Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Kora tavasszal veszem meg életem második nagymotorját. Egy jó darabig úgy gondoltam hogy honda vtr 1000f lesz. De kb 1 hónapja szemezgetek a tl1000s-el. Nagyon tetszik és igazából bele is szerettem egy kicsit. Tudtok nekem mondani egy pár dolgot amire érdemes lesz figyelnem ha veszem. Olvastam váz törésekröl ez mennyire jellemző? Mennyit eszik? Injektoros? Mennyire kényes a motorja? Tudni kell rólam hogy soha nem egykerekeztem a gixxerrel sem mindig ugy vigyáztam rá mint a szemem fényére. Azt is olvastam hogy a v2 -ök többet elmennek mint asor 4-ek.? Egyszóval véleményeket várok. Ezeket elöre is köszönöm.
Szerinted iden megkapom a pupot ha megveszem?
+ vám + áfa...
Angolokon keresztül kell hozatni, mert úgy occsóbbra jön ki...
nem foglalkoztam vele...
talán jövőre lesz valami belőle, de eléggé válság van...
Üdv!
Blokkügyben van valami fejlemény?
Ott rhadjon meg az idom ahol van tul draga
Az kemény.....
az idomokkal semmi gond, minden gyári felfogatás rajtuk van, nekem is onnan lesz... :)
viszont a postaköltség +230 dodó Magyarországra ...
Sincsmit tesó!
Már legalább a féked jó! Előre meg cseréltesd már ki a szimeringeket...
Tessék púp! Még angol is úgyhogy nem nyavajoghatsz...

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayI...
minek kell idom?foleg a labda tuloldalarol? nekem szerezz ocso pupot a linkem youtubos nem az en verdam az enyim2001 es es negyon durva pup nelkul
Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata hongkongi gyártású idomszettekkel kapcsolatban? Az áruk meggyőző, igazából a postaktg. a ködös nekem. Valaki tudja, h mibe fájhat? Mert a 290 USD az elég baráti, csak neh postával a duplája legyen
Köszi minden Oszi !
Nagggyyyon király lesz !
Jah ! Meghehtem a cumód...
Most lehet venni az angoloknál. 40 font...
Meg Dínózni is lehet a Jurassic Park-ban...
Hiszen van ükléspúpod!
Nálunk inkább havazást emlegetnek.
vasarnapra sutni fog a nap gurulni kell
De van, meg eddig is fémfékcsöves volt, csak gondoltam szép színesre lecserélem.
az minek nincs feked?
Az, főleg, h nem lehet gurulnom...
Karácsonyra azthiszem kap a mocim Venhill fékcsöveket...
ez igy dog unalom
Na igen. A Cimbi TLR-jét is igen nehezen lehet beindítani. Ha be is röffen, egyből leáll. Sztem gyertya csere, aztán majd meglátjuk...
szerintem minden TLR sőtt minden motor egy egyéniség nincs két ugyanolyan az én motorom pl hidegen nehezen indul bár szerencsére bírja az akksi nekem nem kattog az önindit faszáúl tekeri bár ugy suzoktam inditani hidegen hogy 2x feltöltetem az injektort inditózok tekerjen vagy 2őt semmi mégegyszer inditózok akkor beröffen de mivel a szovatóbobdenemet én csináltam kicsit hosszu lett ezért leáll harmadjára meg beröffen mondjuk melegen pöccös de nem aggódok mert olvastam sok fórumon hogy a TLR-ek nehezen kelnek életre kiváncsi leszek a téli álom után hogy indúll
enyime is kattan ha leallitom,es hulyen indul kattog es csak szivato nelkul,de szinte rogton par fordulat utan megy tokeletesen orom vele menni.orok darab marad