Sziasztok. Kora tavasszal veszem meg életem második nagymotorját. Egy jó darabig úgy gondoltam hogy honda vtr 1000f lesz. De kb 1 hónapja szemezgetek a tl1000s-el. Nagyon tetszik és igazából bele is szerettem egy kicsit. Tudtok nekem mondani egy pár dolgot amire érdemes lesz figyelnem ha veszem. Olvastam váz törésekröl ez mennyire jellemző? Mennyit eszik? Injektoros? Mennyire kényes a motorja? Tudni kell rólam hogy soha nem egykerekeztem a gixxerrel sem mindig ugy vigyáztam rá mint a szemem fényére. Azt is olvastam hogy a v2 -ök többet elmennek mint asor 4-ek.? Egyszóval véleményeket várok. Ezeket elöre is köszönöm.
Van valakinek tapasztalata hongkongi gyártású idomszettekkel kapcsolatban? Az áruk meggyőző, igazából a postaktg. a ködös nekem. Valaki tudja, h mibe fájhat? Mert a 290 USD az elég baráti, csak neh postával a duplája legyen
szerintem minden TLR sőtt minden motor egy egyéniség nincs két ugyanolyan az én motorom pl hidegen nehezen indul bár szerencsére bírja az akksi nekem nem kattog az önindit faszáúl tekeri bár ugy suzoktam inditani hidegen hogy 2x feltöltetem az injektort inditózok tekerjen vagy 2őt semmi mégegyszer inditózok akkor beröffen de mivel a szovatóbobdenemet én csináltam kicsit hosszu lett ezért leáll harmadjára meg beröffen mondjuk melegen pöccös de nem aggódok mert olvastam sok fórumon hogy a TLR-ek nehezen kelnek életre kiváncsi leszek a téli álom után hogy indúll
enyime is kattan ha leallitom,es hulyen indul kattog es csak szivato nelkul,de szinte rogton par fordulat utan megy tokeletesen orom vele menni.orok darab marad
Angolokon keresztül kell hozatni, mert úgy occsóbbra jön ki...
talán jövőre lesz valami belőle, de eléggé válság van...
Blokkügyben van valami fejlemény?
viszont a postaköltség +230 dodó Magyarországra ...
Már legalább a féked jó! Előre meg cseréltesd már ki a szimeringeket...
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayI...
Van valakinek tapasztalata hongkongi gyártású idomszettekkel kapcsolatban? Az áruk meggyőző, igazából a postaktg. a ködös nekem. Valaki tudja, h mibe fájhat? Mert a 290 USD az elég baráti, csak neh postával a duplája legyen
Nagggyyyon király lesz !
Jah ! Meghehtem a cumód...
Meg Dínózni is lehet a Jurassic Park-ban...
Karácsonyra azthiszem kap a mocim Venhill fékcsöveket...