Én sem tudtam előszőr, hogy mi lenne a helyes felragasztási pozició, de a tapasztalatok alapján általában a tankpadok felfele szélesednek. Így azt gondoltam hogy ez lesz a jó megoldás.
Sziasztok.
Ma megvolt az olaj, olajszűrő, légszűrő csere.
Lecseréltem a régi hoki tankpadot is. Szerintem nagyon frrankó lett az új
Mire rájöttem hogy miként lehet levenni az első ülést .....
jacis azt szeretne ha motorokrol beszelnenk tobb mint 20szazalekban nincs elso sarvedom fent a tlr en mert letorte a buzi fekcso
elkezdtem lecsavarni beleszakadtak a m6 os csavarok az ontvenybe,lefurtam oket
valaki -szerintem fater amikor elkerte 1 napra- veletlen beutotte a fekkart as letort 1 kicsi perem a csavarnal 3ezer valamenyert vettem ujat de meg lusti voltam felrakni
ma megyek az ullespupomert ha vegre mar felveszi a telefont a pesti foszer,havi 1,2 alkalommal ajanlom a nyari motorosoknak atjaratni a feket ,kuplungot, motort felmelegiteni ,futomuvet mozgatni,nehogy leragadjanak a tomitesek erhetik az embert meglepetesek,en is igy teszek de ha jo az ido akar 1,,2orat gurulni sem atr.
nagyjából egyetértek, bár egy kis humor belefér. De a folyamatos kreténség engem is idegel...
Azért a lényeges kérdésekre mindig van megfelelö válasz megfelelö embertöl...
Sziasztok. Én szeretem a humort,de nem tudom hova tenni azt hogy ha van egy motoros fórum akkor mi a francnak kell mindig ökörségekről írkálni? Nekem ez nagyon furcsa. Mivel eddig egy másik fórum tagja voltam, de ott nem ez volt a jellemző. Itt van eza bohockodunk csaplar gyerek aki véleményem szerint egy 10éves hülyegyerek aki csak ilyen motort szeretnék és csak hazudozik ha hozzászól a fórum témákhoz.....
Véleményem szerint a fórum 20% szól a motorokról a többi meg ilyenekről idézem: "fùjd ki csaplar fùjd ki", "nem én írkálok hanem a 4éves fiam" ezek hatalmas poénokat csak senki nem kíváncsi rá!
Ha valaki nem ért velem egyett akkor írja le ugysem érdekel!
Ma megvolt az olaj, olajszűrő, légszűrő csere.
Lecseréltem a régi hoki tankpadot is. Szerintem nagyon frrankó lett az új
Mire rájöttem hogy miként lehet levenni az első ülést .....
elkezdtem lecsavarni beleszakadtak a m6 os csavarok az ontvenybe,lefurtam oket
valaki -szerintem fater amikor elkerte 1 napra- veletlen beutotte a fekkart as letort 1 kicsi perem a csavarnal 3ezer valamenyert vettem ujat de meg lusti voltam felrakni
ma megyek az ullespupomert ha vegre mar felveszi a telefont a pesti foszer,havi 1,2 alkalommal ajanlom a nyari motorosoknak atjaratni a feket ,kuplungot, motort felmelegiteni ,futomuvet mozgatni,nehogy leragadjanak a tomitesek erhetik az embert meglepetesek,en is igy teszek de ha jo az ido akar 1,,2orat gurulni sem atr.
Azért a lényeges kérdésekre mindig van megfelelö válasz megfelelö embertöl...
Csapika tulzásba viszi a dolgokat..
Véleményem szerint a fórum 20% szól a motorokról a többi meg ilyenekről idézem: "fùjd ki csaplar fùjd ki", "nem én írkálok hanem a 4éves fiam" ezek hatalmas poénokat csak senki nem kíváncsi rá!
Ha valaki nem ért velem egyett akkor írja le ugysem érdekel!