Remélem nem lesz rá alkalmam,hogy kipróbáljam a protektorok milyenségét.
Mivel bele vannak varva a ruhába, ezért kényelmesnek mondható...
A mozgásban nem korlátoz....
lefagyott a szoftverem,hu 200ezer az sok inkabb probalok a motoron maradni most a telen szankoval jol kicsuszkalom magam azt nyaron mar nem lesz kedvem
Te egy állat vagy !
a szervízben csak szelep állítás lesz, és itthon szétkaptam ahogy kell, nem is viszem az alkatrészeket, majd itthon a műhelyben összerakom szépen.
egy újabb kérdés
nézegettem ls ha jól láttam akkor hengerenként dupla injektor van!?!?!?!?
pedig azt láttam
bocs, de a kék ruhával kapcsolatban nem tudok tanácsot adni, valószínűleg nem lehet normális protektorokat belevarrni... ha igen, akkor meg annyiba fog kerülni, amennyit egyáltalán nem ér meg...
ha el is akarnám adni valamelyik ruhámat, valószínűleg akkor sem adnál érte annyit, amennyit kérnék...
a Wintex új ára 140ezer volt, plusz a felújítása 60ezer, mert megvédte párszor az életem.
az Alpin új ára 1200euro volt, már nem lehet kapni. én 140ezerért vettem használtan Angliából, de 200ezer alatt nem adnám oda senkinek.
Érdekel még?
amúgy itt az apróban is lehet értelmes ruhákat venni...
a te rucid is szep en azt is felvennem az ujabb kivitel es protektoros hogy mukodnek a protektorok?
az enyime szucskodes utan sem lesszz modern marad a retronal
Hát én ezt fel nem venném...
Szerencsére nem vagyunk egyformák...
Majd ha elkészül is tegyél már fel létszi képet....
Mondjad a szűcsnek szedje össze magát..
bocsi
általában én megyek...
de majd hajlítom a teret!
Mivel bele vannak varva a ruhába, ezért kényelmesnek mondható...
A mozgásban nem korlátoz....
mérd meg a szelepfészektől a szelep tetejéig a távot és simán ki lehet lapkázni...
csak a hengerfejeket vettem le és azokat viszem:)
akkor majd olyat veszek bele
csaplarzs!
Te egy állat vagy !
a szervízben csak szelep állítás lesz, és itthon szétkaptam ahogy kell, nem is viszem az alkatrészeket, majd itthon a műhelyben összerakom szépen.
egy újabb kérdés
nézegettem ls ha jól láttam akkor hengerenként dupla injektor van!?!?!?!?
pedig azt láttam
ha el is akarnám adni valamelyik ruhámat, valószínűleg akkor sem adnál érte annyit, amennyit kérnék...
a Wintex új ára 140ezer volt, plusz a felújítása 60ezer, mert megvédte párszor az életem.
az Alpin új ára 1200euro volt, már nem lehet kapni. én 140ezerért vettem használtan Angliából, de 200ezer alatt nem adnám oda senkinek.
Érdekel még?
amúgy itt az apróban is lehet értelmes ruhákat venni...
az enyime szucskodes utan sem lesszz modern marad a retronal
Szerencsére nem vagyunk egyformák...
Majd ha elkészül is tegyél már fel létszi képet....
Mondjad a szűcsnek szedje össze magát..
bocsi