marha jo nem is tudom az enyimen menyi az alapjarat de ez a vas nem fulladozik es nem is kattog,csak megy mint az allat,1,2 sebiben 1kerozik persze csak ha hatraulok es nem kapar el,a pup neked megvan?
Az mitől van hogy ha alapjáratról hirtelen adok gázt, kattan valami a blokkban és beesik a fordulat kicsit. Olyan hangja van mint ha olyankor kifújna a kipuff de nem. Volt már valakinek ilyen?
Délután megpróbálok videót csinálni róla....
(de nem mindig csinálja)
Tudnátok mondani nekem olcsó helyet fékbetétbeszerzés szempontjából? A téli light-ba ki akarom cserélni őket valami ár/érték arányban jóra. Ki mire esküszik?
alulról elveszted azt a kis nyomatékot is ami van, viszont felül erősebb lesz 1.37 lóerővel kábé... Na jó, már eleve annak se volt semmi értelme, hogy a Suzuki belerakta ezt a sok vackot, szal nagyjából súlycsökkentés végett ki lehet vágni a kukába...
De nem kívánom áruba bocsájtani.
Nem tetszett neki az 1100-as alapjárat emeltem rajta kb 100-at és mostmár nem csinálja..
Na jol elbeszélgettem magammal...
Az mitől van hogy ha alapjáratról hirtelen adok gázt, kattan valami a blokkban és beesik a fordulat kicsit. Olyan hangja van mint ha olyankor kifújna a kipuff de nem. Volt már valakinek ilyen?
Délután megpróbálok videót csinálni róla....
(de nem mindig csinálja)
oszt mosmeg má ehunvan-e... vagy nincs...
Mija tosz van?
Csaplarzs barátunk be fog hugyozni örömében...