Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mi az az A2es vas? vki homályosítson már fel!
pupos lettem kiscsavo
de nem tudsz olvasni?fejellefele vannak a betuk.
Én sem tudtam előszőr, hogy mi lenne a helyes felragasztási pozició, de a tapasztalatok alapján általában a tankpadok felfele szélesednek. Így azt gondoltam hogy ez lesz a jó megoldás.
kopasz vagy
És fejjel lefelé ragasztottad fel?
Sziasztok.
Ma megvolt az olaj, olajszűrő, légszűrő csere.
Lecseréltem a régi hoki tankpadot is. Szerintem nagyon frrankó lett az új
Mire rájöttem hogy miként lehet levenni az első ülést .....
Mi a tököm az az A2-es vas? Vmi martenzites szövetszerkezetű nemesített cucc vagy mi?
egy élmény...
Szerintem nem lenne olyan rossz a topik ha az alább látható srác kevesebbet adna magából! (milyen lehet élőben beszélgetni egy ilyen emberrel )
jacis most mar elhiszed ki irogat bele a forumba ez a tokos mar a motoromat is szerelte tavaj
jacis azt szeretne ha motorokrol beszelnenk tobb mint 20szazalekban nincs elso sarvedom fent a tlr en mert letorte a buzi fekcso
elkezdtem lecsavarni beleszakadtak a m6 os csavarok az ontvenybe,lefurtam oket
valaki -szerintem fater amikor elkerte 1 napra- veletlen beutotte a fekkart as letort 1 kicsi perem a csavarnal 3ezer valamenyert vettem ujat de meg lusti voltam felrakni
ma megyek az ullespupomert ha vegre mar felveszi a telefont a pesti foszer,havi 1,2 alkalommal ajanlom a nyari motorosoknak atjaratni a feket ,kuplungot, motort felmelegiteni ,futomuvet mozgatni,nehogy leragadjanak a tomitesek erhetik az embert meglepetesek,en is igy teszek de ha jo az ido akar 1,,2orat gurulni sem atr.
te mesz a buliba ?20-an boly ra?v a kiallitasra?v mind 2-o
te nem szereted a humort te guninyomast kerdezo motoros.beszaras ilyen baromsagot kerdezni 1 forumon
veled nem gyorsulok
nagyjából egyetértek, bár egy kis humor belefér. De a folyamatos kreténség engem is idegel...
Azért a lényeges kérdésekre mindig van megfelelö válasz megfelelö embertöl...
Én sem régóta vagyok TL-es, de ez a topic elég xar....
Csapika tulzásba viszi a dolgokat..
Sziasztok. Én szeretem a humort,de nem tudom hova tenni azt hogy ha van egy motoros fórum akkor mi a francnak kell mindig ökörségekről írkálni? Nekem ez nagyon furcsa. Mivel eddig egy másik fórum tagja voltam, de ott nem ez volt a jellemző. Itt van eza bohockodunk csaplar gyerek aki véleményem szerint egy 10éves hülyegyerek aki csak ilyen motort szeretnék és csak hazudozik ha hozzászól a fórum témákhoz.....
Véleményem szerint a fórum 20% szól a motorokról a többi meg ilyenekről idézem: "fùjd ki csaplar fùjd ki", "nem én írkálok hanem a 4éves fiam" ezek hatalmas poénokat csak senki nem kíváncsi rá!
Ha valaki nem ért velem egyett akkor írja le ugysem érdekel!
akko ne motorral tul kockazatos?jolvan tegyuk le a vasat es fussunk versenyt,
A génjeid az tuti.......
en nagyon erzem a tlr-t es tuti nyero vok es nem arulom el mik vannak a blokkban modositva,a kipufogo eredeti
Kvaddal nem ér ám!
Taresz 20 án helyszín Bóly?
most is, de már van rükvercem.