Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elozo tulaj kihagyott valamit,de ne felejsd el osszerakva a hatulja ,tengely...stb a helyen es nincs lehuzva,akkor a villa es a hezagolok kozott nekem van 2,3cm hezag es szarul is all lehuzva all be rendesen,najo megyek gurulni
sajnos a link nem lett jó de könnyű megtalálni
helló!

A nagyvason vannak jó akciók meg ilyenek!
csináld magad fém fékcső szett elég jó árban van!fém fékcső
mi erről a véleményetek! használt már valaki ilyet?
megmerjem venni? kb 12 ből kijönne előre ha jól számoltam!
Hali

Igen megvan minden ezzel nincs is gond,csak a képen is látható 2-es távtartó miatt nem fekszik fel a gumi bigyókra(17) a 13-as "dob".
Hali!
Nem ártana megnézni, hogy meg van-e mindegyik távtartó...
Hátsó keréknél 3db van belőle.
A képen "spacer" néven.

Na ja de most volt lánckerék cserélve...(még az előző gazdinál) nemrég vettem.
csere azt an hiba over
A felni az nem üt,szemmel látszik hogy csak a lánckerék része megy olyan csálén.
az enyime nem lotyog all a guni a bizbaszokba mint katiban a gyerek,ha valami uthet az a felni esetleg,ha lotyog neked azt cserelni kell mert gyorsulaskor es lassulasko ide oda ut
Hali

A hátsó lengővilla belsején ahol átmegy a tengely,ott van belül 2 lemez amiből a lánckerék felőli nekem hiányzik...
Ez mennyire probléma?

Igazából csak annyi a gondom, azért szedtem szét, mert a lánckerék felőli oldal üt egy picit,ez vajon mitől lehet?
Szétszedtem az egész agyat,de igazából semmi gond nincs vele csak a benne lévő tengely mintha picit hosszú lenne és ahogy a lánckerék felőli oldalt belerakom a kerékbe nem fekszik fel a gumi biszbaszokra. Minden oldalra lötyög picit,ez normális?

Csapágyak nem kotyognak semmi nincs kikopva,elvileg minden okés...

köszi
üdv.
kössz srácok először megpróbálom megcsinálni de ha nem megy akkor nem kinlódok vele veszek eggyet sajna az enyémen sem volt takaró gumilap szerintem ezért is ment ki ilyen hamar.
Ezt nem tudom honnan nézted ki, de ha már ettől az ártól is hanyatt vágtad magad, akkor azért mondom a valós (Vandriver féle) árakat is...

Billet clear clutch cover: 245$+shipping:38$ (kuplungdekli)
6 bolt billet star style pressure plates:129$+shipping (nyomólap)
+ még a csavar, alátét, az pár dollár sallangnak...
65$ + shipping... szóval úgy 100, ami 18000 FT (kb).
Inkább én magam csinálom meg. Lexán+egy kis maró munka van. (néhány csavar, tömítőanyag...) Azért köszönöm.
14000ft nem is borzaszto erte inkabb vedd meg es nincs sufnituning
csak.
Hali!
A csaplarzs féle technikával meg lehet csinálni ideiglenesen, de ha meg van kopva a munkahenger, úgyis folyni fog, hiába csiszolod...
én 5x cseréltem a sajátomban karmantyút, vettem gyárit(3000Huf), legyártattam nagyobbat, mindegyikkel bírt egy hónapot, aztán beleuntam... Megrendeltem a Suzukitól a komplett cumót ami a képen van, mindennel együtt 14ezer Huf volt tavaly.
Az a nagy gumilap kifejezetten kell, mert az védi a munkahengert a láncsprétől meg hasonló dzsuváktól, viszont nem sok TL-en van rajta gyárilag...
Hali!
A TLZone fórumon van egy Vandriver nevű arc, én vele csináltattam...
Néha van Ebay-en is de az sokkal kotványabb, mint Vandriver-é.
Árakat nem írok inkább, mert legurulsz a székről... (pimpelés nem óccsó)
TLZone---Group Buys topic-ban megtalálsz mindent.
szar ido! most jottem meg az esti gurulasbol kurva jol huz hidegben a vas,igaz 3 gatya megjarja,es arcvedo is kellet este mar de napkozben nem,lanckereknel is folyt nekem,es a kuplungnal is
köszi megpróbáljuk bár igazi próba csak jövőre lessz mert erre az évre leraktam a moccot szar lessz kibirni de direkt ki is vonatoma forgalomból véletlenűl se űljek rá ebben a szar időben
Miért pont én?
your picture is so tiny,please put on largish.thanks
tlr tipushbák egyike,de ebben a korban ez rendben is van.kinyomatod a dugot a kuplungkarral,600as csiszpapirral fékolajal felcsiszolod a hengert amig sima nem lesz.a dugot is és a tömítést eltakaritod,a hornyot is összerakod lzs2 es zsirral és proba.most mar az enyimé tul van 1000 km en és nem folyik.dot5 valvoline fékolajat raktam bele,ne huzd az idöt evvel mert nincs tél tuti az idö gurulásra 200km ma is belefért.csak a derekam ne fájna
ja itt a kép a munkahengerről
Szevasztok tudnátok valami tanácsot adni nekem. Folyik az alsó kuplung munkahengerem épp ma téliesitettem le a moccot ki is szedtem van rá egy egész telem hogy megcsináljam nem fogok újat venni azt hallottam 60rugó. Még nem szedtem ki a dugattyut belőlle de szerintem tuti a gumitömités ment ki belőlle haver mutatott képet rólla elég speckónak tűnik nincs rá valami alternaiv megoldás? vagy volt már nektek ilyen gondotok?
Öhlins kell bele meg magnézium kerék.