A Honda kapálógépem még szabad a felvonulás erejéig, Álmos vezér nem tartott igényt rá..... Június 26-27-28 a party ideje, még a T-Bóly is nyitva lészen..... Soxeretettel eingeláden!
Fogjuk rá... Mondjuk egy-két forintot még rá fogok költeni a szekérre mire teljesen összeáll, de ha lesz pincebuli, oda azonnal szigorúan legurulok!
Legfeljebb felveszem a bukósisakom, hogy olyan legyen mintha...
Üdv!
Az egykipufogós megoldást még az előző tulaj kreálta, gondolom egy perec után... szimplán le volt vágva a baloldali leömlő, és be volt hegesztve a lyuk. természetesen egy újszülött pónival se lett erősebb, a hangja meg olyan volt, mint a régebbi apriliáké nyilván az egy cső miatt... természetesen elképzelhetetlenül jobb lett a két csővel hangra meg kinézetre is, erő nem változott. egy előnye volt az egy csőnek: 3x estem a bal oldalára, és 3x nem kellett új dobot vennem
Amikor beszéltünk még nem volt meg, csak a hajvágás. A projekt este 6 kor lett kivitelezve, és tóltam is egyből egy kis adrenalin bombát Bóly belterületén. Sajnos este volt egy picurka kis vihar így nem tudtam feltólni a képeket... Isteni a gép, mint amilyen én is vagyok.......
A fesszabival kapcsolatban csak annyit hogy egy telefonszámot ha megadnál jó volna és megbeszélhetnénk a részleteket,vagyis akit keresni kell. Köszi
Ha kell az emilem: dr.bi@freemail.hu
Nyakamhoz a bökőt hogy szelepemelő tőke robbant fel... Szokásos... Kezdj első hengerfejet keresgélni... Kakasdon ne, ott előjegyzéses várólista van rá.
Hàt aki szerelönèl volt a moci az mondta hogy cserèlni kell majd,mondom ok.2nappal késöbb szokàsos indìtòzàs közben egyszer csak òriàsi csörömpölès ès fèm hang,teljesen olyan volt mintha 1lànc szakadt volna el.Azota nem nèztem meg,mert èn nem èrtek hozzà hogy szètszedjem a blokkot,pènzem jelenleg szerelöre sincs
Legfeljebb felveszem a bukósisakom, hogy olyan legyen mintha...
Az egykipufogós megoldást még az előző tulaj kreálta, gondolom egy perec után... szimplán le volt vágva a baloldali leömlő, és be volt hegesztve a lyuk. természetesen egy újszülött pónival se lett erősebb, a hangja meg olyan volt, mint a régebbi apriliáké nyilván az egy cső miatt... természetesen elképzelhetetlenül jobb lett a két csővel hangra meg kinézetre is, erő nem változott. egy előnye volt az egy csőnek: 3x estem a bal oldalára, és 3x nem kellett új dobot vennem
Gratulálunk hozzá! A próbakör során mindjárt el is ugorhatsz hozzánk!Eléd megyünk!
Ismerem....elég hanyagul dolgozik....és infantilis!
Grat kis kopasz.
Képet a fejedről is!
Ha kell az emilem: dr.bi@freemail.hu