Sziasztok. Biztos nem én vagyok az egyedüli akinek sikerült úgy lemosni a paripát hogy nyikorog a hátsó rugozás. Hogyan lehet megszüntetni?
Más: Érdekelne púp a mocira, fesz.szab 7 eres, hasidom konzollal.
Én raktam a feszabira egy 9 cm-es Pc-s ventilátort,mert idegesített hogy forró. Rendszámtábla világításra kötöttem így helyzetjelzővel lehet kapcsolni. Nyáron a 40 fokban is éppen hogy csak langyos volt ezután.
15 pénz volt csak nehezen értették meg hogy nekem 60 voltos kapocs feszültségű kell és teljesen mindegy hogy mire való. Van 70 voltos is ez a 2005 utáni sv-é. nincs ráírva hogy tl-re való.
Na oszt asztán most már szép napot mindenkinek!
A szakirodalom nem ír róla gondolom a gerjesztés miatt a mágneses mező nem épül fel. Ha a három vezetéket kimérted és nincs szakadás akkor valami feszszabot rá az enyém formailag hasonló mint a gyári csak nincsen rajta a csati. valami apriliá-é lehet kellás azt hiszem. három citrom egy fekete és piros vezetékkel. a három sárgát teljesen mindegy hogy milyen sorrendben kötöd be. pontosan meg tudom nézni mert a zacskót nem dobtam ki. Egyszerű fel rakni.
van rajta egy pici csavar. nyisd meg és finoman húzd ide-oda a tengelyt...kijön a levegő.
de sztem tölthetsz bele olajat, mert tuti kiszállt belőle a nagyobbik része...
Ami még esetleg számításba jöhet.
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
(vigyázz a drágaságomra. :) )
üdv.
miket módosítottál a motorodon a pályázás miatt?
olajat milyen sűrűn cseréled?
köszi!
találtam egy kamerát elég óccó valaki használt már ilyet motoron?
Ne a sörön járjon az eszed hanem azon hogy veszed le egy kerékről mármint az elsőről.
Más: Érdekelne púp a mocira, fesz.szab 7 eres, hasidom konzollal.
Üdv. Laci
hívjál a műhelyben vagyok esetleg ha csövön forog a motor nem hallom. 205766244.
A szakirodalom nem ír róla gondolom a gerjesztés miatt a mágneses mező nem épül fel. Ha a három vezetéket kimérted és nincs szakadás akkor valami feszszabot rá az enyém formailag hasonló mint a gyári csak nincsen rajta a csati. valami apriliá-é lehet kellás azt hiszem. három citrom egy fekete és piros vezetékkel. a három sárgát teljesen mindegy hogy milyen sorrendben kötöd be. pontosan meg tudom nézni mert a zacskót nem dobtam ki. Egyszerű fel rakni.
de sztem tölthetsz bele olajat, mert tuti kiszállt belőle a nagyobbik része...
hetvegen velemerre gurulni?