Lehet h f@szságot csináltam de beindítottam és közben lekötöttem az akksit. 4ezres ford után már nem állt le, szóval ebbel az jött le nekem ha nem töltene leállna mert ugye benzinpumpa stb. De most rájöttem h van benne vmi hoki riasztó és kivettem a abiztijét hátha az szívja le és még nem kukás az akksim de vszínű h cserés lesz....
Sziasztok. Ma fosott be az akksim :(
Honnan tudom hogy van-e töltés a motorfelől?
Ha megbizonyosodok róla hogy az akksi kapott töltést és így is szar akkor vehetek 20 ropiért egy k.rva akksit ( rohadtul nem igy számoltam )
Van itt olyan TLS-es kollega akinek a fekete leömlő fel van vagy volt polírozva? Holnap egy ilyen projektbe vágok bele. Esetleg ha valakinek volt már ilyen ossza meg velem mennyire macerás a polírozást követően ill. rozsdásodik-e?
Sziasztok. Éppen most csinálok egy elektromos rendszám tartót ami ha kell 1ms alatt becsukja a faridom alá a rendszámot. Vannak képeim is meg videóm is róla. Majd feldobom holnap vagy holnap után. Amùgy egy 99-es ZX9R-re csináljuk a haverral.
hogyan vetted le a dekompresszort?zegert levettem de akkor meg semmi sem jon le le kell vagni de utanna mar nem lehet vissza rakni ugy hogy en fent hagytam had csattogjon,nekem az szol bizti mert amit kap tolem mar reg valaminek tornie kellett volna ha rossz.
ha levetted hogy indult be?
onindito at tudta forgatni a motort?
ez az S verzió, talán annyi hogy néhé-néha megtorpant és nem akart annyira menni, de aztán minden ok volt, nem tudom ez ennek köszönhető volt e, igen aznap kapta a csomagját, üresbe elváltottam magam, és szabályzáskor szakadt be, de henger, dugó karcmentesen megúszta.
a seggén szív alakban kivágott rózsaszín szögecses bőr ruciban:)
és majd jó szorosan ülnek mögötte:)
hogy vezérled?
backnorbi@freemail.hu -ra küldenél képeket meg videót?
köszi!
Honnan tudom hogy van-e töltés a motorfelől?
Ha megbizonyosodok róla hogy az akksi kapott töltést és így is szar akkor vehetek 20 ropiért egy k.rva akksit ( rohadtul nem igy számoltam )
haho ebreszto itt az iq ideje!
ezert en mit fogok most olvasni itt valaszkent huha
ha levetted hogy indult be?
onindito at tudta forgatni a motort?
meg lesz benne talpas félhomály mérő is