék..ez van. Már csak 240 nap..
de akkor már egy eredeti alkatrész sem lesz a motorban, minden át lesz alakítva valahogy
mennyiből állna talpra a tl? számoltál?
mondjuk ott azért már bántam kicsit, hogy ilyen állat vagyok...
remélem azért már jövőre be tudok pótolni valamennyit amulasztásból...
azé' csoki te voltál a legkeményebb a hévizi bulin is.
nem nagy vigasz, de azért nyugtat a tudat, hogy hat év alatt mentem annyit, mint más 60 év alatt...
mosmeg' 600 körül....
de nekem van más ok...
nincs píz bázzeee!
én két évet motoroztam le jogsi nélkül, ami cirka 40ezer km...
mondjuk eleinte én is paráztam, de aztán belejön az ember, hogy hogy kell közlekedni okosan. nem is kaptak el egyszer sem..
Tavaj én is lenyomtam egyet én májusban adtam el a gixxert.
Nagyon hiányzott nyáron a dög melegben haverok meg mentek minden nap .....
Év végefelé tehetem le a korlátlant,majd jövőre lesz valami.