Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az rég lehetett nekem 80 at mondtak rá kakasdon, 120 ért már van blokk váltóval..
beleraknám, csak azok szarrá koptak...
köszi szépen!
ápr. 5-től otthon leszek,akkor meg tudom nézni.
Rakjad bele az első hengerfej vezérműtengelyeit és jó lesz!
Kérném a tisztelt TL tulajokat,akinek van kéznél első féknyerge!
mérje le nekem a porvédő karikák méretét(külső,belső,magaság) ha lehet mind a 3db t mert elméletileg nem egy méret.
Ha jó a 7R ránézésre azonos nyergébe suzukijét rendelnék hátha ezek a porvédők kevés km után nem mennek szét.
Esetleg aki rendelt már ilyet tud egy kb. árat a 12db porvédőkarikára?Gyári v. után gyártott?
mi a jelenség?
vagy azt...
Kell bele venni egy R-es blokkot és kész
mi a f..t sopánkodtok? ez nem riga delta, hogy ne indulj el vbele sehová.. és nem is a költséghatékonyságról szól a motorozás.
45000 km-t ,mentem az enyémmel, sosem volt baja
Karban kell tartani...amit meg kell csinálni azt meg kell csinálni és kész. nem kell gyilkolni és pont.
a cbr-eken a mai napig zörög a láncfeszítő...mégsem sopánkodik senki. megcsináltatja. aztán 20.000 km múlva újra.

ha 12 ropi a földhözvág akkor add el a motort.
De akkor hogy merjek vele elmenni hosszabb turára? Azt kell majd várnom hogy mikor hullék szét?
25 körül vettem én anno a komplett hengerfejet, Kakasdon sztem fellelhető.
3fő/m2
Én még várom a jó időt...
hivd fel a bontot.
vissza nezve a topikat ott lesz a 70-es szam.
tole vettem a pupot.
szerzett veztengelyt is,a tlr hez/.
ja nem a 6 ezer ft a gáz.. a pécsi szervizben kaptam egy 400 ezer azaznégyszáz! ezer forintos áreajánlatot de előre szóltak, hogy utána semmilyen felelőséget nem vállanak.... -Nem lehet megelőzni ez típus hiba... Szted ebay-en és sehol sem a világon miért nem árulnak első hengerfejet?
Ez szar a Tl bem és kész... Most néztem összesen 1 db első hengerfejet látok ami majdnem annyi mint egy komplett blokk. Én azért még szeretem a tl -em és még nem utálom, remélem nem lesz drága a javítás...
mi vot a ltszam ottan akkor
most te mit rohogsz a bab finom,gyere fel pestre motorozni
Szervizben mondtak valamit hogy mivel lehet megelőzni a hibát?
Mert az azért durva hogy 24e Km-enként cserélni keljen mindet és kb 6000Ft darabja a szelepeknek
Bab.
Kösönöm, már töltöm is! Hálám üldözni fog! Már csak az kéne, hogy járjon a gép, mert nagyon mehetnékem van...
Az jó ár...
Találtam ilyet 9800Ft-ért!
Ez már jónak mondható!
Nekem még az autónál a MAP senzort mondták, h azt kell átverni, és jó lesz vele.