ha csak a tengelyt nem tudod kiszedni, annak annyi a lényege, hogy mivel mindkét fele menetes, csak forgatva jön ki. de zsírozni csak úgy tudod a cumót, ha kihúzod a lengőkart, ami ugye azzal jár, hogy lebontod a himbarendszert is, meg a hátsóféket is...
összerakásnál oda kell figyelni, mert mm pontosan van megadva, hogy melyik oldalon mennyit kell kilógni a tengelynek...
Ezt a hátsó tengelyt hogyan tudom kiszedni?
Az anyát levettem róla de meg sem mozdul...
Van még egy lemez szerűség amit két csillag csavar fog,de abból meg a csavart nem birom kilazítani... grrr
Nem árt évente a komplett himbarendszert szétszedni, és újrazsírozni... Nem egy egyszerű dolog, de bele lehet jönni...
Sajnos azt a zsírt még nem találták fel, amit a hátsó henger ne olvasztana ki a helyéről egy szezon alatt...
A hátsó lengőkar-t összekötő rudat zsírozta már valaki?
Enyém eléggé nyekergős csak nem akarom széthúzni mert akk egyedül biztos nem tudom visszarakni segítségem meg nincs....
Hibátlan!
Fél óra alatt bent volt a helyén.
A fólia közepén van egy folt, mintha mondjuk nitróval próbálták volna pucolni ami megmarta, de az meg majd úgyis cserés lesz...
Mégegyszer köszi!
összerakásnál oda kell figyelni, mert mm pontosan van megadva, hogy melyik oldalon mennyit kell kilógni a tengelynek...
Az anyát levettem róla de meg sem mozdul...
Van még egy lemez szerűség amit két csillag csavar fog,de abból meg a csavart nem birom kilazítani... grrr
Sajnos azt a zsírt még nem találták fel, amit a hátsó henger ne olvasztana ki a helyéről egy szezon alatt...
A hátsó lengőkar-t összekötő rudat zsírozta már valaki?
Enyém eléggé nyekergős csak nem akarom széthúzni mert akk egyedül biztos nem tudom visszarakni segítségem meg nincs....
Valami alternatív megoldás?
Fél óra alatt bent volt a helyén.
A fólia közepén van egy folt, mintha mondjuk nitróval próbálták volna pucolni ami megmarta, de az meg majd úgyis cserés lesz...
Mégegyszer köszi!