Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia. Elkelt a vas? Mikor jön a másik? És mi lesz van már jelölt?
hali

Ami még esetleg számításba jöhet.
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...

(vigyázz a drágaságomra. :) )
üdv.
köszi!
Pályaidom, magas forráspontú fékolaj, fém fékcső, vmilyen normális pályára való betét, meg egy 2mm-es alátét hátulra.
"kis henger alakúm" van és kuplungkarom is új, ha kell hívj, adatlap.....
Berikz!

miket módosítottál a motorodon a pályázás miatt?
olajat milyen sűrűn cseréled?

köszi!
Hy!

találtam egy kamerát elég óccó valaki használt már ilyet motoron?
sziasztok!kuplung karja meg az a kis hengeralakú része kellene ha van valakinek írjon lécci!köszi
Szép napot neked.
Ne a sörön járjon az eszed hanem azon hogy veszed le egy kerékről mármint az elsőről.
Nem mert tudom, hogy nincs is a Jézuska
Az utolsó sort karácsonyra kéred igaz?
Sziasztok. Biztos nem én vagyok az egyedüli akinek sikerült úgy lemosni a paripát hogy nyikorog a hátsó rugozás. Hogyan lehet megszüntetni?
Más: Érdekelne púp a mocira, fesz.szab 7 eres, hasidom konzollal.
Köszönöm SV2 a segítséget. Ha Szolnokon járok dobok be egy pár sört .
Üdv. Laci
Sztem én is rakok majd az enyémra ha egyszer kiderűl hogy mi volt baj. Remélem nem a tekercsem kakilt be mert akkor lemarom magamat.
Én raktam a feszabira egy 9 cm-es Pc-s ventilátort,mert idegesített hogy forró. Rendszámtábla világításra kötöttem így helyzetjelzővel lehet kapcsolni. Nyáron a 40 fokban is éppen hogy csak langyos volt ezután.
IGY NÉZ KI.
Köszi Uram. 4 után hívlak....
Hali jacis.
hívjál a műhelyben vagyok esetleg ha csövön forog a motor nem hallom. 205766244.
15 pénz volt csak nehezen értették meg hogy nekem 60 voltos kapocs feszültségű kell és teljesen mindegy hogy mire való. Van 70 voltos is ez a 2005 utáni sv-é. nincs ráírva hogy tl-re való.
Na oszt asztán most már szép napot mindenkinek!
A szakirodalom nem ír róla gondolom a gerjesztés miatt a mágneses mező nem épül fel. Ha a három vezetéket kimérted és nincs szakadás akkor valami feszszabot rá az enyém formailag hasonló mint a gyári csak nincsen rajta a csati. valami apriliá-é lehet kellás azt hiszem. három citrom egy fekete és piros vezetékkel. a három sárgát teljesen mindegy hogy milyen sorrendben kötöd be. pontosan meg tudom nézni mert a zacskót nem dobtam ki. Egyszerű fel rakni.
köszi megcsinálom
van rajta egy pici csavar. nyisd meg és finoman húzd ide-oda a tengelyt...kijön a levegő.
de sztem tölthetsz bele olajat, mert tuti kiszállt belőle a nagyobbik része...
Az oldalán van egy kis csavar ott.
hogy légtelenítem?
elfosta magat a kuplung also munkah.......vennem kell ujat,1 evet sporoltam a feljavitgatassal
hetvegen velemerre gurulni?