Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

robogom is van,ahhoz megy/fekete a csizma es prizma hatul bokanal,bokavedo is van rajta es erositett a valtokarnal is
Nálam se ment ma 70alá De jó is volt kerülni egy kis kört vele....

Láttam már olyan csizmát,semmi baj nincs vele csak nem TL-hez való..
Eleinte szokatlan lesz az tuti.
Sor4 után én is furcsán éreztem magam rajta.
Hidegen darabos csak,ha bemelegszik minden utánna lassan eltünik ez a dolog.... Enyém hidegen 3 ezernél ránt picit ha húzom... attol hogy a víz 80x fokos még az olaj nem meleg..de már megszoktam..
lidli gazdasagos motoros csizmat vettem es megint jol dontottem olcso es bor jo szep ebben is alszom hogy szokjam 8ezer ft vollt,takaroponyva 2500
Sziasztok. Két napja tesztelgetem a gépet és nagyon furcsán érzem egyenlőre magam rajta. A sor4 után sokkal darabosabbnak érzem a motor működését. Nagyon érdekes de nem rossz!
Kigyorsításkonál rohadt erő jön elő belőle. Az eleje emelkedik szépen. Ma már viszont nem ment be 70 fok alá a víz hőmérséklete.
Egy szó mint száz nagyon sokat kell még vele mennem ahhoz, hogy teljesen megszokjam.
Hát még én sem döntöm térdig
Én még óvakodok.......
most még óvatoskodni kell, hideg az aszfalt, az autósok nincsenek még felkészülve a motorosokra, sikosságmentesítős az út...stb.
Ma mentem 200km-ert. Egy barom buszos ki is jött elém
...hogy a víz bejusson a láncszemek közé és a csapágy porvédőn keresztül a csapágyba.A vasnak viszont nem a víz a lételeme.
Csak nem alkatrésszel foglalkozol?
ez a megoldás is jó,magasnyomásúval kell lemosni
Hazaértél már ? Megkaptam a csavarokat tenx érte!
Bemutatkozzak?
Ezért orvosilag a fogyasztását mellőzni javasolják.......
brigéciol teljesen jó, semmiféle magasnyomású mosó nem kell, csak egy ecset, meg türelem, meg sok szabadidő...
aztán az egészet le lehet öblíteni slaggal.
Nem zsírban kell kifőzni, hanem faggyúban...
akkor a masik lehetoseg levenni a lancot es kifozni forro zsirban aztan vissza a helyere na ez hogy tettszik?hogyan csinaljak talmacsiek/?
aggyá neki bort....attó jobban csuszik....
nem ismerek rád...
azé' kopott 0,5-ösre a fogaskereked foga...

gőzborotva bazze'...max kombájnoknál---max kívülről.
Ami ugye még téged is hazavág, nemhogy a csapágyat
Vizet.....
gyökér
Belegondoltál mit adsz a kerékcsapágyaknak meg a lánc csapszegeinek a magasnyomásúval?
erre én is kíváncsi vagyok ki mit alkalmaz,ha van rá lehetőség magasnyomású gőzborotva fémtisztára takarít utána kifújni levegővel,végül a láncspré