Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mármint a TL-en szakadt el a vezérműlánc?
Te lennél a földön az első, akinek elszakadt...
természetesen nem gond, ha elmész érte... azért írtam, hogy "mész", mert pfvari cimborámnál van ledepózva Szentendrén, de szerintem délutánonként otthon van, és odaadja neked, a lóvét meg otthagyhatod nála...
De gyanítom fogja ezt is olvasni, és majd ő megmondja a frankót.
nekem személy szerint teljesítményadó 20ezer évente (forgalmiban csak 72 kW szerepel ) biztosítás meg 12ezer évente bónusz hárommal. csak hogy legyen mihez viszonyítani...
Igen igaza van Tornyinak,de neten googleba beírod hogy kötelező biztosítás kalkulátor és ott találsz biztosításos honlapokat amiken kitudod számolni szépen az árakat.Például itt
Köszönöm. A teljesítményadó megvan a biztosítás meg szerintem olyasmi lenne nekem is mint a Zsoltinak (mondjuk ideiglenes kivonással lehet spórolni ott is). Csak azért bátorkodtam belerondítani a topikotokba, hogy hozzávetőlegesen tudjam mennyire életképes a jelenlegi anyagi helyzetemben TL1000-esben gondolkodni.
Hali!
Kicsit bigyuta kérdés ez szerintem!
Teljesítmény adó: Függ az évjárattól na és esetleg az elrontott forgalmitól!
Biztosítás meg rengeteg mindentől függ: Nekem annó csak 12.000 volt éves szinten! (bónus, kor, tartózkodási hely , stb)
Hello!

Hát nekem K&H-s a kötelezőm az 43000Ft egy évre,a teljesítmény adó meg olyan 30e Ft körül van,ez utóbbit pontosan nem tudom.
srácok az éves költsége mennyi egy TL 1000 R-nek itt most nem a benzinre mindenre értem, hanem amit állambácsinak kell fizetni teljesítmény adó illetve biztosítás...?
Érdekelne a dolog, ha nem lenne gond felmennék érte a jővőhéten hétköznap valamikor este 5 -6 óra tájékán ha neked jó lenne, vagy mondasz egy időpontot nekem az is jó.

Kérdésem a következő:a haverok adtak egy Yamaha zx 400 fesszabit,hogy probáljam ki azzal, érdemes e szórakozni vele vagy nem?
én annyit,hogy besokallt a kanyarban. bevágódott a bozótba éas pechére egy oszlopot takart a bozótos. Őt és utasát mentőhelikopter vitte el.
Sziasztok.
Ma reggel 82-es főúton motorosbaleset történt. Ez idáig semmi különös, csak azt hallottam, hogy egy itteni (veszprém megyei)
Fekete TLS-es srác volt. Nemtudtok valamit róla?
Hello!

Hát nem tudom,2éve voltam de akkor nagyon csúnyán eláztam Tószegen,egy traktor utánfutóján kukorékoltam reggelig !
Sajna moci nélkül menni se akarok,neki meg megint gyíkja van(nagyon nagy valószínűséggel elszakadt a vezérmű láncom és sztem mindent szétvert a blokkban,de megnézetni még nem volt időm).Amugy jó buli a Tószegi tali,jó társasággal meg még inkább
Köszi szépen srácok !
Az igazat megvallva barátnőm és a saját névnapom ünnepeltük...hát legyen annyi elég hogy még mindig kettőslátásom van
Tegnap is a telomról neteztem de lemerült,töltö nuku aztán nem is bírtam beírogatni ide csak 1szer

Ui:Imrufo kedvéért beszúrok már egy ilyen képet
Így utólaggosan is Boldog Névnapot Zsolti!
Tószegre kinézel a hétvégén a bulira?
akkor BOLDOG NÉVNAPOT!
Igen most vettem èszre,sorry:)!Vàlaszolok majd de èppen a nèvnapom ünneplèsèt tartom ès minnyá lemerül a telom.Pàpà minden kedves TL-esnek!
már válaszoltam
Imrufo!

Ìrtam neked emailt,de nem vàlaszoltàl.Az imrufo@freemail.hu-ra ìrtam.De ha nem stimmel az email akkor kèrlek add meg azt amit hasznàlsz,Köszönöm
a fesszabályzót egy tizesbe(ebay-en 15-20 körül megy) tudom adni, ha kell postázom is, de ha gondolod elugorhatsz érte Szentendrére...
És azt az elfekvő darabot, hogy és mennyiért lehet megszerezni?
se baj,az a lényeg h a ferrodo ebbe is finom.köszi!
Nem tudom sajnos. nem cseréltem még. Meg se tudom nézni,m nincs a közelemben a motor...
hátra jo a gyári gondolom.tipusát árát tudod?megköszönném!
Én ferodo xrac...hátul tököm se tudja,elég amit tud.
üdvözlet uraim!
lenne egy kérdésem,haver tl1000r-be kéne fékbetét,vmi jofajta,első hátsó,meg egy hátsó tárcsa.milyet használtok?
előre is köszi