Az új fesszab. tuti K drága. Szerintem vegyél bontóban inkább. Előszőr takarítsd le az érintkezőket az indítórelénél, majd ha kész, indítsd be és mérj egy kapocsfeszt. Lehet, h jó lesz úgy is.
Üdv.
TL-hez jó a GSX-R 600 '97-'03, GSX-R 750 '96-'99 és K1-K3, GSX-R 1000 '01-'02, Hayabusa '99-'07, GSX 1400 '01-'07, féktárcsája is.
Utána néztem mert az enyémre is kell. Nézz szét alaposan mert bontós árak között is elég nagy eltérések vannak.
Az enyémen is más mocié van lefényképezem ha érdekel. Mondta az előző gazdája h vett bele bontottat és nem párta csak pár hónapig. Az újat sokallta és ezt rakta be neki a szerelője ha gondolod lefényképezem. De nem tudom típusra h melyiké...
na na csak ovatosan !lehet bele jo robogo fesszabi is ,ne vedd tutinak de en avval kezdenem hatha...
06705850436
tole vettem a pupot ez a szam bonto pesten
Szia. Igen jó volt nagyon szerettem de vennem kellett egy autót és ezmiatt meg kellett válnom tőle .
Sebaj itt az öreg TL helyette csak még influenzás de redbeszedem.....
Ma elkezdtem polirozni a dobokat de az egyik dob felénél rájöttem hogy ez nem embernek való meló!
Szépen elviszem a festő barátomhoz és megcsináltatom vele mert engem ma kikészített
Sziasztok. Sajnos ùgy nézki hogy az akksim jó és a motortól nem kap töltést. Valaki találkozott már ilyennel közületek és esetleg tud segíteni nekem mi lehet a hiba?
Válaszokat előr is köszönöm!
TL-hez jó a GSX-R 600 '97-'03, GSX-R 750 '96-'99 és K1-K3, GSX-R 1000 '01-'02, Hayabusa '99-'07, GSX 1400 '01-'07, féktárcsája is.
Utána néztem mert az enyémre is kell. Nézz szét alaposan mert bontós árak között is elég nagy eltérések vannak.
06705850436
tole vettem a pupot ez a szam bonto pesten
Gixer 1000 és hayabusa tárcsa is jó...
itt a jó idő
Nem tudom mennyibe kerül, de egy telefon és megmondják neked...
Szerintem 20e környéke.
Sebaj itt az öreg TL helyette csak még influenzás de redbeszedem.....
Ma elkezdtem polirozni a dobokat de az egyik dob felénél rájöttem hogy ez nem embernek való meló!
Szépen elviszem a festő barátomhoz és megcsináltatom vele mert engem ma kikészített
fesszabajzo?hmmmm az szivas,megint fizetnivalo....
Az űlés alatt találod meg. 2 v. 3 csatlakozót kell csak összedugni és kész a csere..
Bontóból 10eft körül kapsz,de kérdés ugye hogy az is meddig fogja bírni.
Az újnak az ára meg kicsit húzós.
Válaszokat előr is köszönöm!
ja meg ülés púp is kéne!
előre is köszönöm!
0630 8226496 Balázs
Beszélgetni azért szabad?