Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello

Ha csinálnál róla egy videót az nem lenne rossz,de nem kell bexarni az enyém is szokott néha,ettöl semmi baja.
Sor4 után én is meglepődtem,de ez ilyen...
Leállításnál is kattan egy bazi nagyot,ez van TL.
értem. Nekem is gyanus.köszönöm
Ez normális egy motornál ami blokkcserére vár.
V2 es visszarúg? Szerintem odabent valami nagyon nem egészséges, akármennyire haver......
helló tud valaki segíteni tanácsal?
Vennék egy haveromtól TL-t de mikor önindítózik hangosan koppan 1-2tőt míg be nem indul, azt mondja Ő hogy vissza rúg, szerintetek ez normális?
Nem arról van szó fagyálló az van dögivel csak másik izület nincsXd nade hiba papolok énis movcolnék ha nemlenne szétszedve
odaverni abban kiraly vagyok de ha en verem oda 2 felni,telo is rendel tuti,
"kivonattam" beszarok,nem volt fagyallod?en csak a hely hiany miatt toltam ki a grazsbol a vasat de hozzaragadt a kezem a markolathoz es 1.5 ora mulva jott szet
Segíthettél volna azért!
latom odaverted ezen mindenki atesik
ejj srácok ti milyen függők vagytok jó mostmár nekemis viszket mindenem annyira mehetnékem van a géppel de direkt szétszedtem meg kivonattam xd
kemeny 30km ma is mentem hideg van,
Voltál?
menj el urológushoz...
nekem vot 3evig az elso gyartasbol nem allt fel
Vagy egy pedálos komár?
az a helyzet hogy inkabb 1 etz jobb lenne gyakorolni ha 1kerozni tanul az ember
baszki, valahogy el kellett kezdeni...
nem is szólok le senkit, akárhogy bénázik egykerekezés alatt...
de az biztos,hogy megunhatatlan játék.. kérdezd csak meg Gambeszt...
Azért emlékszem én a kezdeti imrufo féle "jönakanyaregyesbenfelkapomegykerékenamiglenemtil
tmajdizombólmotorelejétaföldhözbaszós" tanulós egykerekezésekre
Egyébként az a PAIR szelep hol található?
Kíváncsi vagyok hogy az enyémben van e..
termeszetes szituacioban most motorozok,de esik az eso ugy hogy itt irkalok inkabb.az eletem gyongyet en sem szeretnem odacsapni en is ovatosan nyelezem. olykor olykor elofordul 6dik ban 10ezer felett a fordulat,de nem jelemzo,ez a vas nem az 1kerora van tervezve.
ejj nem fikázódni nem kímélem nem attól félek hogy kifingik hanem hogy elesek
am majd belejön, oszt akkor má nem fogja annyira kímélni...
Am csak azért kerekezik ennyit mert ugye olyankor xar a kenés,és így kíméli a motort.