Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Nekem tört bele kétszer is az elektróda a motorba, de azon kívül, hogy megdizájnolta a hengerfejet, más bajt szerencsére nem csinált.
Végül kiderült, hogy sikerült a hamisított cumóból két darabot is vennem, szóval megszívtam rendesen...
Szóval a duplaelektródás gyertyával nincs semmi baj, ha eredeti!
Oda kell figyelni, hogy mit vesz az ember...
2 pólusút raktál bele? Azt ami bele kell?
Az enyém finom gázadásnál beszaggat,de már mindent kicseréltem rajta. Szinkron ok új gyertya minden. Nem mindig csinálja ez a bosszantó. Még a trafóra gyanakszom,de szerintem nem az.
Hétvégén csinálgattuk haversráccal a dobokat ill. már neki áltunk a rendszernek is. Kész van az egyik dob a rendszer kb 80%-os a másik dobot még megkell polírozni. Ha megvagyok velük akkor meg beledobom a két új gyertyát is. Hétvégén meg elmegyek egy hosszabb túrára ha jó idő lesz.
jaja, nem kell beindítani a gépet akkor biztos nem romlik el, nekem a szelep szakadt be,,
tulajdonképpen semmit, és ez volt a baj, hengerfej csere után nem indult be, és többször is darabokra szedtem, és az új 8 ezer forintos gyertya szar volt.. szóval az ngk pont elmehet a picsába..
Nem szakad bele, és iridium gyertyát ne rakjatok bele, mert csak szar lesz tőle. Tapasztalat...
Hagyál már ezekkel az én nem tenném bele dumákkal attól hogy dupla testelektródásat miért szakadna bele? Ennyi erővel bármelyik beleszakadhat.
nem tennem bele a dupla testelektrodast asszem imrufonak az szakadt le es rendet rakot bent,-vagy valaki masnak-.
nekem ngk van bent es frankon dolgozik 26ezer km nel nem is varhatok mast.
Nekem holnap hoznak a mocihoz dupla testelektródásat. Szépen bele is teszem. Kiváncsi leszek rá hogy jó lesz-e.
Szia tldani11
Neked mit csinált az ngk gyertya?
Hallottam de minek túráztassam magam ha valaki tudja
google -ről hallottál már?
www.sugomotor.hu
Nem tudom merre van.Esetleg mobilszámot vagy utca házszámot tudsz írni?
bajai bontóban van, sztem biztos odaadják jó áron..
en nem tudok,talan ebay? egyutt erzek veled es ha talalkozok vele igerem szolok.
Nem tud valaki szerezni TL-S hez jobb hátsó lábtartót?Az enyém eltünt a gépről
ugyan itt tegnap 2 halott
51-es ut kiskunlachaza bordo f astra sebesseget mer 1km arreb jegykiadas,
ovatosan
Rakok fel holnap.
akkor nem is veszek első gumit..
És persze képet is mutathacc ám
Inkább guruljá.....szépíteni ráérsz hétköznap is
Sziasztok. Ma kipolíroztam az egyik gyári dobomat. Nagyon szép lett, de rohadt szöszölös meló. Hétfőn megcsinálom a másikat is.
tuti min 2 ev