Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

TL 1000 S undertail 11000 Ft
Tl-1000 R Undertail 10000 Ft
Ezt találtam!http://cgi.ebay.co.uk/suzuki-s..." target="_blank">link
e.bayről kb 15.000 ft volt átszámítva a nem indexes.
Szekka. Tutilámpánál indexes: 27.000; sima: 22.000
Szekka a Led-es hátsó lámpa téma:link
Sztem azt ne akard szétszedni...
Nálam a himbarendszer nyikorgott mindig. Befújtuk wd40-nel utána jó volt. Természetesen csak egy ideig.
Milyen kis titokzatos vagy.
Nekem nem az szokott nyikorogni
ha csak a tengelyt nem tudod kiszedni, annak annyi a lényege, hogy mivel mindkét fele menetes, csak forgatva jön ki. de zsírozni csak úgy tudod a cumót, ha kihúzod a lengőkart, ami ugye azzal jár, hogy lebontod a himbarendszert is, meg a hátsóféket is...
összerakásnál oda kell figyelni, mert mm pontosan van megadva, hogy melyik oldalon mennyit kell kilógni a tengelynek...
megszívtad!
Ezt szeretném megzsírozni, de nem tudom egyenlőre kiszedni....
Ezt a hátsó tengelyt hogyan tudom kiszedni?
Az anyát levettem róla de meg sem mozdul...
Van még egy lemez szerűség amit két csillag csavar fog,de abból meg a csavart nem birom kilazítani... grrr
Nem árt évente a komplett himbarendszert szétszedni, és újrazsírozni... Nem egy egyszerű dolog, de bele lehet jönni...
Sajnos azt a zsírt még nem találták fel, amit a hátsó henger ne olvasztana ki a helyéről egy szezon alatt...
én tervezem hogy szétszedem a hátsó futóművet, és le zsírzom mert nekem is nyekereg:(, de még nem fogtam hozzá:(
Úgylátom bejött ez a púpos téma...
Hali

A hátsó lengőkar-t összekötő rudat zsírozta már valaki?
Enyém eléggé nyekergős csak nem akarom széthúzni mert akk egyedül biztos nem tudom visszarakni segítségem meg nincs....

Valami alternatív megoldás?
Itt a nyerő kora délutáni púpos kép!

Én is rákerestem quasimodo-ra,h benyomok egy képet,és ez lett volna a nyerő
full gyari benzines hibatlan 100ezer km alatti kombi 93-98-ig évjáratu ford mondeot keresek azonnal kp.ra s.o.s
arcra hasonlitok de sajna nekem nics pipom ja pupom
Hibátlan!
Fél óra alatt bent volt a helyén.
A fólia közepén van egy folt, mintha mondjuk nitróval próbálták volna pucolni ami megmarta, de az meg majd úgyis cserés lesz...
Mégegyszer köszi!
Jó lett az üveg a Dodge Pick up-ba?
ez meg csak úgy egy általános púpos kép: