Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az én GSXR-emmel is futottam egy jó kört, amikor le volt merülve az aksi, mondom majd jól beindul. Aztán rájöttem, h a benzinpumpa nem megy amikor tolom kuplunggal sebességben...
Amatőrök.
Mi még avval is próbálkoztunk, h jó nagy dombról legurultunk vele...
Baszott az beindulni...
SV 650-et sikerült betolni 4-esben sokadik próbálkozásra.
A cimbiébe nem csörög, vagy nem halljuk.
Szóval az a szar arra jó, h segíti az önindítót?
Azt tudom, mi is próbáltunk már betolni TL-t. Aztán feladtuk. Utána jött az autóval bevontatás, az sikerült...
igen valami van benne ,tucsok 1 vagy 2,mert ugy ciripel,de megmondtak a regi tlr rokak a dekompresszor csinalja es ez ilyen persze boleneztem .be is lapkaztam nem vot hezag,es szar konstruskuticio mert lotyog a veztengelyen a dekompresszor,ha levagomcsak tolasra indul nem forgatja meg az onindito,tolas is ugy nezne ki en ulok rajta es 3 musketes tol hali
Inkább olyan kéne, h küldetnék hozzád pár cuccot, és azt mondjuk elküldenéd értelmes áron...
repulok haza 20kg a limit szoval nem,de nyaron labon gurutam hoza a vassal,de mar van futar aki angolbol cuccol haza nem draga
Akkor lehet valami móka van a gépben. Fene sem tudja.
mi a vmi?szombaton felteszem a haver sport dobjat az enyimre es o az en gyarimat az overe ozt megnezzuk mi lesz,a gyari domjaim polirozottak jobb a cv je es at van furva a furuja 17mmes furoval nem hangosabb de csovon tobb gas jon ki,gyere guruni val ahova
És te haza tudsz hozni dolgokat angoloktól?
szia es hogy tortent a baleset?angol ebay-on vannak cuccok a tlr hez pl imrufo is onnan tudna blokkot venni
Nekem 2esbe kuplungal jön fel, pedig 45ös fogaskerék van hátul. Na mindegy. Az enyém biztos vmi fostalicska.
nekem bizony 1 ben felugrik es gaz vissza engedessel vissza esik es utanna ez ismetlodik 2 esben is 3 ban csak kuplungal es szabalyzasig forgatom minden fokozaatban tam tam kanyarban gazadasra radirozza a gumit,tlr havert nagyon gyorsan elhagyom ha gyorsulunk es ez 1 gyari tlr kufodrolllllll,felelmetes kethengeres vadallat,vedeli a benzint 2 ora alatt 1 tank benya siman elmegy 1 hetes lanc did 2utanhuzas
Fasza. Akkor egy darabig gyógyulgass.
Értem, akkor a felső tartót mondod. Meglesem, h van-e...
Helló!
Én megúsztam egy felkartöréssel, már meg is van vasalva, csavarozva .
Az oldala elvileg javítható, a fejidomhoz kéne az alu? konzol, meg maga a fejidom.
Köszi előre is!
És emiatt olyan jó érzés amikor a vadi új motorokat körbemotorozod a pályán.
ja...egyetértek.
itt mar csak a vidi meggyozo
az a "kerékre áll" kicsit erős túlzás, nem?
ha 3 centivel lebeg a föld fölött az eleje, az még nem kerékreállás. másodikban még leáttételezve sem fog "gázadásra" kerékre állni...
a km óra meg csak mint állat...
nem lelombozni akarlak, de a TL-nek is megvannak a határai, ez nem géjesixerezer...
már elgondolkoztam rajta, valami sor4 lesz a következő... majd valamikor...
dehogynem nem is raktam 6.ba mert fekeznem kellet jott a kanyar,1,2 ben kerekre all gazadasra
Fajta méret mennyi?
Nem...sztem érezted a pályán a dolgokat...
Vannak zsir 0ás gumiaim most fogom beszámolni a kis suzukiba egészen kedvező áron a párat, és tényleg zsir ujjak