Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia. Felveszlek minden féleképpen csak de ma csak telóról tudom nyomni a netet és ott nem tudok új partnert felvenni. Holnap kereslek msn-en. Igazság szerint nem hittem volna hogy tl fórumon hondát ajánlanak majd. Ez nem tùl jó jel így elsőre :(
Szia. Köszi olvastam már :) nagyon korrekt leírás.
Na igen, ezért mondtam, h lesz még ilyen a garázsoban 1szer...
Na én is ezért vettem TLR-t.Ha beindítom szólnak a kocsiriasztók kint vannak a szomszédok,rezegnek az ablakok !
Egyszerűen imádom...
A Yosi rendszer nem hazudik
az en velemenyem mert van. sok motorti es 1 ik sem tokeletes .ami a lenyeg midenki azt vegye amit szeretne,emgem lebeszeltek a zx12 utan a tl-rol,es amikor a szomszed kirohan a hazbol mi ez a dorges es azt hiszi itt a vilagvege azt mondom jol dontottem,
amúgy nem akarok vitázni, volt japán is.
sztem nem sok különbség van...talán az Apriliáért jobban dobog a szív.
nekem nem duki van, de ha tehetném: 1098
Persze mert a Japán jobb volt...
Amúgy mentem Dukival, hát tuti nem vennék olyat. Kinek ez kinek az...
, össze sem lehet hasonlítani a kettőt...
Viszont az olaszoknak van érzékük rá!
Japánok...
Motort a Janpánok tudnak gyártani...
Én maximum egy Rsv-re cserélném el (Only Factory)
Ez igaz! Egyszer még nekem is lesz egy TLR-em...
Mint, ahogy az R-sem. De nekünk más csak ez jutott... Igaz nem sokan jönnek szembe, mint Sv-nél...
Hát konstrukcióra mint írják a teszben is nem igazán kiforrt...
Jacis: TL-S-ben tudok segíteni. Ha érdekel vegyél fel msn-re: balint1222@hotmail.com
Akkor csak rossz tapasztalat van vele kapcsolatban?
senki nincs aki meg lenne vele elégedve? Nekem gsxr 600-am volt mikor vettem ugyanigy kérdezösködtem mindenki azt mondta hogy nagyon pörögnek ez miatt meg nagyon sok hajtókarcsapágyas lesz. Inkább vegyek 750-est ez volt a javaslat. Vettem egy 600-as és semmi baja nem volt ill. nem is lett.
Ha tls és vtr között vacilálsz akkor a Honda. Sokkal megbízhatobb kevesebb hiba, nincs váztörés, "egyszerűbb futómű". De ha a TLR is számításba jön nálad akkor egyértelműen az R a nyerő.
Amennyit tudok róla: 2 barátomnak ilyen volt/van. Mind a 2őnek megrepedt a váza, és a lengőkarja, az 1ik 2szer hengerfejes lett, panaszkodtak folyamatosan, h nem elég erős, meg arra, h elöl hátul rossz a futóműve, elől nincs rendes féke(én véleményem), antihopping kuplung nincs benne(én véleményem).
Amúgy itt egy teszt róla: http://www.motorrevu.hu/motorteszt/hasznaltmotorteszt_su
zuki_tl_1000_s__r
Amelyik neked tettszik
Ez nem az én kérdéseimre a válasz de azért köszi :)
nekem az s kell ill. Ehhez infók
Ha jót akarsz akkor sztem a TL1000R-el szemezgessél, azon jobbak a fékek, nem jellemző rá a váztörés, fullidomos, a blokkja is jobb...
Igen, megkapod. Én általában 4 nap alatt a Royal Mail-el feladott cuccokat megkapom, meg a DHL, DPD-seket is.